Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

Sveikos merginos..
perskaityti neimanoma, kiek prirasete..biggrin.gif
per sventes juk atostogauti reikia, o ne prie kompu sedeti ir ligas nusistatineti.smile.gif)
taip pasijauciu lygtai kokiam daktaru arba vaistininku forume dalyvauciau.. man atrodo jus greitai is mediku darba atimsit.. biggrin.gif bigsmile.gif

Oda gal gali pasakyti, kokia diagnoze, tu raso, kad sertralina kompensuoja?
nes man psichiatre aiskino, kad prie nerimo ir panikos sutrikimu vaistai nekompensuojami, tik prie depresijos..
ar jinai man cia akis muilina?

QUOTE(oda @ 2008 03 26, 21:59)
Mano geriamus Asentra  kompensuoja.O kodel galva skauda, gal ka gerei, kokiu raminamu?O tai dabar nebegeri antidepresantu, soriukas, kad klausiu gal rasei , bet nepamenu.

Atsakyti
QUOTE(oda @ 2008 03 27, 09:57)
As tikrai ir isbandziau visokiu augaliniu pagrindu  vaistuku, Sedativ is  viso gryna nesamone, nepadejo man.Patikekit, nera taip baisu tie antidepresantai(tos kurios dar nevartojo), dingo visi kamave pozymiai; galvos skausmas, sirdies durimas, nevirskinimas, pykinimas, svaigimas, priepuoliu atakos, viskas dingo.Tik reik atitaikyt vaistukus.Dabar as vel geriu jau savaite, tai jau drasiai ejau i miesta, nebuvo pastovaus nerimo, kaip cia bus ar nualpsiu ar ne, vel galiu valgyt normaliai jokio pykinimo.
Nesikankinkit merginos, tai alina organizma, nebijokit antidepresantu, prie ju nepriprantama.Tik  dar  pas mane fermentu padaugeje, sake nuo antidepresantu, tai geriu dabar  Silimaril(zolyte-margainis), valo kepenis, atstatineja.

Pas mane ir be jų buvo padidėję 2 fermentai pernai, pagėriau kelis mėnesius essentiale, tai apsitvarkė, kažin kaip dabar. Gal vertėtų pagert, bet jau sauja ir taip geriu vaistų ir papildų doh.gif

O kaip greitai paaiškėja ar antidepr tinka? Niu vat aš geriu dabar seroxatą nuo kovo 7, pirmas dienas po ketvirtuką, po to po pusę, po to po visą, po visą geriu kažkur 2 sav, jau turi būt gerai ar man ir šitie nelabai tinka? g.gif

Ar nors vienai būna apdujimo, apspangimo momentų, kai savijauta lyg būtum pripūtus balioną ir jausmas lyg viskas aplink vyksta, o tu blaiviai suvokt negali? Lyg dalyvauji gyvenime lyg stebi iš šalies g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 27, 12:10)

Ar nors vienai būna apdujimo, apspangimo momentų, kai savijauta lyg būtum pripūtus balioną ir jausmas lyg viskas aplink vyksta, o tu blaiviai suvokt negali? Lyg dalyvauji gyvenime lyg stebi iš šalies g.gif

tikrai būna ir ne taip retai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(oda @ 2008 03 27, 10:57)

Nesikankinkit merginos, tai alina organizma, nebijokit antidepresantu, prie ju nepriprantama.Tik  dar  pas mane fermentu padaugeje, sake nuo antidepresantu, tai geriu dabar  Silimaril(zolyte-margainis), valo kepenis, atstatineja.

Nu aš dar noriu išbandyt tuos augalinius, gal padės. va Neuro 3 skaičiau gydo ir vegetacinę nervų sitemą. gal kas bandėt?
Šiuo metu nėra nuolatinio nerimo, o panika kol kas nesirodo (tfu, tfu) tik nemalonūs pojučiai visokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 03 27, 11:23)
tikrai būna ir ne taip retai unsure.gif
Papildyta:
Nu aš dar noriu išbandyt tuos augalinius, gal padės. va Neuro 3 skaičiau gydo ir vegetacinę nervų sitemą. gal kas bandėt?
Šiuo metu nėra nuolatinio nerimo, o panika kol kas nesirodo (tfu, tfu) tik nemalonūs pojučiai visokie doh.gif

Man įdomu ar gali nuo tokios būsenos padėt antidepr, ar tiesiog susitaikyt ir džiaugtis kad panika nebeužeina g.gif

Aš bandžiau juos, visai patiko, bet sakau, gėriau forte variantą (ten mažiau kapsulių, bet užtenka vienos). Tai nakčiai pagerino miegą, o dieną kai labai blogai jausdavausi, nuo panikos nepadėdavo, o kai išgerdavau maksimumą (tris) tai žiovaudavau ištisai ir nuolat būdavau apspangusi kažkokia biggrin.gif

