Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Vieni juokai biggrin.gif kai prakerpa tikrai neskauda bet po to prasideda" linksmoji" dalis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinee @ 2008 03 25, 20:03)
truputi ne i tema as...DUBCIKE, mano terminas nuo tavojo skiriasi 2 dienom ax.gif

jo, bet as termino jau nesulauksiu, tiksliai zinau kad iki Balandzio 1d jau turesiu savo klecka thumbup.gif , taip gine mano nusprende, nes mano placenta labai pasenus, lelius nemazas o dar tas cukrus... doh.gif Bet ir siaip kazi ar sulaukciau nes kaklelis pries kelias dienas buvo atsiveres 2-3cm, ir kamstis isejo, tai laukiu kad tik greiciau viskas prasidetu.O jei ne tai pirmadieni prakirps vandenis ir tada prasides linksmybes lotuliukas.gif bet jau laukiu tai... 4u.gif
Atsakyti
visiskai neskaudejo schmoll.gif
QUOTE(Katusik @ 2008 03 23, 20:34)
kad pats vandenų nuleidimas neskausmingas, tai tikrai. užtat sąrėmiai po šios procedūros pasidaro wacko.gif wacko.gif wacko.gif

gerai, kad jie prasideda,o man neprasidejo jokie saremiai, teko skatinanciuosius lasint doh.gif
Atsakyti
visiškai neskausmingas, man buvo labai labai malonus to šilto vandenuko bėgimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nebijok mirksiukas.gif
Atsakyti
Neskausmingas visai 4u.gif
Atsakyti
mano atveju buvo skausmingas prakirpimas, ir netgi labai cray.gif
Atsakyti
Aš ir negaliu pasakyt, kad nėra neskausmingas schmoll.gif Gerai, kad greita procedūra, o po to, tai jooooooo, prasideda doh.gif
Atsakyti
Neskausmingas, bet nemalonus... rolleyes.gif
Atsakyti
Naudojau žvakutes, nes pernešiojau... deja.... nieko nesuveikė. guldė į ligoninę, leido skatinamuosius į veną - irgi nieko verysad.gif , nutarė, kad jei nepradėsiupati gimdyt kitą dieną vandenis nuleis... doh.gif nežinau nuo ko ar šiaip iš baimės po poros valandų patys vandenys nubėgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(g.daiva @ 2008 03 26, 16:19)
Vieni juokai biggrin.gif kai prakerpa tikrai neskauda bet po to prasideda" linksmoji" dalis schmoll.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(brigitaaa @ 2008 03 31, 09:32)
mano atveju buvo skausmingas prakirpimas, ir netgi labai  cray.gif

Gal ne pats prakirpimas, bet "priėjimas" prie kirpimo vietos buvo skausmingas, gal gyd.gruboka pasitaikė ax.gif
Atsakyti
aš nepajaučiau nieko
Atsakyti
taip mamytes, ir as jau galiu pasakyti kad prakirpimas neskausmingas schmoll.gif as jau turiu savo leliu wub.gif tik kaip kai kurios pajuto ta malonu vandeneli, tai as jo nepajutau, nes mano mazius "bevandenis" buvo, vos saukstelis vandenu nubego, bet siaip procedura nabaisi.
Atsakyti