Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

na as manau dauguma kurios sedi siame skyrelyje supranta, kad nedepiliavimas yra daugiau apsileidimas nei naturalumas, o tas kas nesirupina tuo, tai tiesiog gal turi kitokus prioritetus arba is tiesu patingi.. o man asmeniskai nera slykstu nei plaukai pazastyse nei ant koju, del manes tegul vaiksto kaip kas nori ax.gif nieko neteisciau uz tai, tai tiesiog zmogaus pasirinkimas cool.gif
Atsakyti
Manyčiau tik pritinginčios merginos savo nesutvarkytus plaukelius įvardija kaip natūralumą.

Natūralumas man puoselėjimas to, ką davė gamta.Šiais laikais daugelis įpratę prie staigaus reikia- yra. Ėmė ir užsimanė kasų ilgiausių, o plaukai neprižiūrėti, nutriūšę, šast prisiaugino ir jau ryt ilgakasė vaikšto. Juk sunkiau puoselėti tai, kas natūralu, nei šast ir jau turėt. Beja, kiek pažystu vyrų, vaikinų jie mėgsta tvarkingas, prisižiūrėjusias, natūraliau atrodančias merginas ar moteris.
Atsakyti
QUOTE(Praeivė @ 2010 07 26, 14:01)
Manyčiau tik pritinginčios merginos savo nesutvarkytus plaukelius įvardija kaip natūralumą.

Natūralumas man puoselėjimas to, ką davė gamta.Šiais laikais daugelis įpratę prie staigaus reikia- yra. Ėmė ir užsimanė kasų ilgiausių, o plaukai neprižiūrėti, nutriūšę, šast prisiaugino ir jau ryt ilgakasė vaikšto. Juk sunkiau puoselėti tai, kas natūralu, nei šast ir jau turėt. Beja, kiek pažystu vyrų, vaikinų jie mėgsta tvarkingas, prisižiūrėjusias, natūraliau atrodančias merginas ar moteris.


as nei pries, nei uz:) pati esu gan naturaliste, taciau mielai kartais pasinaudoju mokslo pazanga.. bet netai norejau pasakyti-

paryskinau merginos pasisakyme viena sakini, kuris antspindi daugelio musu poziuri. -kodel mes turim eiti visada tuo sunkesniu keliu? kodel turi buti nesmagu ir nepatogu eiti trumpuoju, lengvesniu? juk toks dabar pasaulis, kad zmones vieni kitiems paslaugu forma suteikia galimybe neiti tuo sunkesniu keliu, o padaryti kuo daugiau per kuo trumpesni laika? kodel sakote ta sakini, taip, lyg tas, kas eina sunkesniuoju - labiau gerbiamas? kodel tuomet mes tekstus renkam kompiuteriu, o ne rasome ranka? gal mano prosenelei ir butu prioritetas ranka rasytas tekstas, o mums jau kaip ir nebe.. gal ir tie plaukai ir nagai musu vaikams ir anukams bus naturalu, kaip saldytuvas, mikrobange, masina.. ar vistik turetume vaikscioti pesti?smile.gif as nieko nekritikuoju, tiesiog retoriskai klausiu - kodel turim rinktis sunkesni kelia, kad sau ar kazkam kitam kazka irodyti - buti ivertinti, pagirti, padrasinti:)

