Įkraunama...
Įkraunama...

Torrentai

Turiu pakvietimų į Torrent.lt ir Connection.lt Prašom, kam reikia kreiptis per AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vldz @ 2008 04 18, 16:27)
Jei pati nieko nekerti neaiškink....  tongue.gif  Patarčiau angloną parsisiųst  mirksiukas.gif

eik tu!!!! tikrai!?wow!user posted imageparsisiusiu anglona ir jis man aiskins kodel shwiesulka negali torrentu siustis user posted image ka be taves daryciau!?user posted image
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 04 18, 14:04)
o kas  tam adminui- jam svarbiausia pas ji viskas veikia, visi kiti torrentus siuncia, viskas tvarkoj, o tavo kompo problemos tai ne jo cool.gif Lietuva juk, Dinariuke mirksiukas.gif

Bet vistiek žmogiškumas ir tolerancija turėtu buti unsure.gif
Atsakyti
Tolerancija cia ne prie ko, o zmogiskuma, nu ka, taigi parode - nepraignoravo mano zinutes, o pasake, kur ieskot atsakymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2008 04 17, 20:15)
writing permission cia ne prie ko...shwiesulka, jei tau raso ta Access is denied- cia grynai sistemos klaida, tau kazkas blokuoja ta torrento irasyma i faila g.gif kur tau juos irasineja?dar gal pabandyk koki kita saita, kad ir is cia, registruotis nereikia, manau turetu but tas pat, jei taip, tai ieskok priezasties windowsuose g.gif

writing permission-įrašimo leidimas ant windowsu folderių
Taigi parašei writing premision ne prie ko, o aiškini beveik tapati mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galetum duoti pakvietima blush2.gif i torrent.lt mano el p sonatajank@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2008 04 18, 19:02)
Vel veikia demonoid.com !!!!!!
Jega, ane?
Man tai labai patiko sis puslapis...Na, lekiu apziuresiu, ko gero yra lotuliukas.gif

registracija uzdaryta.... g.gif bet ten galima siustis ir be jos? nesupratau blush2.gif

gal kas galit i linkomanija kvietimuką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilele: 19 balandžio 2008 - 16:21
Sweikos... 4u.gif

As paziurejau i jusu zinutes ir pagalvojau: kodel jus tik apie torrent.lt arba linkomanija snekat... Juk yra daug geru torrentu puslapiu ir registracija ten nemokama... mirksiukas.gif

P.S. Turiu pakvietimų i torrent.lt ir linkomanija... Dar i bt-geras.com... 4u.gif
Atsakyti
Ir as nezinau, kodel visi apie juos sneka biggrin.gif Kadangi ten jau kazkokia tokia baisiai ypatinga uzdara "sekta" tik su pakvietimais, tai galvojau, gal kazkas labai mandro ten, bet kaip matau, nepavyks isitikinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 04 19, 21:02)
Ir as nezinau, kodel visi apie juos sneka  biggrin.gif Kadangi ten jau kazkokia tokia baisiai ypatinga uzdara "sekta" tik su pakvietimais, tai galvojau, gal kazkas labai mandro ten, bet kaip matau, nepavyks isitikinti  lotuliukas.gif

Kodel nepavyks? g.gif Neturi pakvietimo ar kita problema? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nea, pakvietima tai gavau, bet nesiuncia man torentu - pastoviai meta klaida "error: access is denied". Bandau dar aiskintis, kame suo pakastas, bet kaip suprantu, nieks nepaaiskes, nes pas daug ka tokia problema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 04 19, 21:12)
Nea, pakvietima tai gavau, bet nesiuncia man torentu - pastoviai meta klaida "error: access is denied". Bandau dar aiskintis, kame suo pakastas, bet kaip suprantu, nieks nepaaiskes, nes pas daug ka tokia problema  doh.gif

Gal problema programoje su kuria siunties? g.gif O gal tiesiog turi super maza ratio... bigsmile.gif
Atsakyti