Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Buvau nusiteikus skausmui, bet gydytoja is karto nuramino - kudikio vandenu pusle yra ne mamos organas, todel kai jis plysta mama negali jausti jokio skausmo, todel absoliuciai nieko neskaudejo bigsmile.gif
Atsakyti
visiskai neskausminga procedura lotuliukas.gif nieko nepajutau,nei kaip vandenys po to nubego,nes labai mazai jau ju bebuvo like
Atsakyti
Pati procedūra neskausminga smile.gif gal tik kai gimdos kaklelis nėra daug atsidaręs, šiek tiek nemalonu, kai prie jo lenda blink.gif
Atsakyti
Pats prakirpimas neskausmingas, užtat labai fainas jausmas, kai vandenys bėga, lyg daaaaug daaaaug sisiotum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Briediene @ 2009 05 08, 15:23)
Pats prakirpimas neskausmingas, užtat labai fainas jausmas, kai vandenys bėga, lyg daaaaug daaaaug sisiotum  lotuliukas.gif

jo,tas geras jausmas biggrin.gif jokiu skausmu nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
neskausminga, bet bent jau man buvo nemalonu ax.gif Žinoma daug ką sudarė baimė/nežinomybė, ai niekaip atsipalaiduot negalėjau doh.gif
Atsakyti
Tikrai vandenų pūslės prakirpimas yra visai neskausmingas. Man su abiem vaikais neteko patirti kaip pradeda patys vandenys bėgti schmoll.gif bet paskui po vandenų nutekėjimo laaaabai sustiprėja sąrėmiai, va tada prasideda "malonumas", su pirmu vaiku teko imtis nuskausminimo, nes kas minute sąrėmiai buvo 9 valandas, o su antrąja iškenčiau tuos įpatinguosius sąrėmius 4 valandas (epidūro nereikėjo biggrin.gif )
Sekmės besiruošiančioms tapti mamytėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimeskudikis @ 2009 05 11, 18:24)
Tikrai vandenų pūslės prakirpimas yra visai neskausmingas. Man su abiem vaikais neteko patirti kaip pradeda patys vandenys bėgti schmoll.gif  bet paskui po vandenų nutekėjimo laaaabai sustiprėja sąrėmiai, va tada prasideda "malonumas", su pirmu vaiku teko imtis nuskausminimo, nes kas minute sąrėmiai buvo 9 valandas, o su antrąja iškenčiau tuos įpatinguosius sąrėmius 4 valandas (epidūro nereikėjo biggrin.gif )
Sekmės besiruošiančioms tapti mamytėmis  4u.gif

cia tikra tiesa thumbup.gif su vandeniuku nubegimu ateina skausmelis doh.gif prakirpimas ar plysimas isvis jokio skausmo nesuteike,tik labai bjaurus pojutis taip "apsisisiot" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, nežinau kaip nuleidžia tuos vandenys kitiems, bet man jų nuleidimas buvo gana skausmingas, tai turbūt priklauso nuo gydytojo, nes pas nepasisekė kažkokią grimza vandenys nuleidinėjo ir riekė kaip aš tau nulesiu jeigu tu negali atsipalaiduoti, o kaip atsipalaiduoti jeigu kažkur taiten kažką jau skausmingo daro g.gif
Atsakyti
tas pats kirpimas neskausmingas, bet labai jau irankiai baisus, tokios lenktos zirkles. apskritai esu didele popa, tai man jau buvo baisoka, bes visai neskaudejo, o palyginus su paciu gimdymu tai visiski juokai.
Atsakyti
tikrai neskausminga smile.gif
Atsakyti
As ir nieko nejutau(nes nuleido vandenis) tik po to pasake,kad nuleido smile.gif
Atsakyti