Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(Samojinga @ 2011 01 17, 14:45)
O privacioj manau padarytu, nes nesamone kad londone nera privaciu kliniku kur padarytu planini. Man jau geriau pilva supjausto nei ten zemiau juosmens dar antra karta...

Jei ką nors sužinosit apie privačias, būtinai pasidalinkit žiniomis.
Jei mw pasakys, kad aš negausiu CP, tada norėčiau geriau jau mokėt pinigėlius, nei kankintis ir savo mažylį kankint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2011 01 17, 15:12)
Jei ką nors sužinosit apie privačias, būtinai pasidalinkit žiniomis.
Jei mw pasakys, kad aš negausiu CP, tada norėčiau geriau jau mokėt pinigėlius, nei kankintis ir savo mažylį kankint  doh.gif

Labai daug info yra inete...siaip NHS tai daro bet ne visose ligoninese...jei be visu patogumu, tik planine opracija tada kaina 6500 jau cia tik operacija iseina...
Man tik lieka iseitis - gimdyt lietuvoje ir moketi pinigus, zymiai pigiau iseis...smile.gif

Jei angliskai moki, stai...
http://www.mumsnet.c...on/AllOnOnePage

As jau nuo siandien pradesiu taupyt biggrin.gif
Atsakyti
cia labai daug info apie Londono ligonines.. o gal yra mamyciu gimdziusiu Peterborough.. noreciau paklausineti kas ir kaip cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2011 01 17, 15:27)
cia labai daug info apie Londono ligonines.. o gal yra mamyciu gimdziusiu Peterborough.. noreciau paklausineti kas ir kaip cia  ax.gif

mirksiukas.gif Yra.
Atsakyti
QUOTE(Samojinga @ 2011 01 17, 15:27)
Labai daug info yra inete...siaip NHS tai daro bet ne visose ligoninese...jei be visu patogumu, tik planine opracija tada kaina 6500 jau cia tik operacija iseina...
Man tik lieka iseitis - gimdyt lietuvoje ir moketi pinigus, zymiai pigiau iseis...smile.gif

Jei angliskai moki, stai...
http://www.mumsnet.c...on/AllOnOnePage

As jau nuo siandien pradesiu taupyt biggrin.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Pasiskaitysiu, ką čia rašo... na, bet jei tokia kaina.... ojojoj... tai ir paskolą reikės imti lotuliukas.gif
Na, pažiūrėsiu ką mw sakys, gal ir dykai man ligoninėj duos CP. Nežinau tik ar pirmo apsilankymo metu jau apie tai šnekės?
O šiaip tada ir man pigiau būtų LT gimdyt, bet su mėnesio kūdikėliu skrist atgal i UK g.gif ??? Manau nieko gero...

Ačiū už info, papasakok kaip sekas taupyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bent jau manes mw per pati pirma vizita klause kaip pirma pagimdziau ar komplikaciju nebuvo ir t.t. nes kiek zinau jei pirmas cezaris tai ir antra karta siulo cezari g.gif bet suma kokia doh.gif reikia gerai pagalvoti kaip paciam leliukui geriau, ar tas cezaris tikrai toks geras dalykas blush2.gif nemalonus dalykas tas gimdymas, bet manau kuo naturaliau gimsta vaikiukas tuo jam geriau.. blush2.gif cia tik mano nuomone, niekam nieko netaikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2011 01 17, 21:08)
bent jau manes mw per pati pirma vizita klause kaip pirma pagimdziau ar komplikaciju nebuvo ir t.t. nes kiek zinau jei pirmas cezaris tai ir antra karta siulo cezari g.gif bet suma kokia doh.gif reikia gerai pagalvoti kaip paciam leliukui geriau, ar tas cezaris tikrai toks geras dalykas blush2.gif nemalonus dalykas tas gimdymas, bet manau kuo naturaliau gimsta vaikiukas tuo jam geriau.. blush2.gif cia tik mano nuomone, niekam nieko netaikau 4u.gif

Sutinku, kad natūralus gimdymas yra natūralus, bet man su pirmuoju vos vos nesibaigė liūdnai, dėl to ir nenoriu rizikuot su antru. Čia ne tas variantas, kai mamytė bijo skausmo blush2.gif , čia tas variantas, kai mamytė bijo prarast savo kūdikėlį...
LT gydytojai iškart patarė su antru vaikučiu prašyt cezario, nes nemano, kad pavyks natūralus gimdymas, greičiausiai sakė bus tas pats doh.gif
Dėl to ir taip domiuosi kokia čia tvarka, ar įmanoma gaut cezarį, nes nenoriu kankint mažiuko, o pati tai aš laabai kantri blush2.gif
Mano gydytoja, kai rašė laišką, į ligoninę, tai jau klausinėjo kaip buvo su pirmu, tai tik galvą purtė ir nesupratau ką tas purtymas galėjo reikšti g.gif
Kad bus dar vienas cezaris, ar kaip??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2011 01 18, 09:03)
Sutinku, kad natūralus gimdymas yra natūralus, bet man su pirmuoju vos vos nesibaigė liūdnai, dėl to ir nenoriu rizikuot su antru. Čia ne tas variantas, kai mamytė bijo skausmo  blush2.gif , čia tas variantas, kai mamytė bijo prarast savo kūdikėlį...
LT gydytojai iškart patarė su antru vaikučiu prašyt cezario, nes nemano, kad pavyks natūralus gimdymas, greičiausiai sakė bus tas pats  doh.gif
Dėl to ir taip domiuosi kokia čia tvarka, ar įmanoma gaut cezarį, nes nenoriu kankint mažiuko, o pati tai aš laabai kantri  blush2.gif
Mano gydytoja, kai rašė laišką, į ligoninę, tai jau klausinėjo kaip buvo su pirmu, tai tik galvą purtė ir nesupratau ką tas purtymas galėjo reikšti  g.gif
Kad bus dar vienas cezaris, ar kaip???  g.gif

