Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Visos sios procedurnos nera malonios, bet vandenu perkirpimo nejauciau jokio skausmo.
Atsakyti
as isvis net nepajutau,tik man pasake biggrin.gif
Atsakyti
paties perkirpimo nepajutau tik pajutau kaip siltas vandenelis nubego per sedyne smile.gif
Atsakyti
Pats prakirpimas nejuntamas, bet man skaudejo, kai kiso ranka paziuret kiek kaklelis prasiveres doh.gif
Atsakyti
Aš nieko nejaučiau, nei kaip kaklelį tikrindavo, nei kaip vandenis kirpo, nieko neskaudėjo. tik pajutau, kad buvo kažkoks cinkt (o gal ten garsas buvo g.gif ) ir šilta šilta tarp kojų smile.gif
Atsakyti
Nieko nepajutau rolleyes.gif
Atsakyti
Nemalonu buvo kai ta prakirpimo aparata ikiso smile.gif
Atsakyti
skausmo nera taciau nemalonu atrodo kad jau taip giliai kazkas ilindo ten ir krapstosi:)))
Atsakyti
Neskauda, tik nemalonu kol krapstosi daktare tarpkojyje, bet tai menkniekis smile.gif kaklelio tikrinias ir tampymas yra kurkas "smagesnis" blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2012 07 26, 10:57)
paties perkirpimo nepajutau tik pajutau kaip siltas vandenelis nubego per sedyne smile.gif

va man irgi lygiai tas pats 4u.gif
Atsakyti
Aš tai truputį jaučiau kaip nuleido vandenis,nors ir buvo antras vaikutis,tai pojūčiai tie patys,tiek su pirmu,tiek su antru.Galima sakyti,kad neskaudėjo,nes jokio garso neisleidau smile.gif
Atsakyti
jeigu nepasakytu, kad nuleidineja vandenis, tai net ir nezinociau mirksiukas.gif
Atsakyti