Tau jei panikos nėra, tai turėtų jaustis neblogas poveikis. Galų gale, netiks, negersi. Ilgokai juos gėriau, keletą mėnesių, atidėjau į šalį tik kai pradėjau visą rimtesnį kompleksą. Beje, kartais jiems būna akcijos eurovaistinėse, kainuoja po 4 lt dėžutė smile.gif Porą kartų buvau užtaikiusi.
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2008 03 27, 09:57)
nebijokit antidepresantu, prie ju nepriprantama.Tik  dar  pas mane fermentu padaugeje, sake nuo antidepresantu, tai geriu dabar  Silimaril(zolyte-margainis), valo kepenis, atstatineja.

tai kad turbut niekas cia nebijo ju smile.gif

QUOTE(abio @ 2008 03 27, 10:29)
nes man psichiatre aiskino, kad prie nerimo ir panikos sutrikimu vaistai nekompensuojami, tik prie depresijos..

nesamone, visad kompensuoja biggrin.gif niekad neturejau iraso depresija, o vaistus visad su kompensacija perku, nebent jie neitraukti i kompensuojamus 4u.gif
Atsakyti
Kur Mind dingusi? O kirmelius gal jau Lietuvoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 03 27, 11:29)
Sveikos merginos..
perskaityti neimanoma, kiek prirasete..biggrin.gif
per sventes juk atostogauti reikia, o ne prie kompu sedeti ir ligas nusistatineti.smile.gif)
taip pasijauciu lygtai kokiam daktaru arba vaistininku forume dalyvauciau.. man atrodo jus greitai is mediku darba atimsit.. biggrin.gif  bigsmile.gif
Oda gal gali pasakyti, kokia diagnoze, tu raso, kad sertralina kompensuoja?

Na man buvo diagnozuota sunki depresija.Tai konpensavo.Tikrai nezinau tos politikos g.gif
Atsakyti
NU reikes tada pasidometi smulkiau..

QUOTE(Jurlin @ 2008 03 27, 12:30)
tai kad turbut niekas cia nebijo ju  smile.gif
nesamone, visad kompensuoja  biggrin.gif niekad neturejau iraso depresija, o vaistus visad su kompensacija perku, nebent jie neitraukti i kompensuojamus  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 27, 12:10)
Pas mane ir be jų buvo padidėję 2 fermentai pernai, pagėriau kelis mėnesius essentiale, tai apsitvarkė, kažin kaip dabar. Gal vertėtų pagert, bet jau sauja ir taip geriu vaistų ir papildų doh.gif

O kaip greitai paaiškėja ar antidepr tinka? Niu vat aš geriu dabar seroxatą nuo kovo 7, pirmas dienas po ketvirtuką, po to po pusę, po to po visą, po visą geriu kažkur 2 sav, jau turi būt gerai ar man ir šitie nelabai tinka?  g.gif

Siaip tai raso, kad po 2-4 savaiciu jau gereja savijauta, tai individualiai.Man jau po dvieju buvo gerai, bet per gydymosi laikotarpi budavo vistiek negerumai, kartais uzeidavo, po 4 men pakeite, geriau 6 men ir buvo viskas puiku.
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2008 03 27, 15:40)
Siaip tai raso, kad po  2-4 savaiciu jau gereja savijauta, tai individualiai.Man jau po dvieju buvo gerai, bet per gydymosi laikotarpi budavo vistiek negerumai, kartais uzeidavo,  po 4 men pakeite, geriau 6 men ir buvo viskas puiku.

Tai reik vis tiek sugert turbūt, dar porai savaičių turiu nusipirkus, tada ir žiūrėsiu, jei į pabaigą negerės, skambinsiu tarsiuosi dėl pakeitimo.

Galit pasveikint, kaklo kraujagyslėse tvarka ax.gif Reiškia nervai vis tik cool.gif
Atsakyti
Jurgele, sveikinu su gerom kraujagyslem 4u.gif
norejau pasitarti merginos, kokius vitaminus nusipirkt ? paskutinius vartojau Tri-V -Plius , antioksidantai. O ka nusipirkt pavasary pasitinkant ?
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 27, 17:30)
Jurgele, sveikinu su gerom kraujagyslem  4u.gif
norejau pasitarti merginos, kokius vitaminus  nusipirkt  ? paskutinius vartojau Tri-V -Plius , antioksidantai. O ka nusipirkt pavasary pasitinkant ?

Ačiū biggrin.gif
Aš dabar geriu plaukams, nagams, odai, tai papildomai nepirksiu, o šiaip pirkčiau Triovit ir Capivit (A ir E). Arba kokius kompleksinius, visai neblogi Centrum su liuteinu.
Atsakyti