Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

Kas dar ko norit?
o as kaip tik galvoju kad man visos problemos nuo kudinimosi. Aisku nesakau kad tai yra blogai bet as manau kad man tai labai dideles itakos dave, visom sveikatos problemom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 03 28, 14:18)
Kas dar ko norit?
o as kaip tik galvoju kad man visos problemos nuo kudinimosi. Aisku nesakau kad tai yra blogai bet as manau kad man tai labai dideles itakos dave, visom sveikatos problemom  blush2.gif

Žiūrint kaip kūdinaisi. Ir kokį turi rezultatą. Aš daug kartų kūdinausi, bet rezultatas kad reikia iš naujo viską smile.gif Ir aišku, negaliu nuneigti, kad panikos atakos prasidėjo būnant maksimalaus svorio. Kai tik prasidėjo per pirmą savaitę pamečiau 5 kg ir pagerėjo kažkaip. Po to ataugo jis po truputį...

Šiaip tai gerai, kad norisi biggrin.gif Sveikumo požymis, kad dar ne visai viskas vistiek. Šiandien kažkaip geriau jaučiuosi, tik vienas debiliškas jausmas buvo per dieną.
Atsakyti
Oho 5 kg, kaip cia tiek galima numest per savaite ? Gal kokia spec dieta zinai ?
Atsakyti
as per 3 men numeciau 15 kg, bet visa laika tokia itampa ira. Negaliu atsipalaiduoti ir valgyti kada ir kiek noriu. Nes mano organizmas linkes i putimasi. Tai ir stengiuosi, bet siaip tai sulaiku tas organizmas keiciasi nori to ar nenori.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 28, 14:35)
Oho 5 kg, kaip cia tiek galima numest per savaite ? Gal kokia spec dieta zinai ?

Pusryčiam, pietum ir vakarienei po panikos priepuolį su visais lydinčiais reiškiniais galvos svaigimu, pykinimu ir pan... Kai taip staigiai ir smarkiai užėjo, galvojau kad jau mirsiu, tai valgyt nieko nebegalėjau. Neatsimenu, kažką gal valgydavau, bet ta savaitė kaip sapnas. Atsimenu tik kad pietums išgerdavau užpilamą sultinį... Galvojau kad toooks apsinuodijimas žiaurus, juk nežinojau jokių vegetacinių sutrikimų...

QUOTE(augjogx @ 2008 03 28, 14:50)
as per 3 men numeciau 15 kg, bet visa laika tokia itampa ira. Negaliu atsipalaiduoti ir valgyti kada ir kiek noriu. Nes mano organizmas linkes i putimasi. Tai ir stengiuosi, bet siaip tai sulaiku tas organizmas keiciasi nori to ar nenori.

Ir mano organizmas linkęs, kiek save prisimenu tiek vis tai plonėju tai storėju, nebuvo taip kad būtų stabilu. Ai, tiesa, dabar stabilu. Stabiliai putli doh.gif Bet jau taip kad nesinori nė į veidrodį žiūrėt, rūbų parduotuvėj 100 metų nebuvau...
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 28, 15:17)
Tau gal atvirkščiai priaugimas pagerintų savijautą biggrin.gif

na jau neeee schmoll.gif Aš net bijau pagalvot kokia aš būčiau jei dar priaugčiau doh.gif biggrin.gif tada tai jau tikrai vos pajudėčiau. Ir taip turiu 15 kg. viršsvorį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 03 28, 15:06)
na jau neeee schmoll.gif Aš net bijau pagalvot kokia aš būčiau jei dar priaugčiau doh.gif  biggrin.gif tada tai jau tikrai vos pajudėčiau. Ir taip turiu 15 kg. viršsvorį  verysad.gif

Trude, ten ne tau buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 28, 15:59)
Ai, tiesa, dabar stabilu. Stabiliai putli  doh.gif Bet jau taip kad nesinori nė į veidrodį žiūrėt, rūbų parduotuvėj 100 metų nebuvau...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man taip pat
Aš tai šokus 13 metų, tai tada kokia lieknutė buvau. pasižiurėjus nuotraukas net sau pavydas ima doh.gif O dabar ir aš į veidrodį nenoriu žiūrėt. o parduotuvių niekad nemėgau schmoll.gif o dabar ypač. Anksčiau tai įlekdavau, greit apsimaunu, pasimatuoju per daug nesirinkdama ir išlekiu jau su rūbų. o dabar tai dar didesnė kankynė, nes ką besimatuočiau netinka schmoll.gif tai išvis nebesinori į jas eit lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 28, 16:07)
Trude, ten ne tau buvo biggrin.gif

biggrin.gif maniau, kad čia savęs raminimo būdas biggrin.gif Tipo kad pilnėjimas ir visai neblogai biggrin.gif

