Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

Sveikos mamytes ir nestukes!
Esu 27 savaiciu . Gal gas gimdete St. Marys ligonineje, Paddington ? g.gif
Atsakyti
sveikutes. gal kurioms teko gimdyti Lewisham arba Sidcup ligoninese? Is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
La.Cia gal ne i ta tema rasau bet tikiuosi kas nors atsilieps. ax.gif Jeigu zmogus prisiregistravo pas gp ,ejo pas daktarus ir t.t.bet tas zmogus negauna nhs korteles,buvo pas gp klausti kodel negauna o jie pasake kad yra kaskur uzstrige ir kad reikia skambinti tokiu numeriu(kuri uzrase)tai sake reikes nuvaziuoti ir pasiimti asmeniskai.Bet beda yra ta kad tas numeri kur dave jisai neveikia.Ir kodel reikia ten vaziuoti o negalima telefonu viska sutvarkyti kad atsiustu?Ir kodel kartais uzlaiko tas korteles?Jeigu kas buvote susidure su tokiu atveju prasau pasidalinkite info 4u.gif Aciu
Atsakyti
Sveikutes, as laukiuosiu ir turesiu gimduti Leitonstone ligonineje (londone).Zinau kad nea i tema bet gal galit pasakyt ir yra mokamu paslaugu kad zinociau, na ekoskopas, kraujo tyrimas, dauno sindromas ar dar kokie dalykai, Nes lietuvoje kai gimdziau uz viska mokejua neat uz lasalines gimdymo metu, nors ir buvaiu sac. drausta, dirbau pries tai.Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
viskas cia nemokamai.Ir dauno sindromas tave klaus ar nori issitirti jei taip tada istirs.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielos mamytes;) Esu naujoke cia=) Laukiuosi keleta savaiciu pas Gp dar nebuvau bet jau pradejau dometis ligoninemis kuriuose galima gimdyti ir daugiausia geru zodeliu prisiskaiciau apie Queens Elizabeth hospital. Ar ji tikrai tokia patikima? Tai pirmas gimdymas man ir labai bijau o dar svetima salis ir kalba svetima. Ar skiria ligonines vertejus kokius kaip ateini i apoinmenta nes medicininiu terminu anglu kalba tikrai nemoku ir bijau kad viena nesusikalbesiu. Gal galite kas placiau apie tai papasakoti buciau labai dekinga =)
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 03 20, 21:18)
Sveikutes mamytes  4u.gif
Noreciau kad pasidalintumet ispudziais kaip sekesi gimdyti UK ligoninese. Man tikrai viskas nepatiko. As gimdziau Lodone Leytonstone Whipps Cross ligonineje ir tikrai negaliu pasigirti kad ten buvo labai gerai  g.gif . Pagulde mane kai jau buvo 41 sav nes pradejo laseti vandenys, o saremiu dar nebuvo. Turejo tepti kazkokia zele kad atsidarytu gimda ir skatintu gimdyma. Vienu zodziu to laukiau 2 dienas kol antra nakti uzejo saremiai, bet jiems nuraminti duodavo tablete nuo skusmo  doh.gif . Taigi antra nakti isveze i gymdykla. Trecios dienos ryte gime mano aukselis  wub.gif . Ta diena pasilikom vel nakvoti ligonineje. Kita diena turejo isleisti namo, bet man uzilo kraujo spaudimas ir vel musu nepaleido. Tai namo grizom tik penkta diena. Maistas ligonineje atsiprasant tikras sudas  doh.gif . Tik gerai kad jie nors duoda pienuko leliams, nes pas mane nieko neistrauke. Noreciau kad ir jus pasidalintumet savo ispudziais, gal jums geriau buvo nei man.
P.S Beje kodel beveik visos midwife yra juodes, nieko blogo pries jas neturiu, bet tikrai ju per daug  g.gif .

O as jau du kartus gimdziau Whipps Cross ligonineje smile.gif Ir tikrai nebuvo taip baisu, kaip cia aprasyta. Aisku nieko negaliu sakyti, gal jeigu butu kazkokios komplikacijos, neaisku kaip jie ten elgtusi g.gif Bet mano abu gimdymai buvo normalus, ir tikrai neblogos seseles,labai rupinosi. Taip kad nesiskundziu bigsmile.gif
Maistas manau visose ligoninese panasus. Nereikia noreti, kad butu kaip restorane rolleyes.gif Ir kai gimdziau si balandi, tai jau ir misinuko nebeduoda, reikia buti pasiruosus, ir buteliuka, ir misinuka is anksto. Bet ir cia nematau problemos. Taupomi pinigai paprasciausiai.
O del midwife tai tikrai pritariu doh.gif Abu kartus juodes man paskyre. biggrin.gif Pirma karta dar nebloga pasitaike, rupestinga. O si karta, tai tikra vista papuole. Jeigu kas nutikdavo, tai niekaip neprisiskambindavau, nekeldavo ragelio. O perskambindavo po geros savaites ir klausdavo kuo galiu padeti blink.gif nu zodziu, be komentaru. isvede ji mane is kantrybes
Atsakyti
o idomu ar galima paciai pasirinkti Mw. na as per pirma nestuma turejau labai faina midwife, labai gerai priziurejo mano visa nestuma (priedo kiniete ji), thumbup.gif . galvojam su vyru greitu metu gamint nauja leliu,bet noreciau kad buvusioji mane priziuretu vel. ar tai imanoma, ar tau paskiria ir fsio ten ir turi eit? nenoreciau eit pas kazkokia neismanele, kuriai darbas lieka darbu ir daugiau nieks nerupi, svarbu kad valandos atidirbtos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayduutia @ 2010 07 07, 15:19)
Sveikos mielos mamytes;) Esu naujoke cia=) Laukiuosi keleta savaiciu pas Gp dar nebuvau bet jau pradejau dometis ligoninemis kuriuose galima gimdyti ir daugiausia geru zodeliu prisiskaiciau apie Queens Elizabeth hospital. Ar ji tikrai tokia patikima? Tai pirmas gimdymas man ir labai bijau o dar svetima salis ir kalba svetima. Ar skiria ligonines vertejus kokius kaip ateini i apoinmenta nes medicininiu terminu anglu kalba tikrai nemoku ir bijau kad viena nesusikalbesiu. Gal galite kas placiau apie tai papasakoti buciau labai dekinga =)

labutis smile.gif
as laukiuosi jau 14 savaiciu, pirmas nestumas. pasirinkau queen elizabeth ligonine. jau turejau pirma skana tenai. man visai patiko. kadangi moku angliskai, tai vertejo neprasysiu. be to, jei ir nemoki tu terminu, nepergyvenk, kolektyvas ten malonu ir tau viska paaiskins paprastais zodziais. man paskyre anglioke midwife. kol kas labai maloniai bendrauja:) kadangi esu labai sveika kol kas, jokiu komplikaciju, tai su jokiomis problemomis kol kas nesusiduriau:) manau, kad neverta bijoti. kolektyvas padarys viska, ka gali;)
Atsakyti
Sveikos Mamyciukes,

Ar yra kurios gimdziusios St George ligonineje, man ji pagal rajona priklausytu. Mum jau 22 savaites ir noreciau suzinoti bent kokia ten tvarka, kokia prieziura, ko reikalauti, ka imanoma gauti ir siaip kaip sekesi gimdymas? bigsmile.gif

Zinau, kad gimdymas yra naturalus procesas ir tu pati kaip ne kaip tai turi isgyvent ir pagimdyt, niekas uz tave to nepadarys, bet tiesiog idomu kokia bendra nuomone. Mes galime pasirinkti ir Qweens ligonine, jos priklauso viena kitai, tik ten personalas pasiruoses sudetingesniem gimdymam, ta prasme jei kokiso komplikacijos, tai St Georgas gabena ten.

Lauksiu komentaru!
Atsakyti
Laba diena,
norejau pasiteirauti tokio dalyko. Pirmiausia, as jau 8 sav nestuke.gif , cia mano pirmas gimdymas, ir labi visko bijau - pirmiausia ligonines, man priklauso Basildon`o doh.gif nu neoriu as te nors tu ka, ir dabar abu su vyrom bandom pasikeisti i Romford`o.

Taigi ar kas nors esate keite ligonine, kokiu dokumentu reikia, eiti ir pas ka? nes mano midwife sake,reikia, kad GP parasytu paskyrima ir viskas, bet kai nuejom pas GP tai.... jis nieko nezino (kas manes jau visai nestebina g.gif ) jis sako tipo cia midwife turi paskirt ne jis, tai dabar vel einu pas midwife ir ziuresim kaip istikruju yra, ir taip jau 3cia savaite blink.gif buciau dekinga jei kas pagelbetumete 4u.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(Boruzeee @ 2010 08 07, 12:05)
Laba diena,
norejau pasiteirauti tokio dalyko. Pirmiausia, as jau 8 sav  nestuke.gif , cia mano pirmas gimdymas, ir labi visko bijau - pirmiausia ligonines, man priklauso Basildon`o  doh.gif nu neoriu as te nors tu ka, ir dabar abu su vyrom bandom pasikeisti i Romford`o.

Taigi ar kas nors esate keite ligonine, kokiu dokumentu reikia, eiti ir pas ka? nes mano midwife sake,reikia, kad GP parasytu paskyrima ir viskas, bet kai nuejom pas GP tai.... jis nieko nezino (kas manes jau visai nestebina  g.gif ) jis sako tipo cia midwife turi paskirt ne jis, tai dabar vel einu pas midwife ir ziuresim kaip istikruju yra, ir taip jau 3cia savaite   blink.gif  buciau dekinga jei kas pagelbetumete  4u.gif  dekui

tu turi pasakyti pati midwaifui kad nori gimdyti tokioj ir tokioj ligoninej ir tiek. Ji privalo tave nukreipti. Tik tu jai ir pasakyk kad nori, o ne ar galetum. Beje, pati gali ir midwife pasikeisti jei kas...
Sekmes mirksiukas.gif

Beje mergytes, turiu toki klausimuka. Skaitau vis jusu temute... bet cia tik Londono ligonines, o kitu miestu mamyciu taip ir neradau atsiliepimu... Labai noreciau isgirsti ar kas gimdet Newporte, Wales... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daumox: 07 rugpjūčio 2010 - 20:07