Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Jokio skausmo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 17, 16:49)
Visai neskausminga - jauciau tik kad ten kazka raklinejo. Atsidarymas tuo metu buvo 3cm.  4u.gif

Ir man taip pat buvo - 3 cm, net jokio skausmo, tik nemalonu smile.gif
Atsakyti
Ne man neskaudejo, tik labai nemalonu nes buvo staigus jausmas kad is manes kokie 10litru issipyle per viena sekunde. Taip pliukst ir tiek.
Atsakyti
ir as nejutau jokio skausmo!
Atsakyti
Man skaudejo ziauriai... Gal del to, kad kirpo rezidentas su tokiom didelem letenom blink.gif. Ir krapstesi jis ten taaaip ilgai, vis nesigavo ir nesigavo jam doh.gif. Visa procedura praverkiau is skausmo...
Atsakyti
QUOTE(muce @ 2013 08 14, 23:04)
Man skaudejo ziauriai... Gal del to, kad kirpo rezidentas su tokiom didelem letenom blink.gif. Ir krapstesi jis ten taaaip ilgai, vis nesigavo ir nesigavo jam doh.gif. Visa procedura praverkiau is skausmo...

Eina sau, kaip nepasiseke, Muce, tau sad.gif vargsiuke unsure.gif su tais rezidentais, tai net nezinau, pinigus jie patys turetu dar sumoketi pacientams uz tai, kad ant ju praktikuojasi ir sukelia skausmus tokius! doh.gif

Man tai labai greitai ir profesionaliai, kaip suprantu, buvo pradurti vandenys. Nemalonu buvo pats procesas tikrai, raukiausi labai, bet vandenys nuleisti greitai. Zodziu, pakenciama nusiteikus.
Atsakyti
Buvo atsidare 8cm. ir vandenis prakirpo labai greitai be jokio skausmo. Aisku malonumo nebuvo, bet palyginus su visu kitu tolimesniu gimdymu tai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(bjork1985 @ 2013 03 25, 16:20)
Kai kirpo nieko nejauciau, net nemaciau su kuo kirpo, net nepagalvojau kad reiktu paziureti  lotuliukas.gif bet uztat kai nuleido vandenis, toooookkkiiiieeee saldus saremiai prasidejo, kad ojojoj kas minute.... doh.gif

Taip pat ir man buvo....
Atsakyti
Praduriant vandenmaišį nič nieko nejaučiau schmoll.gif
Atsakyti
Neskausmingas.
Atsakyti
As tik pagimdzius supratau, kad man prakirpo. biggrin.gif Nes i gimdykla nuejus iskart liepe gultis ir vandenys tada "nubego", kai daktare apziurejo. Nieko nejauciau, nes saremiai buvo. O po keliu minuciu ir pagimdziau. O buvau girdejus, kad pirmakartem nekerpa... smile.gif O gal man nekirpo? biggrin.gif Nepaklausiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klikky @ 2013 10 23, 15:35)
As tik pagimdzius supratau, kad man prakirpo. biggrin.gif Nes i gimdykla nuejus iskart liepe gultis ir vandenys tada "nubego", kai daktare apziurejo. Nieko nejauciau, nes saremiai buvo. O po keliu minuciu ir pagimdziau. O buvau girdejus, kad pirmakartem nekerpa... smile.gif O gal man nekirpo? biggrin.gif Nepaklausiau... biggrin.gif

Aš galvoju, o kodėl kirpimu vadina, jei duria lotuliukas.gif
Man - pirmakartei irgi dūūūūūrė smile.gif Jau rašiau, kad jokio skausmo, tik šiluma tarp kojų, kai vanduo "pabėgo" lotuliukas.gif brrrrr.... rašau ir suvokiu, kad artėja laikas, kai tą šilumą vėl pajusiu. Bijaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lotuliukas.gif
Atsakyti