Įkraunama...
Įkraunama...

Įsakymas, Eurovizija

QUOTE(Raseliote @ 2005 05 20, 06:24)
Smurka,nekokia iš tavęs agitatorė  mirksiukas.gif Nesugebėjei kaip reikiant liaudies išjūdinti  lithuania.gif  sunglasses2.gif

O kaip dar kitaip galėjau išjudinti? Per visas užsieniečių temas skelbiau, rėkiau apie konkursą. Ir ko sulaukiau? Paties tikriausio ignoro, visiško dėmesio nekreipimo. Net normaliai apie konkurso sąlygas niekas nesiteikė pasiteirauti. Aš gi esu už šimtų, tūkstančių kilometrų. Kai rėki, o tavęs nesiklauso, tai ir rezultato negali sulaukt. Abydna, aišku
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 05 20, 06:20)
O kaip dar kitaip galėjau išjudinti? Per visas užsieniečių temas skelbiau, rėkiau apie konkursą. Ir ko sulaukiau? Paties tikriausio ignoro, visiško dėmesio nekreipimo. Net normaliai apie konkurso sąlygas niekas nesiteikė pasiteirauti. Aš gi esu už šimtų, tūkstančių kilometrų. Kai rėki, o tavęs nesiklauso, tai ir rezultato negali sulaukt. Abydna, aišku

Ai Smurka , nesigrauzk.Kas galejo,tas prabalsavo.Ale ka cia pries veja prisisiosi.As jau kokia Eurovizijos skepitke ,ale vistiek ieskojau televizoriaus (savo neturiu ),tada kol suradom koki kanala katras rodytu (ziurejom per portugalus ),po to kol susigaudem kokiu nr skambint ...
O jei nuo dusios,tai nepatiko pasirodymas.As pirma karta maciau Laura.Labai patiko jos balso tembras,apie pati atlikima nelabai suprantu tai tyliu. Na bet jau atrode scenoj ji klaikiai. Pradedant judesiu ir baigiant sukuosena ir makiazu doh.gif Turint tokia isvaisda ir leist save taip isdarkyt-nedovanotina.
Ir dar uzkliuvo-koks cia ...pypt... lietuviu pasirodymas kai kazkokios klykiancios svedes ir dar tas baisuoklis kulturistas su gitara (nu netikiu kad musiskis ).... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasariote: 20 gegužės 2005 - 08:59
Bet iki finalo nedaug trūko. Esam dvylikti. Vadinasi, iš 39 šalių bet kuriu oatveju užėmėm 26 vietą
Atsakyti
SMUKRA...nesipiktink cia an tu kurios nebalsavo...as maciau tu ten liepei mums balsuoti uz Lietuva...zinai jei man nepatinka grupe ar lietuviska ar amerikietiska manes nepriversi balsuoti...ir as net nemaciau LAuros pasirodymo...

Ir dar sutinku su RASELIOTE...daugiau info reikejo pateikti...
Atsakyti
Amerikietes, na jus pacios neisigilinot o komentuojat mirksiukas.gif Smurka sociai informacijos dave. Eurovizija yra Europos saliu konkursas ir JAV ribose balsuoti NEGALIMA. Konkursas toks populiarus, kad visos gyvenancios Europoje tikrai zino taisykles ir be forumo pagalbos. O va motyvacijos reikia ne tik is agitatoriu puses, kad pamatyti rezultatus.

As asmeniskai manau, kad buciau balsavusi is patriotizmo. Laimejimas konkurse reiskia, kad kita Eurovizija vyktu Lietuvoje. Grupes likimas man vienodai po pergales, o saliai toks demesys ir turizmas konkurso metu nepakenktu, nesakykit mirksiukas.gif Placiau pagalvokit! lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 05 21, 05:44)
Amerikietes, na jus pacios neisigilinot o komentuojat mirksiukas.gif Smurka sociai informacijos dave. Eurovizija yra Europos saliu konkursas ir JAV ribose balsuoti NEGALIMA. Konkursas toks populiarus, kad visos gyvenancios Europoje tikrai zino taisykles ir be forumo pagalbos. O va motyvacijos reikia ne tik is agitatoriu puses, kad pamatyti rezultatus.

