Įkraunama...
Įkraunama...

Pirktinės šaldytos daržovės vaikų maistui

Mes naudojame ir uogas ir darvoves. Bet stengiames patys uzsisaltyti, nes parduotuveje neaisku ko prideta.
Atsakyti
mes taip pat naudojam ir mums patinka thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju saldytu darzoviu misinius troskiniui arba sriuboms.Vaikai labai megsta smile.gif
Atsakyti
ziema tai naudojam thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju, ypač žirneliai patinka thumbup.gif Be to tikrai yra puikių daržovių mišinių, iš kurių gaunasi puikūs patiekalai.
Atsakyti
Na aš jau geriau nusipirksiu tų morkų ir bulvių ir žirnelių, o ten be brokolių ar kalafijorų galima apsieiti, ir šiaip aš savo šaldau, nes nesišku kur ten jos augintos, kaip ir žinau kaip tuose šiltamiuose daržoves augina taip kad jos žemės nemato, kaškokia vatos masė ir begalybės trašų verysad.gif
Atsakyti
Mes gaminame iš pirktinių šaldytų daržovių.
Atsakyti
žiemą aš viriau iš pirktinių šaldytų ir nieko tame blogo nemačiau, o dabar močiutės daržas mums puodus papildo thumbup.gif
Atsakyti
Nedaviau ir neduosiu. Nebent ir senelio darzo, ir tai dar gerai pagalvosiu.
Atsakyti
Mes ir patys valgom saldytas darzoves ir manau maziukei duosim, kai savo darzo gerybes baigsis:)
Atsakyti
gaminu is saldytu labai daznai. Vitaminai jose nezusta, yra straipsniu apie tai. Orientuojuos i firma aisku, Hortex pasitikiu smile.gif nors realiai tai ten visur tas pats manau. Gal man Hortex grazesnes tos darzoves biggrin.gif
Is kaimo man salygu darzoviu gauti yra minimaliai- nebent bulviu ir morku, dar koki kopusta, cukiniju, bet kokiu nors brokoliu ar sparaginiu pupeliu, zirneliu, ziediniu kopustu, tai be sansu. Is pakeleiviu vaziuojant kur nors nusiperku agurku, pomidoru, ziedini koki kopusta, bet siaip visada kameroj turiu ivairiu saldytu. O ir mano maziuliui patinka kai isverdi koki asorti, tai jis rankioja kas jam skanu, o skanu viena karta buna vienas, kita karta kitkas..pagal nuotaika matyt smile.gif dar pastebejau, kad jei yra darzoviu asorti, tai mano vaikas viena karta valgo daugiau zalios spalvos, tiesiog specialiai jas rankioja, kita karta raudonas, ar baltas..Cia biski ne i tema smile.gif
Atsakyti
gaminu ziema daznai is saldytu darzoviu ir perku ir pati uzsisaldau
Atsakyti