Turiu pakvietimų į Torrent.lt ir Connection.lt Prašom, kam reikia kreiptis per AŽ

QUOTE(vldz @ 2008 04 18, 16:27)
eik tu!!!! tikrai!?wow!

QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 04 18, 14:04)
o kas tam adminui- jam svarbiausia pas ji viskas veikia, visi kiti torrentus siuncia, viskas tvarkoj, o tavo kompo problemos tai ne jo
Lietuva juk, Dinariuke 

Bet vistiek žmogiškumas ir tolerancija turėtu buti

Tolerancija cia ne prie ko, o zmogiskuma, nu ka, taigi parode - nepraignoravo mano zinutes, o pasake, kur ieskot atsakymo

QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 04 17, 20:15)
writing permission cia ne prie ko...shwiesulka, jei tau raso ta Access is denied- cia grynai sistemos klaida, tau kazkas blokuoja ta torrento irasyma i faila
kur tau juos irasineja?dar gal pabandyk koki kita saita, kad ir is cia, registruotis nereikia, manau turetu but tas pat, jei taip, tai ieskok priezasties windowsuose 

writing permission-įrašimo leidimas ant windowsu folderių
Taigi parašei writing premision ne prie ko, o aiškini beveik tapati

QUOTE(Laumes-juosta @ 2008 04 18, 19:02)
Vel veikia demonoid.com !!!!!!
Jega, ane?
Man tai labai patiko sis puslapis...Na, lekiu apziuresiu, ko gero yra
Jega, ane?
Man tai labai patiko sis puslapis...Na, lekiu apziuresiu, ko gero yra

registracija uzdaryta....

gal kas galit i linkomanija kvietimuką

Sweikos...
As paziurejau i jusu zinutes ir pagalvojau: kodel jus tik apie torrent.lt arba linkomanija snekat... Juk yra daug geru torrentu puslapiu ir registracija ten nemokama...
P.S. Turiu pakvietimų i torrent.lt ir linkomanija... Dar i bt-geras.com...

As paziurejau i jusu zinutes ir pagalvojau: kodel jus tik apie torrent.lt arba linkomanija snekat... Juk yra daug geru torrentu puslapiu ir registracija ten nemokama...

P.S. Turiu pakvietimų i torrent.lt ir linkomanija... Dar i bt-geras.com...

Ir as nezinau, kodel visi apie juos sneka
Kadangi ten jau kazkokia tokia baisiai ypatinga uzdara "sekta" tik su pakvietimais, tai galvojau, gal kazkas labai mandro ten, bet kaip matau, nepavyks isitikinti

QUOTE(shwiesulka @ 2008 04 19, 21:02)
Ir as nezinau, kodel visi apie juos sneka
Kadangi ten jau kazkokia tokia baisiai ypatinga uzdara "sekta" tik su pakvietimais, tai galvojau, gal kazkas labai mandro ten, bet kaip matau, nepavyks isitikinti 

Kodel nepavyks?

Nea, pakvietima tai gavau, bet nesiuncia man torentu - pastoviai meta klaida "error: access is denied". Bandau dar aiskintis, kame suo pakastas, bet kaip suprantu, nieks nepaaiskes, nes pas daug ka tokia problema

QUOTE(shwiesulka @ 2008 04 19, 21:12)
Nea, pakvietima tai gavau, bet nesiuncia man torentu - pastoviai meta klaida "error: access is denied". Bandau dar aiskintis, kame suo pakastas, bet kaip suprantu, nieks nepaaiskes, nes pas daug ka tokia problema 

Gal problema programoje su kuria siunties?