As asmeniskai manau, kad buciau balsavusi is patriotizmo. Laimejimas konkurse reiskia, kad kita Eurovizija vyktu Lietuvoje. Grupes likimas man vienodai po pergales, o saliai toks demesys ir turizmas konkurso metu nepakenktu, nesakykit mirksiukas.gif Placiau pagalvokit! lithuania.gif

Baltic*girl, tiesiog puikiai viska paaiskinai. Butent, reikia ziureti platesne prasme, o ne tik, patinka grupe - nepatinka. As butent ir balsavau is patriotizmo, o ne todel, kad Laura ir jos daina man labai patinka. Anaiptol. Bet esu savo salies patriote, nors ir negyvenu joje mirksiukas.gif
Atsakyti
Smurka, nesuprantu kodel sakai kad mes 12? Pagal semi finalo rezultatus Lietuva buvo paskutineje, 25 vietoje nes gavo tik 17 tasku. Ir ten, beje nera tasku is Islandijos. Pati apie 10 kartu skambinau, tai nesuprantu i koki uzpakali tie mano skambuciai buvo nukisti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 05 20, 20:44)

is kokiu lesu jus norite eurovizija lietuvoj suorganizuoti? jei paskaiciau dabar Vakaru ekspresa, jie jau dabar kaltina lesu trukuma, del to nesugebejo geriau pasiruosti doh.gif vietoj to jog pripazintu jog daina tikrai nebuvo verta demesio.

ODE, tai kaip ten buvo, as tikrai savo ausimis girdejau kad "rytoj galesite internetu prabalsuoi" tu ir manau ta pati girdejai? g.gif
Atsakyti
Ir as sukau kokia 8 ar 10 kartu, nu ir kas.....ir manau kad daugiau kas skambino, sitiek cia musu in UK. Man totalus marazmas visa tai pasirode, o ypac ziurint finalo rezultatus. Nera mum sansu laimet schmoll.gif nebent zuvim Baltijoj balsuot leistu.
Atsakyti
Man jau absurdiski jusu pykciai atrodo. Juk American Idol is Europos tai negalima balsuoti. Viskas eina pagal salies koda.

Eurovizijai lesu atsirastu, manau kartais reikia investuoti pries gaunant pelna (kaip turizmui ir pan.). Juolab per konkursa butu nemokama reklama visai saliai.

Nepykit, man atrodo, jums sunku pripazint, kad apsirikot del galejimo balsuoti smile.gif Na kas cia tokio, bet kam toliau irodineti savo teisuma? Internete nebuvo jokio balsavimo, tik tiesiogine transliacija.
Atsakyti
LTukra. lėšų eurovizijai organizuoti neturėjo nei estija, nei Latvija, nei Ukraina. o kai prisireikė, ir lėšų atsirado, ir labai netgi puikius šou padarė. Tas konkursas, iš sąstingio bundančiai Ukrainai buvo ypač naudingas. Kažin, kokiais dar būdais galima taip puiliai pareklamuoti šalį ir per vieną savaitę verslui apyvartas padidinti keletą kartų?

Frėja, ta mano info apie 12 vietą buvo netiksli. Išsidūriau pati ir dar kitus išdūriau cry.gif internete kažkas antį apie tai buvo pamėtėjęs. Bnedroj įskaitoj mes likom paskutiniai, o pagal taškų skaičių, aplenkę tik prancūzus ir vokiečius, treti nuo galo. O jei geria skaitei įsakymą, tai 10 kartų ne tik pati turėjai prabalsuoti, bet ir savo diedą, draugus kaimynus ir t.t. paraginti.

Aš suagitavau du turkus. Gaila, kad tik su jais ryšius palaikau. Vienas prisipažino nebalsavęs, bet draugų prašęs tai padaryti, o kitas ir balsavo, ir draugus paragino. bet turkija per didelė, kad prasisuktum su dviem turkais
Atsakyti
QUOTE(LTukra @ 2005 05 22, 16:16)
ODE, tai kaip ten buvo, as tikrai savo ausimis girdejau kad "rytoj galesite internetu prabalsuoi" tu ir manau ta pati girdejai? g.gif

Oficialiam website, pirmam puslapyje yra nuoroda. Ten, pasirodo, balsuoti galima uzh labiausiai patikusias Eurovizijos dainas nuo 1956 m., kurias, matyt, dainuos jubiliejiniam renginy Kopenhagoj.
Atsakyti