Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 27, 20:00)
.buvau ir akropolyje,nusipirkau suknele-aisku ne viena,su sese.bet vis jau sioks toks pasiekimas...

netyčia užklydau pas jus. ar tu rjolančik dar nepasveikai?
Atsakyti
O kaip tau Furyy ,su tuo vestibiuliariniu neuritu ? ar praejo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo husmor: 27 kovo 2008 - 19:55
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 27, 18:01)
Tai reik vis tiek sugert turbūt, dar porai savaičių turiu nusipirkus, tada ir žiūrėsiu, jei į pabaigą negerės, skambinsiu tarsiuosi dėl pakeitimo.

man asmeniškai kai pradėjau vartot antidepresantus, pasijuto pagerėjimas tik po 2 mėnesių. o šiaip vienas psichiatras minėjo, kad laaaabai ilgai reik laukt, kol antidepresantai pradeda veikt, tačiau, kad sumažint visus nemalonius pajūčius reik naudot raminamus. iš pradžių man išrašė xanax-jie man nepadėjo visiškai, tačiau kai išrašė clonazepamo, pagerėjo nuo pat pirmo naudojimo
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2008 03 27, 20:55)
O kaip tau  Furyy ,su tuo vestibiuliariniu neuritu ? ar praejo ?

tai kad nežinau ar man jis išviso buvo g.gif
gal iš pat pradžių g.gif o po to prasidėjo vegetacinė distonija. jau vaistų nebenaudoju gal 1 mėnesis, nes į pabaigą vėl pradėjau jaust nemalonius pojūčius, dabar jaučiuosi neblogai, bet dėl viso pikto nešiojuosi clonazepamą biggrin.gif
Atsakyti
Jo...cia jau kai prasideda..tai tikra makalyne gaunasi, simptomai ,tinkantys kelioms ligoms..tik kaip suprantu gydymas vienodas-raminantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 27, 17:01)
Galit pasveikint, kaklo kraujagyslėse tvarka  ax.gif  Reiškia nervai vis tik  cool.gif

dziugu thumbup.gif

QUOTE(Jurgele @ 2008 03 27, 18:20)
Pas mane pirmi "pusryčiai" antidepr, fluanxol. Antri "pusryčiai" chromas, merz special dragee, rudieji dumbliai (jodas), nakviša. Antra ciklo pusė dar prisideda duphastonas, nes nesulaukčiau ilgai ilgai dienų. Vakarai laisvi nuo priedų biggrin.gif Reiktų kepenim duot pasivalyt. Šiaip kai pas mane buvo padidėję kepenų fermentai ir pačios kepenys tai buvo skyrę gert Triovit (saugo ir atstato ląsteles), pamainom po tris mėnesius pagert essentiale ir carsil, ir omega 3 rūgšties ir folio rūgšties. Irgi neblogai gerdavau  doh.gif Saujelę. Jau nepamenu dienos kai negerčiau nieko papildomo  g.gif

blink.gif doh.gif siaubas koks kiekis, o tu nepamirsti isgerti ax.gif

QUOTE(oda @ 2008 03 27, 18:45)
Aha, tas greifruktas tai tikras peilis, negalima su antidepresantais grefruktu sulciu ir paciu greifruktu(taip raso informaciniame lapelyje).Tik nezinau kodel?

pirma kart girdziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 03 27, 20:02)
man asmeniškai kai pradėjau vartot antidepresantus, pasijuto pagerėjimas tik po 2 mėnesių. o šiaip vienas psichiatras minėjo, kad laaaabai ilgai reik laukt, kol antidepresantai pradeda veikt, tačiau, kad sumažint visus nemalonius pajūčius reik naudot raminamus. iš pradžių man išrašė xanax-jie man nepadėjo visiškai, tačiau kai išrašė clonazepamo, pagerėjo nuo pat pirmo naudojimo

Aha, klonazepamas ir man iškart suveikia. Net ir tas ketvirtukas tabletės, o po kiek tu jo išgeri per kartą?

