Įkraunama...
Įkraunama...

Torrentai

sveiki ;] turiu dar 10 pakvietimu i torrent.lt ,kas nori rasykit i az cool.gif
Atsakyti
turiu 20pakvietimu ax.gif
Atsakyti
jei negaila man pakvietima prasau i torrent.lt arba i linkomanija arba connection...

kas turit pagelbekit.
man dabar taip toli nuo lietuvos tik tokie puslapiai vaikus ir mane gelbeja nuo vizisko nulietuvejimo. taip norisi lietuviskai filma paziureti... blush2.gif
Atsakyti
Kam i torrent.lt pakvietimu rasykit man i privata. Jokiu spam netoleruoju biggrin.gif
Atsakyti

700 MB ar 1,37 GB filmas - ar didelis kokybės skirtumas? Kokius jūs siunčiatės?
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 06 11, 16:01)

bijau dabar sumeluoti,bet 700 Mb tai tikrai DVIX arba ripas tai dzniausei kokybe nekokia ,kartais buna kad nepasileidzia gerai reikia juos perkomfiguruoti kad galetum matyti,seip geriausei imti DVD ju kokybe zymei geresne,bent jau mano numone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 06 11, 16:01)

Skirtumas yra kokybeje. Kaip taisykle - kuo daugiau GB, tuo geresne kokybe, t.y. geresne rezoliucija, kbps. Todel patariu siustis 1.36 GB filma. O perkonfiguruoti nieko nereikia. Tiesiog filmus ziurekite per VLC player arba GOM player (jie abu nemokami, parsisiusti per Google galima lengvai)

P.S. Esu mates ir 4.5 GB DVD filmu, kuriu kokybe buvo labai prasta - tiesiog piratines kopijos su prasta kokybe.
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 06 11, 07:15)
jei negaila man pakvietima prasau  i torrent.lt  arba i linkomanija arba connection...

kas turit pagelbekit.
Aš tai galiu pagelbėt, bet kur el.p. adresas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 06 11, 15:07)
bijau dabar sumeluoti,bet 700 Mb tai tikrai DVIX arba ripas tai dzniausei kokybe nekokia ,kartais buna kad nepasileidzia gerai reikia juos perkomfiguruoti kad galetum matyti,seip geriausei imti DVD ju kokybe zymei geresne,bent jau mano numone ax.gif

QUOTE(maiklas @ 2008 06 11, 16:34)
Skirtumas yra kokybeje. Kaip taisykle - kuo daugiau GB, tuo geresne kokybe, t.y. geresne rezoliucija, kbps. Todel patariu siustis 1.36 GB filma. O perkonfiguruoti nieko nereikia. Tiesiog filmus ziurekite per VLC player arba GOM player (jie abu nemokami, parsisiusti per Google galima lengvai)

P.S. Esu mates ir 4.5 GB DVD filmu, kuriu kokybe buvo labai prasta - tiesiog piratines kopijos su prasta kokybe.

Ačiū už atsakymus 4u.gif . Iki šiol siųsdavausi tuos geresnės kokybės, bet vieną parsisiunčiau 700 mb ir visai nieko. Gal tik garso stiprumas netenkino.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 06 11, 23:53)
Ačiū už atsakymus  4u.gif . Iki šiol siųsdavausi tuos geresnės kokybės, bet vieną parsisiunčiau 700 mb ir visai nieko. Gal tik garso stiprumas netenkino.

Todel reikia ziureti i informacija, kuri patiekiama prie torento: pvz. video - reoliuzija, kbps, audio - kbps,Hz ir t.t. Taip pats ir screen'us. Is viso to galima jau spresti apie torento kokybe smile.gif
Atsakyti
sveikos,gal kuri zinote kodel nebeleidzia man prisijungti,raso kad profilis yra panaikintas verysad.gif ,del ko taip galejo atsitikti?
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 06 12, 12:54)
sveikos,gal kuri zinote kodel nebeleidzia man prisijungti,raso kad profilis yra panaikintas verysad.gif ,del ko taip galejo atsitikti?

Gal dėl mažo reitingo rolleyes.gif
Atsakyti