Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Nieko nejauciau
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2009 03 11, 20:42)
Pavydziu visom, kam neskaudejo nes man buvo ziauriau skausminga  verysad.gif jau galvojau neistversiu net tilteli dariau ant lovos, nuo skausmo, kai gydytojas sukiso ranka

man irgi buvo skausminga
Atsakyti
Absoliučiai neskausminga man buvo. Kad prakirpo pajutau tik iš to, kad teko vanduo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2009 03 16, 12:46)
Absoliučiai neskausminga man buvo. Kad prakirpo pajutau tik iš to, kad teko vanduo  mirksiukas.gif

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvo nemalonu kol gydytoja pasieke, o pats kirpimas visai neskausmingas. Paskui keista, kai viskas plusteli, o tu nieko valdyt negali lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Viskas aisku atrode baisiai, tas zirkliu kirpimas ir panasiai, as jau isivaizdavau kad cia skausmas bus kaip gyvai mesas karpo, bet nieko panasaus, garsas toks lyg kirptu stora kardona, toks storas duslus garsas, o skausmo jokio, tik siltas tekantis skystimas per kojas. Skausmo visiskai jokio nebuvo smile.gif Bet viskas tai baisiai atrode
Atsakyti
Jokio skausmo ir jokio jausmo,net nepajutau,o kai paklausiau pasakė,kad jau prakirpo ir nubėgo bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai neisvaizduoju, kaip jum ten kirpo, nes man tai pradure ir tiek, jokio skausmo nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
As nieko nejauciau irgi, tik silta srovele.. smile.gif
Atsakyti
Visiskai neskausminga. Nieko nejutau isskyrus silta vandeneli per uzpakaliuka tekanti.
Atsakyti
Absoliuciai jokio skausmo!
Atsakyti
Nemalonu tik tada, kai gydytojas kisa TEN savo ranka, o pats plesimas neskausmingas, tik vyras sake, kad jam buvo baisu ziureti mirksiukas.gif , bet po to vandenu nuleidimo niekas neprasidejo, nors pralaukem 4 val., kavucio gerem, plepejom su vyru, paskui pastate laseline i pradejo skatinti doh.gif
Atsakyti