Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(agnuska @ 2011 02 25, 18:07)
Merginos, o gal zinot, cia daro streptokoko  B tyrima? ir kaip jis angliskai vadinasi, kad nuejus pas mw paklausti? blush2.gif

Jei bus itarimu, akusere tikrai pati pasiulys ji padaryti. Neverta saves gasdinti ir dar vaiko traumuoti bereikalingai darant testus ir gaunant netikslius atsakymus (nebent!!! testas daromas keleta dienu pries gimdyma)... mirksiukas.gif
(siaip jis taip ir vadinasi - strep B test).
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2011 02 25, 16:07)
Merginos, o gal zinot, cia daro streptokoko  B tyrima? ir kaip jis angliskai vadinasi, kad nuejus pas mw paklausti? blush2.gif

As uz si tyrima mokejau apie 30-40 svaru,nepamenu tiksliai.Susiradau internete kur ji galima pasidaryti.Atsiunte jie man insukcija kaip ta megineli paimti,as jiems nusiunciau ir gavau atsakyma,kad neigiamas.As kai pakalusiau pas MW del jo,tai toks vaizdas,kad ji pirma karta apie toki dalyka girdi doh.gif Jei testas teigiamas ta lapa veziesi i ligonine ir jie jau imasi atitinkamu priemoniu.Gimdyti vaziavau rami.Kazkaip labai bijojau,kad del sutaupytu keleto svaru, ka tik gimes vaikas gaus didele doze antibijotiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smint: 25 vasario 2011 - 22:22
Aciu merginos 4u.gif kita savaite eisiu pas mw, reiks pasiklausti..seip man keista, kad cia ne karto jokio tepinelio neime, netyre, gal kokia bakterija pas mane gyvena blush2.gif paskutiniu metu isskyru padaugejo taip idomiai g.gif atsimenu su pirmu nestuke.gif buvau LT tai vos ne kas menesi man tepineli ime g.gif gal gerai kazkuri ir pasaket, kad be reikalo nervuojuosi, bet zinot, moterys megsta problemu prisigalvot ax.gif
Atsakyti

QUOTE(agnuska @ 2011 02 26, 15:39)
gal gerai kazkuri ir pasaket, kad be reikalo nervuojuosi, bet zinot, moterys megsta problemu prisigalvot ax.gif

Butent! Megstam prisigalvoti.
Lietuvoje kartais nestumas visdar prilygsta...ligai. O taip juk nera? Bereikalingi kisimaisi ir tepineliu emimas (kaip ir dazni kaklelio tikrinimai gimdymo metu) gali ir padovanoti kokia infekcija...
P.S. del isskyru galima pasakyti gp arba nusipirkti pienligei (grybeliui) gydyti skirtu priemoniu (jo galima rasti visose vaistinese) + gerti jogurta, kefyra (taippat ir plautis su jais), riboti saldumynus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ponios. Gimdysiu Wexham ligonineje , viena. Visai nepanikuoju , tik tikiuosi kad dukrytei viskas bus gerai ir kad kasnors susius mane jei reikes.
Man kiti klausimai kiba. Po gimdymo , kaip priziurejote save? Ka darete kad greiciau sugytumete? Kiek paprastai laiko ligonineje ir ka tiesiog butina su savimi tureti. Nelabai turesiu kas mane lankytu ar roziu puokstes i sikna kistu , uz tai noriu buti pati viskam pasiruosus.
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 02 26, 22:16)
Sveikos ponios. Gimdysiu Wexham ligonineje , viena. Visai nepanikuoju , tik tikiuosi kad dukrytei viskas bus gerai ir kad kasnors  susius mane jei reikes.
Man kiti klausimai kiba. Po gimdymo , kaip priziurejote save? Ka darete kad greiciau sugytumete? Kiek paprastai laiko ligonineje ir ka tiesiog butina su savimi tureti. Nelabai turesiu kas mane lankytu ar roziu puokstes i sikna kistu  , uz tai noriu buti pati viskam pasiruosus.

doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
roziu i sikna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif idomu man kak kis... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mixasia: 27 vasario 2011 - 00:51
Kazkaip sunerimau,vakar perskaiciau straipsni laikrastyje - " I was forced to give a birth on a chair in hospital waiting room".Mergina pagimde priimamajame ant kedes,gimdyti jai padejo kita nescioji,vaikelis nukrito ant zemes.Tik veliau atejo gydytojas paziurejo ar normaliai viskas ir tiek.Sako cia ne musu kalte ,kad lovu truksta ir cia ne vienetinis kartas.Gal ir ne ju kalte del lovu,bet manau palikti gimdyti paciai ,tai tikrai nenormalu.Ir kaip tik man jau uz menesio ten gimdyti verysad.gif cia apie Queen's Hospital,Romforde.
Atsakyti
QUOTE(Liwutea @ 2011 02 27, 02:51)
Kazkaip sunerimau,vakar perskaiciau straipsni laikrastyje - " I was forced to give a birth on a chair in hospital waiting room".Mergina pagimde priimamajame ant kedes,gimdyti jai padejo kita nescioji,vaikelis nukrito ant zemes.Tik veliau atejo gydytojas paziurejo ar normaliai viskas ir tiek.Sako cia ne musu kalte ,kad lovu truksta ir cia ne vienetinis kartas.Gal ir ne ju kalte del lovu,bet manau palikti gimdyti paciai ,tai tikrai nenormalu.Ir kaip tik man jau uz menesio ten gimdyti  verysad.gif cia apie Queen's Hospital,Romforde.

o as laikrasciuose skaiciau dar baisiasniu dalyku, bet tai nereiskia kad tai atsitinka kasdien,ir atsitiks butent man, viskas bus gerai , mes visdelto karalysteje nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mixasia: 27 vasario 2011 - 00:53
QUOTE(Liwutea @ 2011 02 26, 22:51)
Kazkaip sunerimau,vakar perskaiciau straipsni laikrastyje - " I was forced to give a birth on a chair in hospital waiting room".Mergina pagimde priimamajame ant kedes,gimdyti jai padejo kita nescioji,vaikelis nukrito ant zemes.Tik veliau atejo gydytojas paziurejo ar normaliai viskas ir tiek.Sako cia ne musu kalte ,kad lovu truksta ir cia ne vienetinis kartas.Gal ir ne ju kalte del lovu,bet manau palikti gimdyti paciai ,tai tikrai nenormalu.Ir kaip tik man jau uz menesio ten gimdyti  verysad.gif cia apie Queen's Hospital,Romforde.

Ne kiekviena diena gimsta vaikai priimamajame. Nesigilink ir nepergyvenk be reikalo, kai mes nuvykom i ligonine irgi pataikem ant "busy night". Teko palaukti koridoriuje, bet tikrai stengesi kuo greiciau atlaisvinti palata.
Atsakyti
Atsiprasau , bet durna nescioji. Tai gulk ant zemes ar ka , kad vaikelis neiskristu ant zemes. Ir netikiu kad taip niekas ir neatejo schmoll.gif Maciau pati kaip gimgyve atvaziavo , ir tikrai niekas jos nelaike priimamajame ant kedes. Sesutes is karto pripuole , pagulde ja ant tos veziojamos lovos.
Baimes akys dideles , puciami burbulai is nieko.
Man atrodo kad gimdymas yra mano ir vaikelio dalikas. Visi kiti ten - tik kad padeti o gal ir maisyti.
Is esmes ir paciai reikia ruostis gimdymui. Paklauskit draugiu , mamu , suzinokit visa eiga. galu gale paskaitykit kaip ten viskas buna.

Pradzioje pora pasisakymu mane tiesiog pribloske. blink.gif blink.gif
Jei cia taip jau blogai , kodel negimdoma Lietuvoje? Susimokesit atitinkamai visam personalui ir lygiau taip pat pagimdysit. Ir del juodziu nematau nieko blogo. Jeigu nera kam dirbti? Cia kas , lietuviskas rasizmas? Gal kaip tik reiketu padekoti kad padeda. Juk sunku per diena matyti desimtis emigrantu , bandyti suprasti ka jie kalba ir SYPSOTIS SYPSOTIS SYPSOTIS.
Atsakyti
QUOTE(Liwutea @ 2011 02 26, 23:51)

kaip jai ir rase-tokie ivykiai-vienetai,tokiu istoriju buna visam pasauly.kol laukiau savo prasidedancio gimdymo arba skatinimo,gulejau ligoninej,atveze gimdyve jau su saremiais,kadangi nebuvo laisvu gimdyklu ji buvo paguldyta i priesgimdyvine palata,salia buvo mw.ir kai tik gimdykla atsilaisvino-ji greitai buvo perkelta i gimdykla
tamsi mergaite,gal gimdymas preaeis sklandziai ir nebus jokiu siuliu?laiko ligoninej priklausomai nuo gimdymo-jei gimdymas praeina sklandziai jokiu komplikaciju nei mamytei nei mazyliui berods 24 val ir namo. o ka turet tai as visa info radau bounty ziurnaliuke
Atsakyti