QUOTE(Ferrari @ 2008 10 25, 11:16)
Na pagaliau tema atgijo.
Pasakok, kodėl pradėjai rinkti miniukus, kokius renki. Naudoji juos ar stovi nelieciami

sunku pasakyti

pirmiausia, kaip ir daugeliui gal...noriu susipažinti su kvapu...faktiškai visų miniukų, kuriuos turiu, kvapai man priimtini (buvo tokių, kurių kvapas nepatiko- tai atidaviau arba su kažkuo apsimainiau

pamažu pradėjo dominti ne šiaip atskiri miniukai, bet pvz norisi turėti, pauostyti, palyginti konkrečių gamintojų kvapus (pvz pavyko sukaupti keletą neblogų Dior butelaičių, Guerlain), bet aišku dar daug ko reikia ir noriu.... o šiaip šiaip...čia pasireiškia mano charakterio bruožas- mėgstu visokius nedidelius miniatiūrinius dalykus...va kvepalų miniatiūros, su dukrytę turim pradėjusios kaupti miniatiūrinius lėlytės namelius su mažom lėlytėm

vyras renka, jam padedu miniatiūrinius alkoholio butelaičius
Ar naudoju? įvairiai...žinoma kartas nuo karto pauostau, yra ir kur su keliais esu pasikvėpinusi...čia kvėpinuosi tais, kurie mane užveža ir nori oatikrinti, ar norėčiau didesnio kiekio...taip susigundžiau Hypnose, Victor and Rolf, Maxmara...dabar noriu Organzos ir Insolence
QUOTE(BlackDee @ 2008 10 25, 11:44)
Super Dior rinkinukas

ačiū

ir jis man patinka

noriu dar daugiau
QUOTE(katalike @ 2008 10 25, 13:12)
gražu

man labai patiko nutraukos. ten skrynia ta juoda?
ačiū

ruda, parvežta iš Anglijos, datuota 1902 metų, originali
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 10 25, 13:19)
Cikadele, nustebinai
kodėl?