Žodžiu, kaip sakoma, niekad moteris nebus patenkinta savimi. Per kūda, perstora, kiekvienai savo biggrin.gif Tik va vyrai labai gerai jaučiasi- pilvoti, praplikę, susiraukšlėję ir dar net neabejoja, kad moterims patinka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 28 kovo 2008 - 15:18
QUOTE(trude @ 2008 03 28, 15:16)
Žodžiu, kaip sakoma, niekad moteris nebus patenkinta savimi. Per kūda, perstora, kiekvienai savo biggrin.gif Tik va vyrai labai gerai jaučiasi- pilvoti, praplikę, susiraukšlėję ir dar net neabejoja, kad moterims patinka biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Aš šokėjos lieknumo niekada nebuvau, bet niu bent jau padoriai sverdavau pagal visus KMI tai tikrai normali buvau. Paskutinė dieta kurios rimtai laikiausi ir sukūdau buvo Atkinso, bet gastroenterologė sakė, kad ji irgi galėjo prisidėt prie kepenų padidėjimo. Liekna pabuvau gal pora metų. O po to vis tiek angliavandeniai mane surado... Dabar pradėjau laikytis Chazano dietos. Praeitą savaitę nukračiau 3, per Velykas užauginau 2, tai pradedu šiandien vėl praktiškai nuo pradžių. Žiūrėsiu kaip seksis, šitos dar nebuvau laikiusis biggrin.gif Užtat papildų pasidairiau. Jei pavyks nusikratyt visų pervirš, būtinai parašysiu kaip savijauta pasikeis ax.gif
Atsakyti
As tai namie svarstykliu neturiu , sprendziu pagal tai,ar ylendu,ar nebe...
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 28, 16:29)
lotuliukas.gif

Aš šokėjos lieknumo niekada nebuvau, bet niu bent jau padoriai sverdavau pagal visus KMI tai tikrai normali buvau. Paskutinė dieta kurios rimtai laikiausi ir sukūdau buvo Atkinso, bet gastroenterologė sakė, kad ji irgi galėjo prisidėt prie kepenų padidėjimo. Liekna pabuvau gal pora metų. O po to vis tiek angliavandeniai mane surado... Dabar pradėjau laikytis Chazano dietos. Praeitą savaitę nukračiau 3, per Velykas užauginau 2, tai pradedu šiandien vėl praktiškai nuo pradžių. Žiūrėsiu kaip seksis, šitos dar nebuvau laikiusis biggrin.gif Užtat papildų pasidairiau. Jei pavyks nusikratyt visų pervirš, būtinai parašysiu kaip savijauta pasikeis  ax.gif

O man labai dietos nepatinka schmoll.gif negaliu jų laikytis. Man toks stresas blink.gif aš tada būnu tokia psiutus ir dirgli, tiesiog nervų kamuolys. tai net su vyru vieną kartą susipykom, nes su manim gyvent tada nebeįmanoma schmoll.gif va aš geriau po 18 nevalgau ir iškrovos dienas pasidarau rolleyes.gif vieną dieną iškenčiu ir vyras sakė vieną dieną per savaitę gali mane pakęst irzlesnę biggrin.gif biggrin.gif
aš esu bandzius ir Atkinsona. Sukūdau, bet psichinė sveikata ne kokia buvo rolleyes.gif
Vyras sakė geriau stora, bet linksma lotuliukas.gif o ne kūdesnė, bet žiežula biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 28 kovo 2008 - 15:41
QUOTE(husmor @ 2008 03 28, 15:35)
As tai namie svarstykliu neturiu , sprendziu pagal tai,ar ylendu,ar nebe...

Pas mane geri rūbai... Priaugau 10 kg bet į kai kuriuos vis dar įlendu. Kiek veržia tik biggrin.gif

QUOTE(trude @ 2008 03 28, 15:37)
O man labai dietos nepatinka schmoll.gif negaliu jų laikytis. Man toks stresas blink.gif aš tada būnu tokia psiutus ir dirgli, tiesiog nervų kamuolys. tai net su vyru vieną kartą susipykom, nes su manim gyvent tada nebeįmanoma schmoll.gif va aš geriau po 18 nevalgau ir iškrovos dienas pasidarau rolleyes.gif vieną dieną iškenčiu ir vyras sakė vieną dieną per savaitę gali mane pakęst irzlesnę biggrin.gif  biggrin.gif
aš esu bandzius ir Atkinsona. Sukūdau, bet psichinė sveikata ne kokia buvo rolleyes.gif
Vyras sakė geriau stora, bet linksma lotuliukas.gif o ne kūdesnė, bet žiežula biggrin.gif

Manęs neveikia taip dietos. Kad stresas tai taip, bet nebūnu pikta. Tik vis galvoju apie maistą. Ir žiauriai sunku, kai alkana jautiesi nenutrūkt nuo pavadžio... Atrodo jau ištvėrei visą dieną, tai kas čia tas vakaras, o tuo metu galvoju dzin tos dietos, dzin kaip atrodau, dzin kiek ištvėriau, duokit paėst biggrin.gif
Atsakyti