QUOTE(Jurlin @ 2008 03 27, 20:14)
blink.gif  doh.gif  siaubas koks kiekis, o tu nepamirsti isgerti  ax.gif

Nežiauriai, juk apie kepenis rašiau seniai tai buvo smile.gif dabar 6 tabletės, dvi vaistų, keturios papildų. Nepamirštu, toks esu žmogus... Jei geriu, tai ir geriu kasdien. Kai laukiausi draugė prigąsdino, kad jei gersiu kasdien vitaminus vaikas alergiškas gali būti, nes ten jos krūvos draugių giminių vaikam taip buvo, tai sako, jei pamirši išgert, nieko tokio. Tai turėdavau tyčia pamiršt, kol gydytoja liepė neužsiimt saviveikla biggrin.gif
Atsakyti
labas furyy.kaip tu laikaisi?senai buvai uzklydus cia.....as kaip matai vel sitame forume sedziu...buvo pagerejimas man,o dabar vel blogai...bet tikiuosi kad pageres pradejus gerti vaistus...
Atsakyti
Man tai atrodo,kad ir tie visi vitaminai ir papildai reikalingi rinktis labai atsargiai ir tikslingai, kad negert ,ko nereikia. Nes skaiciau,kad vitaminu stoka reik dar nustatyt, o ne TV paziurejus,pasiskirti sau smile.gif nors as irgi megeja prissipirkt is karto po laidos "sveikas zmogus " ...po laidos- tiesiai vaisinen.. dabar jau nebeziuriu sitos laidos biggrin.gif
Atsakyti
as ir galeciau namuose vaistine atidaryti....kiek vitaminu ir papildu turiu...bet negeriu...nes nuo vienu bloga buna,nuo kitu vel kas nors....padaugint irgi negerai...
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 27, 21:39)
Aha, klonazepamas ir man iškart suveikia. Net ir tas ketvirtukas tabletės, o po kiek tu jo išgeri per kartą?

aš gerdavau 1/4 ryte ir 1/4 dieną, nes neturėjau miego sutrikimų.
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 27, 21:42)
labas furyy.kaip tu laikaisi?senai buvai uzklydus cia.....as kaip matai vel sitame forume sedziu...buvo pagerejimas man,o dabar vel blogai...bet tikiuosi kad pageres pradejus gerti vaistus...

būtinai gerk vaistukus. tiesa, kokius geri? nors skaičiau, kad dar lyg ir negeri g.gif lyg skaičiau, kad clonazepamo išrašė, ar ryte liepė gert?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 03 27, 21:02)
aš gerdavau 1/4 ryte ir 1/4 dieną, nes neturėjau miego sutrikimų.

Tai ir man taip parašyta. Bet kelias dienas jau nebegeriu blush2.gif Gėriau apie pusantro mėnesio, kažkaip neskanu man jis dėl to pripratimo, labai bijojau ir bijau. Bet dabar jau drebulio mažai būna, dažniau apspangus ir rami būnu biggrin.gif

O dėl papildų, žinau jei rankos drėgsta, reikia būtinai jodo. Jo apskritai mūsų klimato zonoj, periodiškai reikia gerti, nebent daug žuvies vartojama. Nakviša reikalinga jau rašė kažkuri (sorry, kad nepamenu) moteriškoms funkcijoms. Tai šitie du manau tikrai praktiškai nuolat reikalingi. O kiti... Kuo remiantis aš rinkausi - pavasariop reik pamaitint plaukus, tiesiog jaučiu kad reikia smile.gif O chromas tai kad saldumynų nenorėčiau... Nesaldų gyvenimą per daug pasisaldinu, nors ir taip jau iš veidrodžio lašiakai akis bado doh.gif

Ir nežiūriu ne tik sveikatos laidų bet ir balto katino, nes pažiūrėjus tikrai norisi nusiaubti vaistines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 27 kovo 2008 - 21:19
Tas chromas sako, ne visom veikia, man jauciu nieko nebutu doh.gif as be saldumynu negaliu nei dienos, be mesos -galiu gyvent, bet ne be saldainiu schmoll.gif
O del jodo, tai tas tiesa, nebent pajury dar gauna, o as is viso duobej gyvenu..
o tas Klonazepamas,tai jauciu - su receptu, man reiktu toky ysitaisyt, jei kada vaziuot stogas pradetu..
Atsakyti