QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 19, 23:07)
Kas liecia makiaza tai as tik akis tusu pasidazau o lupas vazelinu
daugiau nepatinka man
o del plaukeliu salinimo tai aisku, ir i kirpykla nueinu susitravkyti ir namie tenka, tokiu, kurios nieko prie savo grozio neprisideda tai manau kad nera is vis
siaip nemanau kad LT yra visikai naturaliu moteru..
yra yra, tau tik pasiseke, kad neteko su jom susidurti
O viešpatie
Mano kolegės dvi, sesės dar be to, ypatingos natūralistės, nei antakiai pešioti, dažo jokio jokio, nagai tik su žirklėm sutvarkyti, plaukai jau pas vieną kur ne kur žilti pradėję, o kadangi jie stori labai, tai tie plaukai žili kaip kokia žvejybinė žilka tuose tamsiuose plaukuose atrodo, žiauruuuuuuuuuuu
Vienos aš klausiau, kodėl net lūpų nepasidažo, ana sako, man nepatinka joks dažas, be to nusivalgau lūpdažį
Aš kažkaip kai pamatau tokis natūralistus, ypač su nepešiotais antakiais, tai kažkaip matau vaizdelį pažastyse ir kai kur kitur
Savaigaly visada bunu naturali
Plaukus tenka keleta kartu metuose nusidazyti, nes dingsta blisgesys ir atrodo kaip kupeta
neisivaizduojiu kaip galima nesidepiliuoti ivairiu vietų ir antakiu , darbe neimanoma atrodyti naturalei, kremas ir blakstienu tusas visada pas mane rankineje...
Sunku kaip moterys sako as nesu grazi , nera negraziu moteru yra tik tokios kurios saves nepriziuri, cia mano tokia nuomuone, jai pacios savimi rupincites daugiau tai ir kiti atkreips demesy
Plaukus tenka keleta kartu metuose nusidazyti, nes dingsta blisgesys ir atrodo kaip kupeta
neisivaizduojiu kaip galima nesidepiliuoti ivairiu vietų ir antakiu , darbe neimanoma atrodyti naturalei, kremas ir blakstienu tusas visada pas mane rankineje...
Sunku kaip moterys sako as nesu grazi , nera negraziu moteru yra tik tokios kurios saves nepriziuri, cia mano tokia nuomuone, jai pacios savimi rupincites daugiau tai ir kiti atkreips demesy
na saves nepriskirciau i "naturalisciu" bureli
nors nei plaukai, nei nagai nepriauginti, bet saves jau neatsimenu nedazyta galva
plaukai nei tai rusvi nei tai pilki, jokio ten grozio is ju naturalios spalvos
nors blakstienos ilgos, bet nepadazytos jos taip pat praranda zavesi, veido oda taip pat lygesne su pudryte, o veidas skaistesnis su skaistaliukais
seselius naudoju tik zemes spalvu ir prie mano rudu akiu ju beveik nesimato, taigi, kodel man neparyskinti veido bruozu, jei paryskinus tikrai neatrodysiu kaip lele, o zymiai "gyvesne".
O apie NEdepiliacija, negali buti net kalbos
antakius kasdien privalau pesiotis
Ir pavasari butinai nueinu arba i soliariuma arba jei jau gaila savo odytes, pasitepu savaiminiais kremukais
O apie NEdepiliacija, negali buti net kalbos
Ir pavasari butinai nueinu arba i soliariuma arba jei jau gaila savo odytes, pasitepu savaiminiais kremukais
QUOTE(morgana @ 2005 04 18, 20:29)
Skaitinėjau čia apie priaugintu nagus, plaukus, net blakstienas
ir atejo tokia mintis - ar dar yra merginu naturalisčių? Ta prasme, kurios nedažo plaukų, nesidepiliuoja, nesilakuoja nagų, o ka jau bekalbėti apie priauginimus
Bent jau aš tokių nepažystu
. Juk dabar jei turi pakankamai pinigų ir noro gali ir be plastinių operacijų susikurti savo išvaizdą. Jei minkšti ir nugraužti nagai - prisiklijuoji dirbtinius, nupiepusius ir silpnus plaukus sutankini, pailgini ir t.t. dirbtiniais, prisiklijuoji blakstienus, kūną "nuspalvini" soliariumuose, žylančius plaukus padažai ir t.t.t.t.t
Kiek grožio beliktų, jeigu nuimtumėm visus "pribambasus" nuo moters?
