Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

sveikos..

na,ir man si procedura buvo laaaaabai skausminga.. gal del to, kad prakirpo vandenis, kai dar net nebuvo atsiveres kaklelis.. aplamai, net saremiu nebuvo... prakirpo ir paliko visa nakti su beganciais vandenim.. taip, kad nei apie sia procedura, nei apie po jos buvusias nenoriu net pagalvot... verysad.gif
Papildyta:
sveikos..

na,ir man si procedura buvo laaaaabai skausminga.. gal del to, kad prakirpo vandenis, kai dar net nebuvo atsiveres kaklelis.. aplamai, net saremiu nebuvo... prakirpo ir paliko visa nakti su beganciais vandenim.. taip, kad nei apie sia procedura, nei apie po jos buvusias nenoriu net pagalvot... verysad.gif
Atsakyti
na man irgi prakirpo ta maiseli,tai as net nelabai sureagavau.na kazkoks nemalonumas jautesi,bet labai trumpai,o isbego labai greitai.ir viskas. smile.gif
Atsakyti
Visai neskaudėjo.
Atsakyti
Kirpo su abiem vaikais, nes kažkodėl patys vandenys negalvojo nubėgt biggrin.gif Visiškai neskausminga procedūra, bet po to kokie sąrėmiai prasideda blink.gif
Atsakyti
Man skausminga nebuvo bet jausmas nemalonus.
Atsakyti
Kirpimo net nepajutau, su abiem dukrytem, bet kai vandenys pradejo paskui begti tai ne labai malonu buvo. Toks jausmas, kad...... Tik paskui saremiai daznet greiciau pradejo...
Atsakyti
Tikrai nes.. nu nepalyginti su saremiais ir gimdymu biggrin.gif
Atsakyti
kai pamaciau zirkles tai nerealiai issigandau,o pasirodo visai neskauda. schmoll.gif
Galiu skausma prilyginti plauko nukirpimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kris***: 07 kovo 2010 - 16:55
O kam tuos vandenis isvis kerpa, jeigu procesas prasidejes visu greiciu ir saremiai yra? Nelabai skauda kai kerpa, bet po to ir prasideda visas smagumas... bigsmile.gif
Atsakyti
kad nelabai ten ka kerpa tiksliau butu sakyt gal praduria tokiu dideliu vaseliu man tai visai neskaudejo tik gal kiek nemalonu kaip ir kiekviena karta kai y "ten" kisa pirstus...
Atsakyti
Tikrai neskausminga, tik siek tiek nemalonus jausmas buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nepriklausoma @ 2010 02 23, 23:09)
Visiška baika palyginus su po to sekančiais smagumais  biggrin.gif

pritarciau...jau jei yra saremiai ir pan tai net nesijaucia ta "miela"procedura...va paskui tai jau visi linksmieji kalneliai prasideda biggrin.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti