Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Rimaz @ 2008 03 20, 18:11)
Ir kur gi mano komentare radote save paminėtą?  smile.gif

argi as sakiau kad mane paminejai, sakiau kad graziai apejai. Kadangi cia jau ne apie kvepalus, nera manau reikalo toliau pletotis, visgi pilnatis arteja biggrin.gif
pamirsai pamineti kam antipatija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 20 kovo 2008 - 17:16
QUOTE(kazarniene @ 2008 03 20, 17:15)
argi as sakiau kad mane paminejai, sakiau kad graziai apejai. Kadangi cia jau ne apie kvepalus, nera manau reikalo toliau pletotis, visgi pilnatis arteja  biggrin.gif
pamirsai pamineti kam antipatija  smile.gif

Kokia dar antipatija..? g.gif
Atsakyti
Diskusijos diskusijom, bet kai pradedama vos "ne tu mane GERBI???" lotuliukas.gif Griztame prie popso 4u.gif
Atsakyti
kas siuo metu yra popsas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 03 20, 18:19)
Diskusijos diskusijom, bet kai pradedama vos "ne tu mane GERBI???"  lotuliukas.gif  Griztame prie popso  4u.gif

kuo prasidejo tuo ir pasibaige smile.gif tu teisi smile.gif
Papildyta:
Cia jau i tema
user posted image
gal kas uoste? Sudetyje daug panasumu, bet Venezia Oriental-woddy, o pastello gelinis kaip suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 20 kovo 2008 - 17:21
oho, atradau visai idomia temele kur tikrai tikiuos rasiu daug naudingos info bigsmile.gif nes dazniausiai kai reikia rinktis kvepalus, tai pasimetu tarp kvapu ax.gif vat siemet per kaledas vaikinas padovanojo Puma kvepalus "i'm going" tai tikrai esu patenkinta... ir neuzuodziu gatveje daug tu paciu kvapu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kas turite šituos kvepalus, kaip laikosi?

user posted image
Atsakyti
(Is karto atsiprasau, kad be lietuvybiu rasysiu, sitam kompe tai paini schema)

Smagu, kad visos labai aktyviai diskutuojat (nesmagu tik, jei tai perauga i konflikta unsure.gif )

Ishsakysiu ir as atvirai labai asmeniska, subjektyvia savo pozicija visu kvepalu atzvilgiu ax.gif

Man, kaip zmogui megstanciam aiskuma viskame, noretusi kvepalus sudelioti pagal kategorijas,kaip bandziau tai padaryti praeitoj temoj. Taciau paskui visa diena siandien, vietoj to, kad dirbciau, vis galvojau apie musu diskusija doh.gif
Ir pati sau padariau subjektyvia isvada, kad VISI originalus kvepalai turi teise egzistuoti, buti naudojami ir megstami. Ishskyrus fufliakus, kurie akivaizdziai, tiek savo pavadinimu, tiek apipavidalinimu primena kitus garsius kvepalus.

Pati esu “pries” kvepalus pavadintus “zvaigzduciu” vardais – Britney Spears, Paris Hilton, J.Lo ir pan. Net ju neuostau. Tai nera arogancija, tiesiog kazkoks mano vidinis nusistatymas, negaliu – ir viskas. Taciau labai tolerantishkai ziuriu i merginas, kurioms jie patinka, juk MUSU SKONIAI SKIRTINGI.
Negaliu pagauti, apciuopti tos ribos, kur baigiasi popas ir prasideda ne-popsas. Atrodo, visos tai jauciam, bet pagristi logishkai negalim.
Sutinku su nuomone, kad reikia atsizvelgti i daugybe faktoriu – moters amziu, aplinkybes, kuriomis ji devi kvapa - rubus, ora, metu laika .
Visai nesmerkciau netgi mintyse 18-metes pasikvepinusios Escada, B.Speras ar Morgan kvepalais, bet atvirai pasakius, nesuprasciau, jei ji noretu kvepintis Shalimar, bet kokiais Chanel’iais ar L’Artsan Parfumeur kvepalais
Netgi tokie kvepalai kaip parduodami Droge C-THRU, Ulric de Varens ar B.U. yra verti savo buvimo rinkoj ir naudojimosi jais, nes jie yra originalus, jie - ne apgailetina kokiu nors populiariu kvepalu kopija.
Juk tuos „popsinius” kvepalus kuria zinomi parfumerai, jie kuria ir „ne popsinius” kvepalus, tik pavadinimas matyt atbaido bigsmile.gif Pvz. Michel Almairac sukure toki (pagal mus, ane?) popsa, kaip Escada Ibiza Hippie, Naomi Campbell Cat Deluxe, bet jis kure taip pat Bond No9 daugeli kvepalu, Rochas kelis kvapus, Shiseido Zen, Chopard Casmir kvepalus.
Carlos Benaim sukure,kaip suprantu (pagal musu dabartinius kriterijus, nors jie gan migloti) , popsa - Mariah Carey M by Mariah Carey, Zara Woman, bet jis taip pat sukure Dior Pure Poison (ne popsas?), Prada dvejus kvepalus, daugeli Calvin’o Klein’o kvepalu.
Jean Pierre Bethouart – sukure kelis Adidas kvepalus, Celine Dion, kelias Escadas, Victoria Beckham, bet taip pat sukure ir Boucheron Eau Legere, Caron Parfum Sacre, Yohji Yamamoto ir kt. ne-popsinius vepalus.
Cia keli pavyzdziai, bet noriu pasakyt, kad patys kvepalai „nekalti”, kad ju toks pavadinimas ar „riuzavas” buteliukas, jei juos ipiltu i paprasta bevardi, bespalvi buteliuka, gal tada tie „popsiniai” nebutu popsiniais, nes pagaliau kvapus vertintume pagaj pati kvapa, o ne ju „statusa”.

Visos mes skirtingos, kiekvienai patinka skirtingi kvepalai ir manau turim buti kiek tolerantishkesnes, „negydyt” viena kitos, kokiais kvepalais turim kvepet, kokie blogi, o kokie geri. Pvz. as visada noriu isigyt kokius nors kvepalus, kuriu nera Lietuvoje (kai kurios parfmaniakes is to shaiposi wink.gif ) , bet tai yra MANO noras ir ash jo neatsisakysiu del to, kad kuri nors parfmaniake sakys, kad tai kvaila.
Sunku diskutuoti, kai neapciuopiame ir neivardiname skirtumo tarp to „popso” ir „ne-popso”, o taip butu idomu suzinot, kur ta riba? g.gif

Atsakyti
Dee, garsios "nosys" irgi nori lengvai užsidirbti. smile.gif Štai garsusis Christian Lacroix tam kartui parsidavė Avon, tą patį žada padaryti ir Ungaro (tuoj pasirodys jo vardas ant Avon pakuotės), ir dar eilė kitų parfumerių. Biznis - varomoji pernelyg sparčiai augančios parfumerinės rinkos jėga. verysad.gif
Atsakyti
kokia sauni diskusija bigsmile.gif tik gaila, kad galiausiai apsipykot, susipykot unsure.gif
na, bala ne mate irnesakyk.gif

del to popso ne popso, tai jau pati susipainiojau.
pasakysiu asmeniskai apie save. visada megau kvepalus. as nesidomejau ir nelabai ir gilinausi, kokios kompanijos, kas kurejas, kokios natos ir t.t. rolleyes.gif blush2.gif nors ir tuo laiku niekad neziuredavau i tuos ale zvaigzdinius kvepalus. del to kazkoks mano nusistatymas ir tiek. dabar isvis ju net neuostau. tiesa, Britnes esu uoscius biggrin.gif del manes kitos gali kvepet kuom nori irnesakyk.gif neskirstau zmoniu pagal tai, kvepia kazkuo riuzavu, zaliu ar juodu. bet vat pati turiu nusistatyma pries zvaigzdiskus kvapus rolleyes.gif ir, prisipazistu, pries pacius populiariausius blush2.gif bet jeigu man laaabai patiktu kad ir patys populiariausi kvepalai, nemanau, kad ju atsisakyciau vien del to, kad jais kvepes bent 2 kaimynes, 3 drauges ir tuzinas pazistamu rolleyes.gif nors gal unsure.gif

pradejus lankytis sm kvepalu temose, suzinojau daug naujo. emiau dometis, gilintis, ieskoti info, dometis natomis ir t.t. ir t.t. uz tai dideliausias dekui senbuvemis, kurios dalinosi ziniomis, naujienomis, ispudziais, informacija. kuo daugiau suzinai naujo, dideja norai, keiciasi tikslai. galiausiai, laveja uosle. nors pati turiu popso rolleyes.gif ( nors kazkaip nesinori man ju taip vadinti visgi biggrin.gif ) , jo mano kolekcijoje mazeja. jauciu tai, kad susipazinus artimiau tarkim su Hermes'ais, kokiu versace nebesinori unsure.gif ne del vardo. del to, kad kvapo suvokimas darosi kitoks. tam turi itakos ir amzius, manyciau. gerai smauglius pasake, kad cia renkasi lb skirtingo amziaus merginos-moterys, tai irgi nemazai lemia renkatis kvapus. mano norimu kvepalu sarase yra kvapu, kuriems jauciu, kad esi siek tiek dar per jauna. reikia dar jiems pribresti. nors tarkim pries kokius 3-5 metelius butu plaukeliai pasisiause juos pauoscius hihihi.gif

