Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Kai kirpo nieko nejauciau, net nemaciau su kuo kirpo, net nepagalvojau kad reiktu paziureti lotuliukas.gif bet uztat kai nuleido vandenis, toooookkkiiiieeee saldus saremiai prasidejo, kad ojojoj kas minute.... doh.gif
Atsakyti
visai neskaudejo.. Tik jauties kaip siltas vandenuaks nubego ir viskas... rolleyes.gif Visia nebaisu.
Atsakyti
Geriau buciau nemaciusi su kuo kerpa biggrin.gif bet tikrai jokio skausmo nejauciau smile.gif
Atsakyti
Gerai kad nemaciau su kuo kerpa biggrin.gif Neskaudejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bjork1985 @ 2013 03 25, 16:20)
Kai kirpo nieko nejauciau, net nemaciau su kuo kirpo, net nepagalvojau kad reiktu paziureti  lotuliukas.gif bet uztat kai nuleido vandenis, toooookkkiiiieeee saldus saremiai prasidejo, kad ojojoj kas minute.... doh.gif

Lygiai tas pats buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Romančiukė @ 2013 03 12, 14:55)
Aš irgi nieko nejutau ,
tik nuleidus vandenis, mažylei nepatiko kažkas ir jos širdutė sureagavo į tokį įsikišimą unsure.gif
Pradėjo keistai plakti širdulka... verysad.gif
Man davė pakvepuoti deguonies kaukę ir viskas OK  smile.gif

O man tai skaudejo ir iskart po to mano mazyles tonai irgi sumazejo,tai akimirksniu cezari padare,viskas ok. Keista,kad skaudejo,nes su pirmu nuleidziant vandenis nieko nejutau.
Atsakyti

pajutau tik silta vandeneli, nes niekas manes neinformavo kad prakirps , nieko neskaudejo tik kazkaip apgauta pasijutau, tai tik del to blogai jauciausi
Atsakyti
ne visai neskaudejo
Atsakyti
visiškai nebuvo skausminga 4u.gif
Atsakyti
Su pirmu jauciau tik pokst ir viskas, bet jau saremiai prasidejo ojojoi, net prisiminus bloga doh.gif doh.gif Su antru nieko as ten nepajauciau, bet vanduo kazkodel isbego neiskart, o veliau biski, bet ir veliau saremiai prasidejo tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Skaudejo... verysad.gif
Atsakyti
Ko gero autoritetingiausias nepriklausomų medicininių tyrimų ir apžvalgų šaltinis - Cochrane - neseniai paskelbė medicininių studijų apžvalgą apie vaisiaus vandenmaišio praplėšimo (vandenų nuleidimo arba amniotomijos) įtaką gimdymo eigai.

Jų išvada tokia, kad amniotomija nesutrumpina gimdymo trukmės. Jos rutininis naudojimas normalaus spontaniškai prasidėjusio gimdymo metu yra mediciniškai nepagrįstas.

Turėkite tai galvoje, kai jums gimdant medikai pasiūlys nuleisti vandenis. Šios nepagrįstos procedūros, kuri ne tik padaro sąrėmius skausmingesnius bet ir sukelia daug rizikų kūdikiui - jūs turite teisę atsisakyti. Be jūsų sutikimo ji negali būti daroma.

Štai čia Cochrane straipsnis apie amniotomiją:
http://summaries.coc...ntaneous-labour

Atsakyti