Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Man taip pat per du gimdymus kirpo, bet tikrai nieko nepajutau rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi kirpo,bet visiskai nieko nepajutau,nors lb bijojau smile.gif
Atsakyti
Man irgi kirpo, bet lygiai taip pat nieko najutau smile.gif
Atsakyti
as tai labai bijojau, tai man gydytoja pasake : " blogiausia, kas gali atsitikti, tai as ikirpsiu sau pirsta " biggrin.gif Ir tikrai nieko nepajutau biggrin.gif
Atsakyti
Truputį skausminga, bet palyginti su po to veiksmu,- visa tai "gėlytės" biggrin.gif
Atsakyti
Per antra gimdyma - nuleido vandenis - isvis jokio pojucio...nieko nejutau - tik pajutau, kaip siltas vandenukas bega. uztai po to - prasidejo 10 kart skausmingesni saremiai... doh.gif
Atsakyti
Ne tiek skausminga,kiek nemalonu unsure.gif
Atsakyti
Pats procesas neskausmingas, bet mane kažkiek gąsdino to pačio kabliuko išvaizda - toks didelis, didelis nerimo vąšelis. To vandenų nuleidimo nejutau, tik bėgančius vandenius. Tik jau po to sąremiai tikrai subjaurėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 02 18, 14:18)
Pats procesas neskausmingas, bet mane kažkiek gąsdino to pačio kabliuko išvaizda - toks didelis, didelis nerimo vąšelis. To vandenų nuleidimo nejutau, tik bėgančius vandenius. Tik jau po to sąremiai tikrai subjaurėja  verysad.gif

Man lygiai taip pat, tas didelis vaselis ne koki ispudi paliko biggrin.gif , bet skausmo tai is vis jokio nejauciau, net palengvejima sakyciau pajutau, na, o paskui, kaip ir daugeliui, saremiai kelis kart stipresni prasidejo doh.gif
Atsakyti
Pritariu daugumai, kad nieko skausmingo tame procese nėra. Man vandenmaišį irgi prakirpo, visiškai nieko nepajutau, tik skirtingai nei aukščiau rašiusioms, man po vandenų maišo prakirpimo išvis dingo sąrėmiai ir skausmai. g.gif
Atsakyti
Tikrai neskaudejo, tik nemalonu unsure.gif
Atsakyti
Man net nesakė, kad kerpa, tik pajutau, kad karšta šlaunyms blink.gif Tuo metu buvo jau ekstazės viršūnė kiek pamenu, atsimenu, kad dar sušnabždėjau apsimyžau..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzzz...: 20 vasario 2009 - 21:33