Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Tikrai neskausminga,ir as nieko nejutau,tik silta vandenuka tarp koju,net nesupratau kad prakirpo. 4u.gif
Atsakyti
as ir visiskai nieko nejutau smile.gif
Atsakyti
As irgi net nejauciau, kad kazka man ten daro, tik isgirdau, kad bega ir silta pasidare tarp koju biggrin.gif o ir saremiai atrodo sumazejo po prakirpimo...
Atsakyti
Akušerė pasakė, kad kirps. Tuo metu sąrėmiai buvo jau labaisaldūs tai net ir nebijojau, nors prieš tai irgi nerimavau ar skaudės. Bet jaučiau tik kai basoną pakišo biggrin.gif , o kada prakirpo net nesupratau ir kiek vandenų nubėgo likau nesužinojus..
Atsakyti
Pasikartosiu ir pritariu visom mamom-procedura neskausminga.
Atsakyti
As tai irgi nieko skausmingo nejauciau, tik kai vandeniukas siltas plustelejo 4u.gif
Atsakyti
na nezinau,nei vienai neskaudejo....
Atsakyti
Man irgi neskaudejo kai kirpo 4u.gif
Tiesiog nubego vandenukas ir viskas smile.gif
Atsakyti
Neskaudejo, net nesupratau kaip ir kas, o pajutau kad silta ir bega smile.gif Bet man iki vandenu paleidimo, saremiai buvo juokas, o po vandenu nubegimo - sakes...
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 09 25, 14:12)
Neskaudejo, net nesupratau kaip ir kas, o pajutau kad silta ir bega smile.gif Bet man iki vandenu paleidimo, saremiai buvo juokas, o po vandenu nubegimo - sakes...

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats... Gydytojas prakirpo, as nieko nejutau, taciau poto saldu pasidare nuo saremiu biggrin.gif is karto ir pasiprasiau epiduro blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi nepajutau jokio skausmo, tik šiltą vandenuką ax.gif O kadangi kirpo prieš pat stūmimą, tai sąrėmiai saldesni netapo...jau ir taip saldžiau nei saldu buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 09 25, 15:12)

drinks_cheers.gif
Kai prakirpo ir nubego vanduo gimdymas igavo pagreiti. Pagimdziau per 35 min. clap_1.gif
Atsakyti