manau pasisnekek su mw ir viska papasakok kaip su pirmu buvo 4u.gif gal ji pati pasakys kad siulo cezari ax.gif dar gali nueiti pas lietuvius i klinika ten su ginekologe pasikonsultuoti, ji tavo mw parasys israsa, kad geriau ta suprastu jog neverta rizikuoti leliuko gyvybe 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif

siandien paskambino is newhamo ligonines ir pasake kad ryt turiu ateiti injekcijai (kur anksciau klausiau jusu ar cia leidzia ka kai rezusai skiriasi) thumbup.gif bet gal kuri atsimena kaip angliskai vadinasi ta injekcija? g.gif kad nueit ir pasakyt tiksliai ko cia atejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2011 01 18, 12:27)
manau pasisnekek su mw ir viska papasakok kaip su pirmu buvo 4u.gif gal ji pati pasakys kad siulo cezari ax.gif dar gali nueiti pas lietuvius i klinika ten su ginekologe pasikonsultuoti, ji tavo mw parasys israsa, kad geriau ta suprastu jog neverta rizikuoti leliuko gyvybe 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif

siandien paskambino is newhamo ligonines ir pasake kad ryt turiu ateiti injekcijai (kur anksciau klausiau jusu ar cia leidzia ka kai rezusai skiriasi) thumbup.gif bet gal kuri atsimena kaip angliskai vadinasi ta injekcija? g.gif kad nueit ir pasakyt tiksliai ko cia atejau blush2.gif

4u.gif
pirmas pasimatymas su mw bus tik šį penktadienį, tai tik tada ir žinosiu ką jie žada su manim daryt ax.gif .
Jei sakys, kad gimdyt pačiai, tada pasinaudosiu tavo patarimu ir užsuksiu į LT kliniką. Gal turi kokią konkrečią kliniką? Gal teko lankytis?
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2011 01 18, 10:27)

Ta injekcija vadinasi ANTI D,ir tuos vaistukus leidzia kai buna 28 savaites nestumo.
Atsakyti
mamytes,as biski ne i tema. 4u.gif turbut visos zino kad nesciom reikia apsilankyti pas dantista, mw sake kad siuo metu tai yra nemokama, gal kas zino kur tie nemokami dantistai yra? tikrai ne gp. . . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2011 01 18, 11:33)
4u.gif
pirmas pasimatymas su mw bus tik šį penktadienį, tai tik tada ir žinosiu ką jie žada su manim daryt  ax.gif .
Jei sakys, kad gimdyt pačiai, tada pasinaudosiu tavo patarimu ir užsuksiu į LT kliniką. Gal turi kokią konkrečią kliniką? Gal teko lankytis?

jo esu buvus pora kartu pas ginekologe ruse, bet ji lietuviu klinikoj dirba tai superine ji man thumbup.gif pradzioj labai kraujavau, persigandus buvau kad leliukas ilgai neuzsilaikys, tai pas ja begau, nes pas anglus niekas demesio nekreipe, tipo naturali atranka vyksta iki 12 savaites, tai labai mane nuramino ir seip labai patiko ji man. o buvau www.klinika.co.uk

QUOTE(lapiutaite @ 2011 01 18, 11:44)
Ta injekcija vadinasi ANTI D,ir tuos vaistukus leidzia kai buna 28 savaites nestumo.

aciu labai 4u.gif tai ryt man ir suleis thumbup.gif ir bus ramiau

QUOTE(mixasia @ 2011 01 18, 13:30)
mamytes,as biski ne i tema. 4u.gif  turbut visos zino kad nesciom reikia apsilankyti pas dantista, mw sake kad siuo metu tai yra nemokama, gal kas zino kur tie nemokami dantistai yra? tikrai ne gp. . . g.gif

as tai manau, kad gali eiti bet kur, kur yra parasyta kad priima ir is NHS g.gif (ant lango turi buti NHS zenklas) su ta kortele kur gavai ar dar gausi is NHS ir dantukus taisys nemokamai ir kai kurie vaistukai bus pigiau arba is viso nemokamai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuska: 18 sausio 2011 - 14:41