oj, lb daug prirasiau doh.gif blush2.gif
tiesiog noriu pasakyti, kad visi tuos popsus visgi suvokiam skirtingai. skirtingai renkames kvapus. juk mes visos skirtingos. o jei kvapas patinka, tai koks skirtumas, kiek jis populiarus. o gal busit vienintele tokia visoj Lietuvelej. svarbu, kad sis rubas sielai - kvepalai, tikrai sildytu dushele.

ir mergai, nesipykim, a mirksiukas.gif
ir taip visose temose pykstasi mergickos, bent parfumerijos subforume gyvenkime draugiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 20, 13:45)
gal kas jau uostet ir zinot apie tuos armani diamond? ar kaip ten jie.. niekur nerandu pauostyt verysad.gif

Armani Diamond aš vis matau Sarmoj. mirksiukas.gif Paskutinį kartą Akropolio Sarmoj testavau. 4u.gif
QUOTE(Eglantina @ 2008 03 20, 15:00)
Gal kam teko girdeti/skaityti apie Kenzo Amour Fuchsia edition? Niekur nieko nerandu  Niekaip nesuprantu kuo skiriasi nuo paprastu Amour.

Kaip supratau, tai čia tas pats Kenzo Amour, tik išleistas 50 ml rožinės spalvos buteliukuose. (tradiciškai 50 ml būna baltame, rožiniame - 30 ml, o oranžiniame - 100 ml) 4u.gif
QUOTE(kazarniene @ 2008 03 20, 17:28)
user posted image
gal kas uoste? Sudetyje daug panasumu, bet Venezia Oriental-woddy, o pastello gelinis kaip suprantu

Neteko man su jais susipažinti, blush2.gif deja, dabar jau jie ir nebegaminami. unsure.gif Jų kvapas turbūt gerokai skiriasi nuo klasikinių Venezia, ax.gif jis apibūdinamas kaip švelnus, lengvai saldus, minkštas, labai panašus į Lancome Tresor, Franck Olivier, dar buvo nuomonių apie panašumą į Salvador Dali Dalissime ir Dalimania. Vienu žodžiu, persikinis kvapas turėtų būt pagal viską. rolleyes.gif (kažkodėl vaizduotėje iškyla panašumas į Biagiotti Tempore Donna ir Rochas Alchimie, bet čia gal tik mano iliuzijos tokios smile.gif )
QUOTE(studente86 @ 2008 03 20, 17:36)
oho, atradau visai idomia temele kur tikrai tikiuos rasiu daug naudingos info  bigsmile.gif  nes dazniausiai kai reikia rinktis kvepalus, tai pasimetu tarp kvapu  ax.gif  vat siemet per kaledas vaikinas padovanojo Puma kvepalus "i'm going" tai tikrai esu patenkinta... ir neuzuodziu gatveje daug tu paciu kvapu

Tai kviečiam prisijungti. smile.gif 4u.gif O tie Pumos kvepalai tai šie?
user posted image
Neuosčiau dar jų. Jie iš gaivesnių, ar šilti, saldūs? ax.gif
QUOTE(Auksuolė @ 2008 03 20, 17:50)
Kas turite šituos kvepalus, kaip laikosi?
user posted image

Neturiu jų, buvau tik ant riešo užsipurškus. ax.gif Pasirodė labai švelnus gėlių - švaros kvapas, bet neilgai trukus jau beveik nebejutau. blush2.gif Apie juos šiek tiek kalbėta čia, temoje Parfumerinės naujovės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 20, 20:08)
Štai garsusis Christian Lacroix  tam kartui parsidavė Avon, tą patį žada padaryti ir Ungaro (tuoj pasirodys  jo vardas ant Avon pakuotės), ir dar eilė kitų parfumerių. 

O Olivier Cresp - Thierry Mugler Angel, Cacharel Gloria ir Noa, Dolce & Gabbana Light Blue, L'Eau Par Kenzo, Moschino I Love Love, Givenchy Ange ou Demon, Kenzo Amour ir kitų kt. kvapų kūrėjas sukūrė ir AVON Today kvepalus (iš Today, Tomorrow, Always linijos) ir beje, tikrai geri gėliniai kvepalai, o kvapas puikiai išliekantis. mirksiukas.gif Truputėlį man turi panašumo į Marc Jacobs Blush:

user posted image

Atsakyti