Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

man tai neskausmingas buvo bet tik nemalonus jausmas tarsi karpo is vidaus smile.gif
Atsakyti
visiskai neskausminga smile.gif
Atsakyti
Kai kirpo vandenmaišį, nejutau nieko, tik po to pajutau šilumą ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2010 12 16, 19:24)
Kai kirpo vandenmaišį, nejutau nieko, tik po to pajutau šilumą ir tiek  lotuliukas.gif

Neskauda visai, tik irankiai tam reikalui nelabai "draugiskai" atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pats prakirpimas neskausmingas, tik priejimas iki ten man buvo skausmingas smile.gif
Atsakyti
neskaudėjo visai, tik taip šilta tarukojį pasidarė, net gera galėčiau pasakyti cool.gif
Atsakyti
Visiskai neskausminga, tik labai norejau su vandenu pusle pagimdyti, bet akusere atkalbejo, sake sunkiau bus man ir ilgiau tesis, o kai saremiai kamuoja, tai labai lengva atkalbet pasakius kad daugiau kentet reikes biggrin.gif dabar truputi gailiuos,tikrai buciau iskentejus, norejau kad vaikelis kuo maziau pajustu gimdymo skausmu ax.gif
Atsakyti
visiskai nieko nejutau,tik poto apsisiojimo jausmas nemalonus buvo ax.gif
Atsakyti
Man ne kiek neskaudejo schmoll.gif
Atsakyti
nei trupucio neskaudejo schmoll.gif akusere viska paaiskino ramiai ir parode ta baisuji iranki biggrin.gif (man pasirode kaip tikras nerimo vaselis), po sekundeles ji sako "viskas" thumbup.gif net nespejau sureaguoti bigsmile.gif
Atsakyti
Visiskai neskausminga.
Atsakyti
Ne kiek neskausminga, nemaciau to irankio, galvoja tiesiog kakleli patikrins. Ir be jokiu skausmu tik pajutau siluma, kol supratau ka cia padare, net susigedau blush2.gif
Atsakyti