Kaip galvojat, ar tokia tendencija "susitvarkyti save" yra blogai ar gerai?
Bent jau aš tokių nepažystu
Kiek grožio beliktų, jeigu nuimtumėm visus "pribambasus" nuo moters?
Kaip galvojat, ar tokia tendencija "susitvarkyti save" yra blogai ar gerai?
as uz naturaluma keturiom
as pries priaugintus plaukus, priklijuojamas blakstienas kasdien (nesenai vienoj parduotuvej pardaveja maciau), pries krutu didinimo operacijas, nebent to l.reiketu del kazkokiu priezasciu, net neabejoju, kad geriausia yra mazesne ar vidutinio dydzio krutine, bet standesne, kaip sakant forma jos svarbiausia
depiliacija butina, tai higienos dalis, dziagiuosi, kad baigesi "rudziu" era, nes soliariumai klaikiai nesveika
QUOTE(Nerūna @ 2010 01 28, 13:40)
as uz naturaluma keturiom
jei nagai ilgi ir priauginti man tai baisu, lai neisizeidzia tokiu nageliu turetojos, niekada nesugalvociau taip savo pinigus leisti, tai toks nonsensas, vyrams jusu nagai giliai dzin, kazkaip moterys to nesuvokia, o jei pasitaiko koks frantas kuriam tai labai svarbu - bekit toliau nuo tokio, laimes neatnes
as pries priaugintus plaukus, priklijuojamas blakstienas kasdien (nesenai vienoj parduotuvej pardaveja maciau), pries krutu didinimo operacijas, nebent to l.reiketu del kazkokiu priezasciu, net neabejoju, kad geriausia yra mazesne ar vidutinio dydzio krutine, bet standesne, kaip sakant forma jos svarbiausia
depiliacija butina, tai higienos dalis, dziagiuosi, kad baigesi "rudziu" era, nes soliariumai klaikiai nesveika
Drisciau papriestaraut, kad vyrai vieninteliai kaltininkai moters grozio suvokime. Dauguma moteryciu eina su naujais nagais, plaukais ir t.t. pas drauges rodytis ir girtis, bet ne pas potencialu jauniki
Prisiziūrėti save: kiekviena moteris tai daro natūraliai ir pagal savo galimybes.Grazūs nagai,jei ir priauginti gal nenatūralu,bet grazu.As mėgstu atrodyti estetiškai.Grazūs nagai ,nudepiliuotos kojos ir sutvarkyti kojų naguciai.
man irgi kartais kyla mintis,kaip atrodytu visos grazuoles,jei viska nuimtum kas prilipinta pridazyta ir pritepta. nors kaikurios gal kaiptik pagrazetu.ypac jaunos.nes visokios pudros kilogramai,seseliu kalnai,sruogeles plaukuose man tai kaiptik atrodo atima sviezuma ir gaivuma.naturalumas turi but tiek,kiek neprasilenkia su estetika.garbanoti koju plaukai nelabai nelabai...
Na matai, tos grazuoles galbūt turi daugiau galimybiu pasilepinti .Aš turiu omeny masazai,nusiurbimai ten kur perdaug,pakėlimai -ten kur reikia ir tt.O paprasta mo terike sau to leisti negali,pasigrązina maksimaliai,apsirengia šiek tiek graziau ir viskas.
ir siaip pastebejau,kad isvaizda laaabai priklauso nuo psichologines bukles. ne viena moteri ri mergina pazystu,kai is pilkos ir suvargusios tapo svytincciomis graziomis damomis.kuo toliau tuo labiau isitikinu,kad kaip jautiesi,taip ir atrodai.
todel labai svarbu turet sale zmogeliuku, kurie ivertins pagirs ir lauikys princese.tada veidasir akys spindes.o jeigu bus priesingai, tai nei makiazo kalnai nepades