Buvau nusiteikus skausmui, bet gydytoja is karto nuramino - kudikio vandenu pusle yra ne mamos organas, todel kai jis plysta mama negali jausti jokio skausmo, todel absoliuciai nieko neskaudejo
visiskai neskausminga procedura
nieko nepajutau,nei kaip vandenys po to nubego,nes labai mazai jau ju bebuvo like
Pati procedūra neskausminga
gal tik kai gimdos kaklelis nėra daug atsidaręs, šiek tiek nemalonu, kai prie jo lenda
Pats prakirpimas neskausmingas, užtat labai fainas jausmas, kai vandenys bėga, lyg daaaaug daaaaug sisiotum
QUOTE(Briediene @ 2009 05 08, 15:23)
Pats prakirpimas neskausmingas, užtat labai fainas jausmas, kai vandenys bėga, lyg daaaaug daaaaug sisiotum 
jo,tas geras jausmas
neskausminga, bet bent jau man buvo nemalonu
Žinoma daug ką sudarė baimė/nežinomybė, ai niekaip atsipalaiduot negalėjau
Tikrai vandenų pūslės prakirpimas yra visai neskausmingas. Man su abiem vaikais neteko patirti kaip pradeda patys vandenys bėgti
bet paskui po vandenų nutekėjimo laaaabai sustiprėja sąrėmiai, va tada prasideda "malonumas", su pirmu vaiku teko imtis nuskausminimo, nes kas minute sąrėmiai buvo 9 valandas, o su antrąja iškenčiau tuos įpatinguosius sąrėmius 4 valandas (epidūro nereikėjo
)
Sekmės besiruošiančioms tapti mamytėmis
QUOTE(laimeskudikis @ 2009 05 11, 18:24)
Tikrai vandenų pūslės prakirpimas yra visai neskausmingas. Man su abiem vaikais neteko patirti kaip pradeda patys vandenys bėgti
bet paskui po vandenų nutekėjimo laaaabai sustiprėja sąrėmiai, va tada prasideda "malonumas", su pirmu vaiku teko imtis nuskausminimo, nes kas minute sąrėmiai buvo 9 valandas, o su antrąja iškenčiau tuos įpatinguosius sąrėmius 4 valandas (epidūro nereikėjo
)
cia tikra tiesa
sveikos, nežinau kaip nuleidžia tuos vandenys kitiems, bet man jų nuleidimas buvo gana skausmingas, tai turbūt priklauso nuo gydytojo, nes pas nepasisekė kažkokią grimza vandenys nuleidinėjo ir riekė kaip aš tau nulesiu jeigu tu negali atsipalaiduoti, o kaip atsipalaiduoti jeigu kažkur taiten kažką jau skausmingo daro
As ir nieko nejutau(nes nuleido vandenis) tik po to pasake,kad nuleido