Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 09 09, 01:23)
Mano mažyliai smile.gif  4u.gif

mega_shok.gif Kažkodėl lig šiol maniau, kad turi nedaug kvepalų lotuliukas.gif
Atsakyti
mega_shok.gif Dolce Vita doh.gif Aš lygiai taip pat kaip biologė, maniau, kad turi vos kelis buteliukus kvepalų, o čia - visa parfumerinė biblioteka bigsmile.gif
Atsakyti
Dolce Vita, slapuke tu swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 09, 08:00)
mega_shok.gif Kažkodėl lig šiol maniau, kad turi nedaug kvepalų  lotuliukas.gif

Aš atsimenu, kad Dolce Vita minėjo, jog turi nemažai mažylių, taigi, kiekis manęs nenustebino. Iš tiesų, puiki kolekcija. thumb_yello.gif
Atsakyti
Oho thumbup.gif Miniukų rojus, oazė. O kur jų galima nusipirkti? Nes parduotuvėse vos vienas kitas.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 09, 08:00)
mega_shok.gif Kažkodėl lig šiol maniau, kad turi nedaug kvepalų  lotuliukas.gif

o aš žinojau ,kad didelę kolekciją surinkusi cool.gif tik vienoje vietoje pirmą kartą pamačiau bigsmile.gif atimčiau ir iš tavęs kai ką Dolce Vita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 09 09, 00:23)
Mano mažyliai smile.gif  4u.gif

Aparpuoli galima gauti good.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 09, 11:32)
Oho thumbup.gif Miniukų rojus, oazė. O kur jų galima nusipirkti? Nes parduotuvėse vos vienas kitas.

Pagrinde - iš internetinių parduotuvių, kvepalų išparduotuvėj ir ebay smile.gif
Atsakyti
Dolce Vita, tuoj isprotesiu thumbup.gif Kieik gi ju cia yra?
Atsakyti
O Jeeezau su mazais Jezuliuuukais blink.gif
Dolce vita, nereali kolekcija, net skruzdelyne turbut maziau skruzdeliuku gyvena nei pas tave miniuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Madam Šarlote, for the record, skruzdėlių kolonija dažnai susideda iš šimtų tūkstančių individų mirksiukas.gif Dolce Vita dar nėra tokia maniakė.
Atsakyti
Dolce Vita norėjau paklausti, ar naudoji tuos miniukus ar renki juos į kolekciją dėl grožio ir kvapo pažinimo ir "liesti" jų nesiruoši? nes kiek žinau, Dune miniatūrą naudoji sėkmingai rolleyes.gif ar ji "išėjo" irgi iš šios kolekcijos ar buvo pirkta specialiai naudojimui?
Kai pvz. baigiasi kvepalai didesniuose buteliukuose, perki kažką į jų vietą ar paimi ką nors naudojimui iš šios kolekcijos? ax.gif
Atsakyti