QUOTE(siguliukas17 @ 2008 03 20, 21:18)
Sveikutes mamytes
Noreciau kad pasidalintumet ispudziais kaip sekesi gimdyti UK ligoninese. Man tikrai viskas nepatiko. As gimdziau Lodone Leytonstone Whipps Cross ligonineje ir tikrai negaliu pasigirti kad ten buvo labai gerai

. Pagulde mane kai jau buvo 41 sav nes pradejo laseti vandenys, o saremiu dar nebuvo. Turejo tepti kazkokia zele kad atsidarytu gimda ir skatintu gimdyma. Vienu zodziu to laukiau 2 dienas kol antra nakti uzejo saremiai, bet jiems nuraminti duodavo tablete nuo skusmo

. Taigi antra nakti isveze i gymdykla. Trecios dienos ryte gime mano aukselis

. Ta diena pasilikom vel nakvoti ligonineje. Kita diena turejo isleisti namo, bet man uzilo kraujo spaudimas ir vel musu nepaleido. Tai namo grizom tik penkta diena. Maistas ligonineje atsiprasant tikras sudas

. Tik gerai kad jie nors duoda pienuko leliams, nes pas mane nieko neistrauke. Noreciau kad ir jus pasidalintumet savo ispudziais, gal jums geriau buvo nei man.
P.S Beje kodel beveik visos midwife yra juodes, nieko blogo pries jas neturiu, bet tikrai ju per daug

.
O as jau du kartus gimdziau Whipps Cross ligonineje

Ir tikrai nebuvo taip baisu, kaip cia aprasyta. Aisku nieko negaliu sakyti, gal jeigu butu kazkokios komplikacijos, neaisku kaip jie ten elgtusi

Bet mano abu gimdymai buvo normalus, ir tikrai neblogos seseles,labai rupinosi. Taip kad nesiskundziu
Maistas manau visose ligoninese panasus. Nereikia noreti, kad butu kaip restorane

Ir kai gimdziau si balandi, tai jau ir misinuko nebeduoda, reikia buti pasiruosus, ir buteliuka, ir misinuka is anksto. Bet ir cia nematau problemos. Taupomi pinigai paprasciausiai.
O del midwife tai tikrai pritariu

Abu kartus juodes man paskyre.

Pirma karta dar nebloga pasitaike, rupestinga. O si karta, tai tikra vista papuole. Jeigu kas nutikdavo, tai niekaip neprisiskambindavau, nekeldavo ragelio. O perskambindavo po geros savaites ir klausdavo kuo galiu padeti

nu zodziu, be komentaru. isvede ji mane is kantrybes