Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

QUOTE(katalike @ 2008 08 20, 13:04)
Morepink, grozis good.gif kol kas matau, kad pagal spalva beveik visi derinasi, bet as irgi rinkciau tai, kas patinka 4u.gif

Spalva su patikimu derinasi - dažnai vieno tipo kvepalai būna panašių spalvų. Pvz., pas mane nėra nei rausvų, nei žalių, nei žydrų - nes jų kvapai ne mano skonio. Manau, ir pas Morepink panašiai - jos mėgstami kvepalai panašių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 20, 15:34)
Spalva su patikimu derinasi - dažnai vieno tipo kvepalai būna panašių spalvų. Pvz., pas mane nėra nei rausvų, nei žalių, nei žydrų - nes jų kvapai ne mano skonio. Manau, ir pas Morepink panašiai - jos mėgstami kvepalai panašių spalvų.

Oi, melagėlė, žalių ji matote, neturi. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 20, 15:01)
Oi, melagėlė, žalių ji matote, neturi.  laugh.gif

Ai, ten tik truputį žalstelėję, beveik nesiskaito tongue.gif Ir išvis nėr čia ko taip gerai žinot svetimą kvepalyną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 20, 19:14)
Ai, ten tik truputį žalstelėję, beveik nesiskaito  tongue.gif  Ir išvis nėr čia ko taip gerai žinot svetimą kvepalyną lotuliukas.gif

Nieko sau "truputį". blink.gif Tada kuo tikriausią gryniausią šaneliaus fufliaką ponička turi. biggrin.gif
Atsakyti
Jei rašot, kad jie PC neparduodami, tai kur jie parduodami?

Tiesą sakant mačiau panašius dutyfree, bet gal čia ne tokie? Ir čia reik suprast ne tie patys miniukai, kokiais anksčiau prekiaudavo universalinėse, turgaus analogai, čia tais 90-aisiais ir vėliau, kai buvo "mugių" mada.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 20, 22:42)

Tiesą sakant mačiau panašius dutyfree, bet gal čia ne tokie? Ir čia reik suprast ne tie patys miniukai, kokiais anksčiau prekiaudavo universalinėse, turgaus analogai, čia tais 90-aisiais ir vėliau, kai buvo "mugių" mada.

Joa, tie patys bigsmile.gif Kur miniukai - ten tik turgaus analogai cool.gif Jų (analogų), tiesa, pasitaiko ne tik tarp miniukų, bet ir normalaus dydžio dydžio buteliukų tarpe - čia gi Lietuva, į kurią lenkai pas save supiltytus fufliakus veža. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 20, 22:42)

tai kad tu miniuku visokiu yra: reti, jau nebegaminami ir populiaresni mirksiukas.gif nu o tose dutyfree ir kitose parduotuvese tai kas ten, rinkiniai miniatiuru dazniausiai 3-5 padeti. po viena parfumexpress vienu metu pardavinejo si bei ta. na, tau miniuku kolekcionieres geriau paaiskintu, jei noretu. as manau, kad labiausiai jie parduodami internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 20, 19:56)
Nieko sau "truputį".  blink.gif  Tada kuo tikriausią gryniausią šaneliaus fufliaką ponička turi.  biggrin.gif

Ir dar VJS. Kaip ir tu, ponyyyčka, kaip ir visos. Seniai žinomas faktas, kad pas mus vien fufliakai doh.gif
O "žali" man tokie, kaip Cacharel Eden ar E. Arden Green Tea.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 08 19, 22:50)
user posted image

Kas ten toks su mėlynu veidu? Čia buteliuko kamštukas toks? g.gif labai fainas thumbup.gif

Aš pati turiu nemažai miniukų, faktiškai dėl tų pačių priežasčių turiu, renku, kaip ir biologė minėjo....tik man dar šiaip įdomu, kai buteliukai būna įdomesnės formos, ar su įdomesniu kamštuku....
Irgi, kai gaunu, džiaugiuosi kaip mažas vaikas laugh.gif dažnai uostinėju, grožiuosi ir dukrytei labai patinka uostyti, žiūrinėti bigsmile.gif
Atsakyti
Kazkodel miniuku nemegstu, greiciausiai todel, kad negali "pavaryt" kaip reikiant, o po laseli tai nesikvepinu, nes po to bunu kaip nesikvepinusi, nieko neuzuodziu blink.gif . Aisku savaime ir nesimaudau, normaliai blush2.gif . Bet labai grazu pasiziuret kitu kolekcijas, tik gaila, kad as daugiau praktiskas zmogus, tai man grazu ir daug kibiru vienoj vietoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balock: 21 rugpjūčio 2008 - 13:06
QUOTE(balock @ 2008 08 21, 14:04)
. Aisku savaime ir nesimaudau, normaliai blush2.gif .

Ojiezau, kaip užsižvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ko gi tu nesimaudai normaliai? Bijai kvepalus nuplaut?
Nepyk, suprantu, kad ne tą norėjai parašyt, bet taip juokingai tame kontekste praskambėjo tavo frazė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balock @ 2008 08 21, 14:04)
Aisku savaime ir nesimaudau, normaliai blush2.gif .

balock, tu tik neįsižeisk, bet man labai smalsu pasidarė: vienoj temoj pareiški, kad rūbai kvepalais 2 mėnesius kvepia, daba pareiški, kad normaliai nesimaudai? g.gif bigsmile.gif turbūt ir miniukų dėl to nemėgsti, kad kvapo neužmuša tie maži lašeliai, nes negali normaliai užsipurkšti lotuliukas.gif

bajeris čia mirksiukas.gif biggrin.gif bet niekaip negalėjau susitūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti