Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 12, 04:14)
As is karto perspejau akusere kad mazyle duotu man. Ta pacia sekunde. Virkstele gales nukirpti kol ji bus pas mane ant ranku.

...ir kai nustos pulsuoti mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

Klausimas gimdancioms sioje salyje (pleciam diskusija biggrin.gif )- ar rasotes gimdymo planus (kaip rekomenduojama nesciuju knygelese)? Ir kaip manot kiek ir kam jis yra svarbus?
Atsakyti
Plysimas kai mazas tada taip- geriau negu kirpimas, kartais ju net nesiuva. Bet jei didelis jis gali tureti nepataisomu pasekmiu, uztai ir kerpa, nes kerpant gali parinkti kurioj vietoj ir kuria kryptimi ta siule eis, o plysti galima i visas keturias puses. Ypac pavojingi yra plysimai i iseinamosios angos puse, kartais plystama taip kad jos net susijungia, kas buna su pasekmem visam gyvenimui... vat todel kartais pasirenkamas kirpimas.
Siaip sutinku kad griebiamasi kirpimo dazniau negu to reiketu.... O ir dauguma plysimu yra isvengiami, tik reikia tinkamu akuseres igudziu huh.gif
Papildyta:
QUOTE(ast_alaus @ 2011 03 12, 11:11)
...ir kai nustos pulsuoti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man LT abu kartus kirpo sad.gif ir susiuvo nekaip sakyciau...

jauciu db be sansu neplysti ar nebuti kirptai... kaip manot?

scare.gif
Atsakyti

Mano pirmojo gimdymo 'dovanele' buvo kirpimas. Deja nepatyrusi akusere kirptelejo neteisingai... del to dar ir plysau i visas keturias puses (kaip kad Astreja issireiske). Net nenoriu prisiminti pirmu 8 savaiciu. cool.gif Bet tokiam 'zygdarbiui' galiu tik savo ginekologui 'padekoti'. Na, buvo kaip buvo. Todel antro ir trecio gimdymo metu neleidau zaisti su zirklemis, iplysimu (be abejo toje pacioje vietoje) neisvengiau, bet jie buvo juokingai mazi. Is tiesu siame reikale gerokai svarbiau KAIP bus visi tie reikaliukai sutvarkyti, t.y. susiuti. Ir nereikia skubeti drasiai sesti po siuvimo, geriau pasisaugoti...
Turbut yra teke girdeti visokiu istoriju sia tema ('siuvimo')? Gal nesiplesiu, nesinori gasdinti. Bet patarsiu tiek pries gimdyma, tiek po jo (butinai ir saziningai!!) daryti kegelio pratimukus. Tikrai verta! Ir masaziukai su spec.aliejais (galima ir su vyro/partnerio pagalba smile.gif ) nepakenks pries gimdyma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2011 03 12, 13:50)
Mano pirmojo gimdymo  'dovanele' buvo kirpimas. Deja nepatyrusi akusere kirptelejo neteisingai...

kaip mane erzina tokios vistos akuseres doh.gif sitiek gimdymo pasekmiu ir 'malonumu' gali but isvengta su gerais igudziais, o kai nemokancios (ir net nesigilinancios i tai- nenorincios zinot schmoll.gif ) pasireiskia taip ir buna verysad.gif balionelis tau toki 'malonuma' atkentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 12, 19:18)
kaip mane erzina tokios vistos akuseres  doh.gif  sitiek gimdymo pasekmiu ir 'malonumu' gali but isvengta su gerais igudziais, o kai nemokancios (ir net nesigilinancios i tai- nenorincios zinot  schmoll.gif  ) pasireiskia taip ir buna  verysad.gif balionelis tau toki 'malonuma' atkentus  4u.gif
4u.gif
Is tiesu ji buvo praktikante, bet man tada ne motais kas ten kerpa biggrin.gif Net buvau isitikinus, kad visa tai atliko mano numyletas doh.gif privatus ginekologas cool.gif ...
Bet didziausias 'malonumas' buvo, kai visus 8 plysius (ar daugiau...) siuvo be jokiu nuskausminimu, tik jodu patepliojus. doh.gif Bet cia buvo LT ir pries 10 meteliu.
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2011 03 12, 20:23)
4u.gif
Is tiesu ji buvo praktikante, bet man tada ne motais kas ten kerpa  biggrin.gif  Net buvau isitikinus, kad visa tai atliko mano numyletas  doh.gif  privatus ginekologas  cool.gif ...
Bet didziausias 'malonumas' buvo, kai visus 8 plysius (ar daugiau...) siuvo be jokiu nuskausminimu, tik jodu patepliojus.  doh.gif Bet cia buvo LT ir pries 10 meteliu.

daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man pries 7 metus siuvo su nuskausminimu, slyksciausias atsiminimas tas, kad jautesi, kaip ta siula traukdavo, fe...

as dar turiu viena klausimuka biggrin.gif
kaip zinia, LT visada gaunam klizma gimdymo namuose, kad 'avariju' nebutu...
o kaip cia? jie tokie lb naturalistai, bet as nenoreciau avariju blush2.gif
ar yra cia kazko panasaus i mikrolax klizmutes pirkti, ar atsisiunciat is LT?

dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2011 03 12, 20:49)
as dar turiu viena klausimuka biggrin.gif
kaip zinia, LT visada gaunam klizma gimdymo namuose, kad 'avariju' nebutu...
o kaip cia? jie tokie lb naturalistai, bet as nenoreciau avariju  blush2.gif

Is tiesu klizmutes nera reikalingos. mirksiukas.gif Pastebesi, kaip organizmas, artejant gimdymo veiklai, pats savaime 'issivalo' . O kad ir kazkas atsitiktu, tikrai nieko nenustebinsi 4u.gif Klizmos isbalansuoja geruju bakteriju balansa zarnyne, todel geriau ju vengti, kai nera butinybes.
Atsakyti
Ar yra kur nors UK lietuviu klinika, kur galima gimdyti nemokamai? Gal kas gimdete, nes randu info tik apie angliskas ligonines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaiguliukas @ 2011 03 12, 21:32)
Ar yra kur nors UK lietuviu klinika, kur galima gimdyti nemokamai? Gal kas gimdete, nes randu info tik apie angliskas ligonines blush2.gif

Tikrai nera. smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti