Įkraunama...
Įkraunama...

Vardų reikšmės

QUOTE(dontstop @ 2008 07 04, 12:34)
emm, na, manau, kad nėra tokio vardo Vytas, tai tik trumpinimas nuo Vytautas, o vat kas liečia jorį ir Joringį, aš linkusi manyti, kad tai skirtingi vardai, nors gal klįstu  g.gif

klystat smile.gif
Atsakyti
Pavadinom Guoda. Vardas lietuviskas. Reiskia "pagarba, garbe".
Atsakyti
[quote=sonela,2008 05 03, 16:34]
[quote=Tamsioji ugnis,2008 01 24, 16:52]
Visad norėjau pavadint mergytę (jei aišku duos Dievas) Gertrūda; day.lt parašyta kad "ger" tai yra ietis, o "trūt" - stipri. tai ką, reiškia kad ji bus kieta merga?biggrin.gif

mano vardas Gerda, tai irgi buvau radusi, kad reiškia stipri ietis smile.gif na stiprumo gal ir nedaug, bet pagal charakterį tai tikrai stipri esu:) na bent jau taip manau, kad vardas atitiko mane visapusiškai:)
[/quote]
Na mano Gerda tokia ir yra lotuliukas.gif
beje, žinau visų keturių savo vaikų vardų reikšmes
Atsakyti
gal kas žino ką reiškia vardas Lėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 09 27, 18:17)
gal kas žino ką reiškia vardas Lėja 4u.gif

hebrajų (sen. žydų): „antilopė“
Atsakyti
Mūsų vaikai turi po du vardus...Pirmas - Didingas Dievo karys; antras - TvirtaValis; trečia - Išmintinga valdovė ir ketvirta - Šviesi stipruolė biggrin.gif

Man patinka žinoti vardų reikšmes ax.gif
Atsakyti
žinau savo vardo reikšmę. tėvai gan pataikė. savo vaiko vardo reikšme taip pat domėjaus. o va vyro tėvai su jo vardu papokštavo: vardo reikšmė "mažas", o MB metro devyniasdešimt ūgio. tai koks tada didelis smile.gif)
Atsakyti
Dukrytės vardo reikšmė KOVA 4u.gif
Atsakyti
Musu sunaus wardas Arnas iswertus reiskia wokieciu erelis smile.gif tik wis nerandu jo wardo wardadienio blush2.gif
Atsakyti
Mano vardas reiškia ,,gyvybinga, gyvenimo davėja“ flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(dijaarntuis @ 2008 11 07, 11:57)
Musu sunaus wardas Arnas iswertus reiskia wokieciu erelis  smile.gif  tik wis nerandu jo wardo wardadienio  blush2.gif

08.13 smile.gif
Atsakyti
Kaip jum vardelis Smilte g.gif g.gif
Papildyta:
g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti