Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

Mano kolekcija pasipildė Kenzo Jungle le Tigre miniuku clap.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 22, 20:58)
Mazus alkoholiniu gerimu buteliukus mirksiukas.gif

parodyk mirksiukas.gif bus off topic, bet tebūnie mirksiukas.gif įdomu thumbup.gif (mano vyras juos kolekciuonuoja tongue.gif
Atsakyti
tinux prašymu keliu jos foto.
Ir kas pasakys, kad tai ne miniukai? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vajė koks grožis bigsmile.gif
tik man norėtųsi juo sudėti kiek žemiau, į kokią nors indaują
user posted image

ant spintu palubėse sudėti buteliukai man primena prieš gerus dvidešimt metų daugelio renkamas skardines dėžutes nuo alaus, limonado ir pan, kurie anuomet buvo retenybė rolleyes.gif
Atsakyti
Tinux, bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Kada algogolio apsiuostymas? I svecius priimsi? bigsmile.gif

Super kolekcija thumbup.gif
Atsakyti
Tai ir Roma ne is kart pasistate doh.gif . Primena ir man, tuo labiau- nepatinka. Ten, kur gamino man baldus , labai ilgos eiles. O ir reikejo man labiau butinu baldu.Turesiu spintele virs vyno saldytuvo , ten ir keliaus is virtuves ta kolekcija.

JVana, prasom visada,tik geriau is saldytuvo uostyti, nes ten ir ragauti galima. ax.gif
Atsakyti
šauni tinux kolekcija bigsmile.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 08 26, 10:02)
user posted image
[color=yellow]

kokia šauni mintis bigsmile.gif et, pas močiutę panaši yra ir man tokios reikia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 26, 09:39)
Tai ir Roma ne is kart pasistate doh.gif . Primena ir man, tuo labiau- nepatinka. Ten, kur gamino man baldus , labai ilgos eiles. O ir reikejo man labiau butinu baldu.Turesiu spintele virs vyno saldytuvo , ten ir keliaus is virtuves ta kolekcija.

JVana, prasom visada,tik geriau is saldytuvo uostyti, nes ten ir ragauti galima. ax.gif

tinux thumbup.gif maniskiai irgi neturi vienos vietos,sekcijoj tik grazuoliukai stovi,o visi kiti paslepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kolekcija pasipildė Chanel Coco edp, TM Angel ir Alien, Bvlgari BLV Notte, Hermes Terre d'Hermes, Guerlain AA Herba Fresca ir Ylang & Vanille miniatiūromis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 29 rugpjūčio 2008 - 12:03
QUOTE(Morepink @ 2008 08 29, 10:57)
Kolekcija pasipildė Chanel Coco edp, TM Angel ir Alien, Bvlgari BLV Notte, Hermes Terre d'Hermes, Guerlain AA Herba Fresca ir Ylang & Vanille miniatiūromis smile.gif

Su tuom is sveikinu? Parasyk ispudzius, kai pratestuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 29, 13:30)
Su tuom is sveikinu? Parasyk ispudzius, kai pratestuosi smile.gif

Ne visus savo rankose dar turiu rolleyes.gif Vėliau būtinai parašysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano mažyliai smile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti