QUOTE(oda @ 2008 03 27, 09:57)
As tikrai ir isbandziau visokiu augaliniu pagrindu vaistuku, Sedativ is viso gryna nesamone, nepadejo man.Patikekit, nera taip baisu tie antidepresantai(tos kurios dar nevartojo), dingo visi kamave pozymiai; galvos skausmas, sirdies durimas, nevirskinimas, pykinimas, svaigimas, priepuoliu atakos, viskas dingo.Tik reik atitaikyt vaistukus.Dabar as vel geriu jau savaite, tai jau drasiai ejau i miesta, nebuvo pastovaus nerimo, kaip cia bus ar nualpsiu ar ne, vel galiu valgyt normaliai jokio pykinimo.
Nesikankinkit merginos, tai alina organizma, nebijokit antidepresantu, prie ju nepriprantama.Tik dar pas mane fermentu padaugeje, sake nuo antidepresantu, tai geriu dabar Silimaril(zolyte-margainis), valo kepenis, atstatineja.
Pas mane ir be jų buvo padidėję 2 fermentai pernai, pagėriau kelis mėnesius essentiale, tai apsitvarkė, kažin kaip dabar. Gal vertėtų pagert, bet jau sauja ir taip geriu vaistų ir papildų
O kaip greitai paaiškėja ar antidepr tinka? Niu vat aš geriu dabar seroxatą nuo kovo 7, pirmas dienas po ketvirtuką, po to po pusę, po to po visą, po visą geriu kažkur 2 sav, jau turi būt gerai ar man ir šitie nelabai tinka?
Ar nors vienai būna apdujimo, apspangimo momentų, kai savijauta lyg būtum pripūtus balioną ir jausmas lyg viskas aplink vyksta, o tu blaiviai suvokt negali? Lyg dalyvauji gyvenime lyg stebi iš šalies