o didziausios tingines tai grazios merginos, kurioms gamta ir taip viska dave:DD o cia tai kiekviena miela diena siausi plaukus, kad ju atrodytu daugiau, dazai akis, kad jos didesnesbutu, bandai bespalves lupas paversti prisirpusiomis uogomis ir t.t.:DDD
Atsakyti
oi mergaites:)perskaiciau as cia viska,nuo pradziu iki galo...ura su kuom sunku,yra su kuom ir ne.pati stengiuosi priziuret,tai ka dave gamta.kazkada daziau plaukus,kol jie visai nuvargo.dabar jau dziaugiuosi naturaliais.kosmetikos retai vartoju.depiliacija atlieku,nes paciai del to maloniau.o kremu pieneliu nenaudoju.tam reikalui naturalius aliejus turiu.kitu nedepiliuotas kunas manes netrikdo.jei zmogui taip geriau tegu.jis juk neprivalo buti toks kaip visi.ir nesuprantu ko cia kaikurios mergaites is ju juokiasi.galbut tokioms mes pacios juokingai atrodom tai darydamos:).o kas liecia vyrus,tai yra nekarta teke girdet nuomoniu,kad tos ,kurios nusidepiliuoja plikai viena vietele,nelabai jiems patinka.tada jauciasi,kaip liesdamiesi prie kokios mazos mergaites.kaikuriuos plaukiukai ten ,netgi jaudina.mano vyras sako ,kam cia save kankini,tuos plaukelius rauni,tu man ir taip grazi:).na bet as matyt siuolaikiskumo auka.man maloniau glotni oda:)
Atsakyti
Man naturalus moters grozis siejasi su vidiniu groziu ir harmonja, jei galvoje tik "tustybiu muge" tai ir jokia kosmetika nepades.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 30, 20:19)
Man tai baisiai atrodo kai pas moterį kasos lenda iš bikinio    doh.gif    ar kojos apžėlusios      doh.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur cia taip matete? Ar tokiu tikrai yra?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 19, 23:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kur cia taip matete? Ar tokiu tikrai yra?



yra, ne karta palangoj maciau bendram pleze

o i tema tai nedazau plauku, jie pas mane naturalios spalvos, o visa kita maskuoju, depiliuoju, dazausi...
Atsakyti
as irgi tokiu esu macius biggrin.gif va ten tai moterys uz naturaluma biggrin.gif o kalbant apie normalias, susitvarkancias moteris, manau kad naturalumas dingo kazkur su IX amzium. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Liepa_ @ 2011 03 21, 01:00)
as irgi tokiu esu macius biggrin.gif va ten tai moterys uz naturaluma biggrin.gif  o kalbant apie normalias, susitvarkancias moteris, manau kad naturalumas dingo kazkur su IX amzium. smile.gif


sutinku
Atsakyti
Aš tai esu natūrali, nes tiesą sakant, esu per kvaila, kad būčiau nenatūrali. Nedavė man gamta protelio tam schmoll.gif
Daug kas sako, kad išsidažiusios blondinės asociuojasi su kvailumu, tai visiška neteisybė. Kiek jos daug supranta, ko nesuprantu aš !

Nagai mano trumpi ir nelakuoti. Jeigu bent kiek paauga, tai būna šakės, nemalonu. Jei nusilakuoju, tai irgi būna šakės. Prasideda žiaurus pojūčių sutrikimas, vaidenasi, kad ant mano kūno yra svetimkūniai, jaučiuosi, kad nagai labai labai nešvarūs, nemalonu.
Pas mane yra įgimtas sensorikos sutrikimas turbūt. Kai buvau mažytė, tai labai duag pojūčių bijojau. Po to paauglystėj (apie 18m) kitos paauglės liepdavo man vilktis aptemptus drabužius, nes madingi, o man nelaimė būdavo nuo jų. Veido, blakstienų, lūpų nesidažau, nes pasidažius (pabandžius su draugių priemonėm) būna pojūčių sutrikimas.
Nors ir esu durna, atsitiktinai išlaikiau gerai egzus ir studijavau universitete (kol nepamatė, kad durna, ir neišmetė). Tai mokiausi, kad dabar su tokiais vaikais dirba specialistai, duoda jiems visokių priemonių sensorikai taisyti, pvz žaislus iš vilnos, siūlų, kad jie priprastų ir nebūtų tokių nemalonių pojūčių.

Skutuosi pažastis ir bikinio zoną, nes tada būna patogiau praustis. Depiliuoju kojas nuo tada, kai forumuose pradėjau lankytis (nes forumuose žmonės rašo, kad kažkokia tragedija gali įvykti, jei moteris bus nedepiliuotom kojom, o aš bijau tragedijų). O šiaip esu kvaila ir nesuprantu, ar reikia depiliuot tik blauzdas, ar ir šlaunis? Nes plaukų struktūra ant blauzdų ir šlaunų labai skiriasi, ant šlaunų šviesūs plaukeliai kaip ant rankų. O gal reikia šalinti plaukus ir nuo rankų? O kaip sužinoti, ar antakius reikia pešioti, ir kaip pešioti? Iš kur jūs, protingosios, suprantat visa tai?

Dar rašot čia, kad žiemą būtina naudot kremą veidui, nes kitaip kažkas bus ateityje blogo. O kas bus? ir kaip žinoti, kokį kremą naudoti, bent raktinius žodžius jo? nes parduotuvėj visko pilna. Ir dar kremai nuo raukšlių, tai juos naudot pirminei ar antrinei raukšlių profilaktikai? Ir dar, pas draugę esu, tai jos vonios kambaryje pilna visokių neaiškių dalykėlių. Pvz daug kūno kremų ir kūno losjonų. Kam jie reikalingi? nuo ko padeda, kada naudoti?
Savo draugių negaliu to paklausti, nes vienos išvis nenaudoja tų grožio priežiūros priemonių, o kitos naudoja, bet jom nelabai įdomu apie tai kalbėti, nenori švaistyt susitikimo laiko tam. O mano vyras mano, jog savo grožiu reikia rūpintis, nebent labai tingi ar esi kitais dalykais užsiėmęs, ir dar jis mano, kad abiems lytims yra tie patys grožio standartai, nereikia iš moterų reikalauti daugiau, pvz depiliacija reikalinga abiems lytims, o špaklius yra nesąmonė tiek vyrams, tiek moterims.

Tai va, skaitysiu jūsų grožio skyrelį ir bandysiu rast atsakymus į savo klausimus. Labiausiai mane domina visokios priemonės tam, kad oda būtų elastinga ir nepasentų ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 10, 10:15)
Aš tai esu natūrali, nes tiesą sakant, esu per kvaila, kad būčiau nenatūrali. Nedavė man gamta protelio tam  schmoll.gif
Daug kas sako, kad išsidažiusios blondinės asociuojasi su kvailumu, tai visiška neteisybė. Kiek jos daug supranta, ko nesuprantu aš !
...
Tai va, skaitysiu jūsų grožio skyrelį ir bandysiu rast atsakymus į savo klausimus. Labiausiai mane domina visokios priemonės tam, kad oda būtų elastinga ir nepasentų ilgiau.

va cia tai nuomone thumbup.gif
Atsakyti
Nu biggrin.gif
Buvau parduotuvėj šviestis.
Tai ko tik ten nepamačiau... drėkinamasis kremas, maitinamasis kremas, kaukė... losjonas, kremas, pienelis, kūno sviestas. Naktinis kremas, dieninis kremas. Ir tai dar ne viskas. Ir kaip sužinoti, kokių dalykų iš šitų būtent man reikia? Neturiu tiek pinigų, kad viską išbandyčiau. Yra gal čia forume tema visiškoms naujokėms?

Nusipirkau tokią priemonę, kuri džiovina odą, pas draugę esu ją bandžius ir labai gerai veikė. Vadinasi Tea tree peppermint foaming face wash thumbup.gif
Bet perkant davė ir kremo mėginuką. Sakė, čia yra lengvas drėkinamasis kremas rytui ir teptis po nusiprausimo tuo džiovinančiu prausikliu. Tai nieko nesuprantu, kam reikia teptis drėkinančiu kremu, jeigu ką tik nusiprausiau džiovinančiu prausikliu?
Atsakyti