Įkraunama...
Įkraunama...

Įsakymas, Eurovizija

Vajetau...

As Eurovizija praziopsojau blush2.gif

Bet paskaicius jusu komentarus baisu darosi verysad.gif Ir geda, kad vel LT issiunte ne tai ko Eurovizijos ziurovams reikejo g.gif
Atsakyti
na finalas rytoj vyks,tai gali paziureti,tik kad jau Lietuviu pasirodymo nematysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 05 22, 23:13)
Pamacius ir paklausius Miliaus, nekyla noras balsuoti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Pusfinalis ipusejo jau... jau greiciau uz turkus prabalsuosiu. Sitokio kosmaro nera ko i finala. Kita karta issiuskit gi pagaliau Aiste  4u.gif

drinks_cheers.gif

prabalsavau as uz LT,pasijutau pareiga atlikusi,visa labai tautiska,visuomeniska ir visaip kitaip gera biggrin.gif
nu bet jezusmarijasuvisaisjuvaikiukais!!!! kas ta pabaisa i scena isleido blink.gif renkant numeri net ranka drebejo,kaip nenorejau as uz ji balsuot,bet ka del tos lietuveles nepadarysi zmogus biggrin.gif
odines kelnes????? is kokio jis desimtmecio?? blink.gif
vienu zodziu...
va,mano vaikas (21menuo) teisingai pasirinko-latvius biggrin.gif tik isgirdo,puole rurike kraipyt,soko kaip pasiutes,o paskui dar prase.Jis uz juos butu balsaves vienareiksmiskai biggrin.gif netautiskas kazkostai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man latviai thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažei irgi latviai įspūdį paliko - po jų pasirodymo kokį pusvalandį vaikščiojo su Lego dėže ant galvos ir aiškino, kad ji yra piratė lotuliukas.gif Už juos ir prabalsavom. Dar prancūzai, turkai patiko.. Dar kažkas. Rusai tai bėėė šiais metais, o vos ne pačiam viršuje unsure.gif
Atsakyti
Nu va ir laimėjo rusai sad.gif
Atsakyti
Gal daina Lietuvos ir ne labai eurovizine,bet jo balsas tikrai geras ir man visai ne geda,kad jis atstovavo Lietuvai!Juk kiek teko matyti atranka Lietuvoje i Eurovizijos konkursa,tai jis vienas is geriausiai pasirodziusiu,nes is tiesu nebuvo mano akimis ka daugiau siusti.Cia mano nuomone ir nebutina kam nors jai pritarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 25 gegužės 2008 - 11:16
Uj man tai Lietuviai nepatiko. Buvo daug fainesnių (kalbant apie Lietuvos finalą). Aš būčiau siuntus SashaSon,nes vaikas ir balsą gerą turi, ir angliškai kalbėt bent moka. Nes kaip Dymka kalba, tai ausys linksta (ympaaaasyyyybaaal).

O šiaip, lietuva per mažai įtakingų kaimynų turi, tai nelemta mum laimėt smile.gif
Atsakyti
As irgi juokiaus is Dimos "ympaaaasyyyybaaal" lotuliukas.gif

O siaip tai man svedu daina labai patiko, tikrai maniau kad jie bus kazkur virsuje, dar Ukrainietes stiprus balsas.

Nustebau galutiniais rezultatasi, nors Dima ir neblogas, bet kazkaip ne pirma vieta maniau gaus.

Latviu tai kazkoks balaganas, i prancuzus ziuredama tai nesulaikiau juoku, ir kas ta seneli ten ileido nei balso, nei jokio sou nemaciau. NA bet cia tik mano nuomone.

Siaip gaila, kad LT tarp ju nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 05 25, 09:27)
Nes kaip Dymka kalba, tai ausys linksta (ympaaaasyyyybaaal).

Aš tai išvis nelabai supratau, ką jis ten pabaigoj malė ax.gif Žodžių kratinys ten buvo, o ne rišli kalba.
Atsakyti
Na kalbant apie kas patiko is finalistu - labiausiai labiausiai Serbija, Israelis ir Portugalija. Bet siaip as per daug galvos nesuku - balsuoju uz visus patikusius, na simet tik uz 8 biggrin.gif O kad laimejo Dimka - tai didelis nusivylimas. Ir visada maniau, kad to paties atlikejo negali po kelis kartus siusti, ir kad atlikejas neturi buti zinomas toje salyje. Nors antra dalis tai tikrai negalioja, nes praeitais juk ir Verka Serducka uz Ukraina buvo, o ir LT united juk musu zvaigzdes. Tai gal kitamet LT United vel lithuania.gif
Atsakyti
nu maniskiai vaikai ir uz latvius butu balsave,visi namai skambejo kaip kartu visi dainavo lotuliukas.gif Dukra dar su sokiais lotuliukas.gif Ir dar jiem patiko diana,neatmenu uz ka ji atstovavo,bet kur buvo juodai apsirengus,paskui uzdenge ja,ir balta patapo.Liko vaikai suzaveti kaip greitai galima perengti,ir daina jiem patiko ta.
O kad Dima laimejo likau baisiai nustebus. blink.gif
Atsakyti