Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

abu kartus nuleido, nieko nejutau.
Atsakyti
jaustis nieko nesijaucia, bet kai pamaciau instrumenta su kuriuo nuleidziama,tai kaip reikiant issigandau.... biggrin.gif
Atsakyti
joooo, as taip pat kai pamacinstrumenta jau laaabai isigandau lotuliukas.gif bet skausmingo tikrai nieko nebuvo smile.gif tik keistas jausmas man kaip tas vanduo pasileido, toks siltas siltutelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 06 17, 23:56)
joooo, as taip pat kai pamacinstrumenta jau laaabai isigandau  lotuliukas.gif  bet skausmingo tikrai nieko nebuvo  smile.gif  tik keistas jausmas man kaip tas vanduo pasileido, toks siltas siltutelis  ax.gif

As irgi jau jutau vandenu tekejima,kuris buvo siltas biggrin.gif Kas buvo iki nepamenu o ir nesvarbu buvo nes kaklelis atsidarynejo pilnu tempu tai apie vandenis nes nemasciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat nieko nejauciau, tik jau vandenu isbegima smile.gif
Atsakyti
Abu kartus nuleido,pirma nieko nejauciau antra net pasokau is lovos verysad.gif
Atsakyti
Man taip pat abu kartus nuleido,bet nei karto nieko nejutau smile.gif
Atsakyti
tas nuleidimas turetu but nejauciamas kai prakerpa, nes ir kerpa tik tuo momentu kai uzeina saremis na bent man taip buvo, bet as jutau truputuka gal labiau net buvo nemalonus jausmas negu skausmas kazkoksai, net dabar atsimenu ta garsa ar net negarsa o jausma to kirpimo blink.gif oi net siurpuliai nukrato, bet to tikrai nereikia bijot nes visas skaumas prasideda po to doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , man taip prakirpo, kad nuleisti vandenis, bet visiskai nieko nepajauciau, tik siltas vandenukas nubego smile.gif
Atsakyti
Neskaudu, tik nemalonu 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą nejutau nieko, antrąjį - labai skausminga buvo doh.gif .
Atsakyti
na per ta visa saremiu skausma ntikrai nieko nepajusi, man kirpo tai nieko nejutau
Atsakyti