Jokio skausmo.
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 17, 16:49)
Visai neskausminga - jauciau tik kad ten kazka raklinejo. Atsidarymas tuo metu buvo 3cm. 
Ir man taip pat buvo - 3 cm, net jokio skausmo, tik nemalonu
Ne man neskaudejo, tik labai nemalonu nes buvo staigus jausmas kad is manes kokie 10litru issipyle per viena sekunde. Taip pliukst ir tiek.
ir as nejutau jokio skausmo!
Man skaudejo ziauriai... Gal del to, kad kirpo rezidentas su tokiom didelem letenom
. Ir krapstesi jis ten taaaip ilgai, vis nesigavo ir nesigavo jam
. Visa procedura praverkiau is skausmo...
QUOTE(muce @ 2013 08 14, 23:04)
Man skaudejo ziauriai... Gal del to, kad kirpo rezidentas su tokiom didelem letenom
. Ir krapstesi jis ten taaaip ilgai, vis nesigavo ir nesigavo jam
. Visa procedura praverkiau is skausmo...
Eina sau, kaip nepasiseke, Muce, tau
Man tai labai greitai ir profesionaliai, kaip suprantu, buvo pradurti vandenys. Nemalonu buvo pats procesas tikrai, raukiausi labai, bet vandenys nuleisti greitai. Zodziu, pakenciama nusiteikus.
Buvo atsidare 8cm. ir vandenis prakirpo labai greitai be jokio skausmo. Aisku malonumo nebuvo, bet palyginus su visu kitu tolimesniu gimdymu tai
QUOTE(bjork1985 @ 2013 03 25, 16:20)
Kai kirpo nieko nejauciau, net nemaciau su kuo kirpo, net nepagalvojau kad reiktu paziureti
bet uztat kai nuleido vandenis, toooookkkiiiieeee saldus saremiai prasidejo, kad ojojoj kas minute.... 
Taip pat ir man buvo....
Praduriant vandenmaišį nič nieko nejaučiau
Neskausmingas.
As tik pagimdzius supratau, kad man prakirpo.
Nes i gimdykla nuejus iskart liepe gultis ir vandenys tada "nubego", kai daktare apziurejo. Nieko nejauciau, nes saremiai buvo. O po keliu minuciu ir pagimdziau. O buvau girdejus, kad pirmakartem nekerpa...
O gal man nekirpo?
Nepaklausiau...
QUOTE(klikky @ 2013 10 23, 15:35)
As tik pagimdzius supratau, kad man prakirpo.
Nes i gimdykla nuejus iskart liepe gultis ir vandenys tada "nubego", kai daktare apziurejo. Nieko nejauciau, nes saremiai buvo. O po keliu minuciu ir pagimdziau. O buvau girdejus, kad pirmakartem nekerpa...
O gal man nekirpo?
Nepaklausiau... 
Aš galvoju, o kodėl kirpimu vadina, jei duria
Man - pirmakartei irgi dūūūūūrė