Įkraunama...
Įkraunama...

Pirktinės šaldytos daržovės vaikų maistui

mūsų daržovės jau baiginėjasi,teks lįsti į šaldymo kamerą ir ieškoti užšaldytų kopūstėlių ir morkyčių doh.gif nemanau ,kad juose daug vitaminų,bet ką daryti vis geriau negu pirktinės neaiškios kilmės...o čia iš močiutės daržo ax.gif
Atsakyti
dabar tikrai nepasakysiu kur, doh.gif taciau skaiciau jog kudikiams maistui ruosti pramoniniu budu saldytos darzoves netinka, nes jos kazkuo apdorojamos pries uzsaldant g.gif galima saldytas namuose... as pati tai noreciau kad visad butu svieziu, bet ziema o ypac i jos pabaiga, kai visoks atsargos suvalgytos..naudoju ir saldytas..idedu kai ka sviezio, kai ka saldyto namu salygomis o kartias imetu kelias darzoves saldytas ir is parduotuves blush2.gif toks gyvenimas... rolleyes.gif
Atsakyti
As perku saldytus brokolius ir kalafijorus, morkas ir bulves dedu nesaldytas, ir viskas gerai mums thumbup.gif
Atsakyti
Aš perku šaldytus kalafiorus, brokolius- na tokias daržoves , kokių ekologiškame mamos rūsyje nesurandu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 03 13, 16:26)
dabar tikrai nepasakysiu kur,  doh.gif  taciau skaiciau jog kudikiams maistui ruosti pramoniniu budu saldytos darzoves netinka, nes jos kazkuo apdorojamos pries uzsaldant  g.gif galima saldytas namuose... as pati tai noreciau kad visad butu svieziu, bet ziema o ypac i jos pabaiga, kai visoks atsargos suvalgytos..naudoju ir saldytas..idedu kai ka sviezio, kai ka saldyto namu salygomis o kartias imetu kelias darzoves saldytas ir is parduotuves  blush2.gif toks gyvenimas... rolleyes.gif

o as girdejau ,kad saldytos darzoves dar sveikesnes yra , nei pirktines sviezios.Darzoves skirtos saldymui yra greitai apdorojamos, per trumpa laika susaldomos,normaliu saldikliu namie taip nesusaldysi staigiai.Taip neprarandami vitaminai.O sviezios tai visokio velnio pripurkstos
Atsakyti
QUOTE(luckylein @ 2008 05 02, 19:39)
o as girdejau ,kad saldytos darzoves dar sveikesnes yra , nei pirktines sviezios.Darzoves skirtos saldymui yra greitai apdorojamos, per trumpa laika susaldomos,normaliu saldikliu namie taip nesusaldysi staigiai.Taip neprarandami vitaminai.O sviezios  tai visokio velnio pripurkstos

drinks_cheers.gif skaiciau taip pat, db nepamenu kur, ir per tv girdejau, kad darzove sviezia 3 dienas saldytuve praranda daugiau vit.negul saldytos mirksiukas.gif as naudoju, nors vasara pirmenybe sviezioms, taciau apsipirkineju karta i sav.negaliu savaitei prisipirkt darzoviu, nes jos sugenda, taj i savaites pabaiga valgome saldytas mirksiukas.gif MB dirbo kazkada darzoviu laukuose,sake neisivaizduoji kiek ten jas viskuo apipurskia doh.gif ir nebetiku lipdukais "organic" nes toj fermoj kur jis dirbo, salotas is to pacio lauko skindavo, vienos 1 svara kainavo, o kitos 2, nes lipduka organic uzklijuodavo doh.gif apsurdas .... pavydziu kas gali pasisodinti savo darzoviu ir jomis maitinti mazylius mirksiukas.gif
Atsakyti
pirktinėmis šaldytomis daržovėmis nepasitikiu schmoll.gif , o va pačių šaldytos- thumbup.gif dalykas, ypač pavasarį, kai vitaminų taip trūksta
Atsakyti
uz, tik paciu saldytas ir pavasari, kai darzoves jau prasteja
Atsakyti
QUOTE(luckylein @ 2008 05 02, 23:39)
o as girdejau ,kad saldytos darzoves dar sveikesnes yra , nei pirktines sviezios.Darzoves skirtos saldymui yra greitai apdorojamos, per trumpa laika susaldomos,normaliu saldikliu namie taip nesusaldysi staigiai.Taip neprarandami vitaminai.O sviezios  tai visokio velnio pripurkstos

O tai užšaldomos sakai ne šviežios g.gif Aš prieš užšaldytas daržoves..Ir niekas man neįrodys,kad jos didelis gėris.. doh.gif
Atsakyti
man tai patinka pacios saldytos,pirktinemis nepasitikiu g.gif
Atsakyti
mes naudoma saldytas darzoves ir uogas biggrin.gif ir man ir vaikui jos patinka
Atsakyti
Kai yra šviežių,tai šaldytų neperku,bet žiemą,jei savos baigiasi,tai perku ir nieko blogo čia nematau mirksiukas.gif
Atsakyti