Įkraunama...
Įkraunama...

Torrentai

QUOTE(nijona @ 2008 06 18, 07:46)
Ačiū už atsakymą, aš taip ir darau. O kaip tu susilietuvinai? Atsisiunčiau uTorenta su lietuvišku 'pak'u, ar kaip ten vadinasi, bet niekaip nesusilietuvinau, nors labai norėčiau ax.gif  - nemoku anglų wub.gif , tik su žodynu verčiuosi doh.gif

Eini i utorrent programa: Options -->> preferences-->>general-->>language -->> cia pakeisk i Lithuanian kalba. Ziurek cia:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 18 birželio 2008 - 08:45
Man nerodo torrent.ru nei issiustu nei parsisiustu nei ratio, idomu kodel? g.gif
Papildyta:
QUOTE(~♥ Monika ♥~ @ 2008 06 16, 18:42)
Gali bandyt www.mininova.org... Ten labai daug visko yra for free...
Gal dar ir demonoid.com rastum...
O is lietuvisku tai dalinkis.net, bitmanija.net, bt-geras.com (skubek kol registracija laisva smile.gif ), na dar ir tracker.lt.... Is tikruju labai daug yra... Bet to savo serialo tai cia tikrai nerasi  biggrin.gif

Na tikiuos kuo nors pagelbejau...  4u.gif

Tai del to ir ieskau for free nes lietuviskuose nera nei sio nei kitu serialu kurie LT nerodo, o mininova is bedos gal pades nes man ten labai letai siuncia, pavydziu is linkomanijos viena serija per 40min atsisiuncia o per mininowa teks lauks puse dienos ir tai geriausiu atveju doh.gif
Atsakyti
mane irgi sudomino tas sulietuvinimo failas bet nustatymuose anglu tiktai o kai parsisiunciau lietuviu raso failas invalidas nesuprantu ka ten padaryt kad jis tiktu g.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau pakvietimą į Linkomaniją (ačiū nijonai smile.gif ), tik va su tais ratio man neaišku... O dalykas tas, kad pas mane uTorrent programoje rodo, kad uploadinta virš 2 GB, tuo tarpu Linkomanijos tinklalapy matau tik 1,4 GB. Atitinkamai ir ratio mažesnis skaičiuojasi. Ar čia mano u Torrent kokia klaida, ar čia jie machinacijas daro g.gif Gal turi būti kažkokie specialūs nustatymai? Gal kas žinote blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2008 06 18, 09:40)
Eini i utorrent programa: Options -->> preferences-->>general-->>language -->> cia pakeisk i Lithuanian kalba.  Ziurek cia:

Taigi, kad atsisiuntė tik viena anglų, per ''more'' kai bandau atsisiųsti - rašo invalid... Bandžiau dar ir per "Operą" ir per "Mozillą" - tas pats:hm
Papildyta:
QUOTE(ingulia @ 2008 06 18, 10:25)
Pagaliau gavau pakvietimą į Linkomaniją (ačiū nijonai smile.gif ), tik va su tais ratio man neaišku... O dalykas tas, kad pas mane uTorrent programoje rodo, kad uploadinta virš 2 GB, tuo tarpu Linkomanijos tinklalapy matau tik 1,4 GB. Atitinkamai ir ratio mažesnis skaičiuojasi. Ar čia mano u Torrent kokia klaida, ar čia jie machinacijas daro g.gif  Gal turi būti kažkokie specialūs nustatymai? Gal kas žinote blush2.gif  ax.gif

Jie visada pradžioje (bent man) mažiau priskaičiuoja g.gif Forume eik į pamokas, ten rasi nustatymus. Ir dar, pora min. prieš išjungiant kompą, visus torentus updating - čia irgi iš forumo sužinojau, sako, kad tada užskaito. Aš irgi tik prieš pora mėn. pradėjau naudotis tai dar neviską išsiaiškinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 18 birželio 2008 - 09:43
O ka reiskia updating? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 06 18, 10:44)
O ka reiskia updating?  unsure.gif

Atsistoji ant torento, paspaudi deš.pelytę, iššoka pasirinkimai, randi update tracker, paspaudi ir viskas bigsmile.gif G
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 06 18, 10:44)
O ka reiskia updating?  unsure.gif

Gal atnaujinti? g.gif Nes as visada pradzioj ijungus ir isjungiant viska pazymiu ir spaudziu updating.

Ctrl+A ir desiniam peles klavise spaudziu Update Tracker 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nijona @ 2008 06 18, 10:50)
Atsistoji ant torento, paspaudi deš.pelytę, iššoka pasirinkimai, randi update tracker, paspaudi ir viskas bigsmile.gif  G

O pazymet visus nebutina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gabriella*: 18 birželio 2008 - 09:52
QUOTE(nijona @ 2008 06 18, 09:39)

Jie visada pradžioje (bent man) mažiau priskaičiuoja g.gif  Forume eik į pamokas, ten rasi nustatymus. Ir dar, pora min. prieš išjungiant kompą, visus torentus updating - čia irgi iš forumo sužinojau, sako, kad tada užskaito. Aš irgi tik prieš pora mėn. pradėjau naudotis tai dar neviską išsiaiškinau ax.gif

Dėkui 4u.gif Bandysiu pasinaudoti tavo patarimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 06 18, 09:59)
Man nerodo torrent.ru nei issiustu nei parsisiustu nei ratio, idomu kodel? g.gif
Papildyta:

Gal uTorentų lentelėj kairėje viršuj nepaspaudei All - skaičius turi atitikt su No label. Man taip buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2008 06 18, 00:31)
Klopedija - parasyk man i AZ savo nicka Baltracker - pakvietimu tau duosiu, nes matau protinga zmogu  rolleyes.gif  cool.gif
Ačiū, paglostei mano savimeilę blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 06 18, 10:53)
Gal atnaujinti?  g.gif Nes as visada pradzioj ijungus ir isjungiant viska pazymiu ir spaudziu updating.

Ctrl+A ir desiniam peles klavise spaudziu Update Tracker  4u.gif
Papildyta:

O pazymet visus nebutina?

Su Control+A ir pasižymi,- pati parašei ax.gif
O kad ir įjungus programą reikia updatint aš nežinojau, tai ačiū, dabar žinosiu. Gal kas nors daugiau kokių praktiškų patarimų žinot, tai pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 18 birželio 2008 - 17:47