Mano kolekcija pasipildė Kenzo Jungle le Tigre miniuku

tinux prašymu keliu jos foto.
Ir kas pasakys, kad tai ne miniukai?

Ir kas pasakys, kad tai ne miniukai?

Tai ir Roma ne is kart pasistate
. Primena ir man, tuo labiau- nepatinka. Ten, kur gamino man baldus , labai ilgos eiles. O ir reikejo man labiau butinu baldu.Turesiu spintele virs vyno saldytuvo , ten ir keliaus is virtuves ta kolekcija.
JVana, prasom visada,tik geriau is saldytuvo uostyti, nes ten ir ragauti galima.

JVana, prasom visada,tik geriau is saldytuvo uostyti, nes ten ir ragauti galima.

QUOTE(tinux @ 2008 08 26, 09:39)
Tai ir Roma ne is kart pasistate
. Primena ir man, tuo labiau- nepatinka. Ten, kur gamino man baldus , labai ilgos eiles. O ir reikejo man labiau butinu baldu.Turesiu spintele virs vyno saldytuvo , ten ir keliaus is virtuves ta kolekcija.

tinux

Kolekcija pasipildė Chanel Coco edp, TM Angel ir Alien, Bvlgari BLV Notte, Hermes Terre d'Hermes, Guerlain AA Herba Fresca ir Ylang & Vanille miniatiūromis

QUOTE(Morepink @ 2008 08 29, 10:57)
Kolekcija pasipildė Chanel Coco edp, TM Angel ir Alien, Bvlgari BLV Notte, Hermes Terre d'Hermes, Guerlain AA Herba Fresca ir Ylang & Vanille miniatiūromis 

Su tuom is sveikinu? Parasyk ispudzius, kai pratestuosi

QUOTE(JVana @ 2008 08 29, 13:30)
Ne visus savo rankose dar turiu

Mano mažyliai