Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

QUOTE(Jurgele @ 2008 03 27, 21:14)
Ir nežiūriu ne tik sveikatos laidų bet ir balto katino, nes pažiūrėjus tikrai norisi nusiaubti vaistines biggrin.gif

o manes neveikia tos ju reklamos, ramiai isziuriu ir tiek, kaupiu tipo info lotuliukas.gif

QUOTE(husmor @ 2008 03 27, 21:43)
O tai Clonazepamas kitoks nei Xanax arba Lexotonilis ?

kitoks, jis asmeniskai mane nerealiai migdo. nuo ketvircio susivynioju. rolleyes.gif
sakyciai ketvirtukas atstoja lexotonilio 6 mg ax.gif na bent jau mane taip veikia rolleyes.gif o xanax as netoleruoju 4u.gif
Atsakyti
sveikos?
kaip šiandien jaučiasites?
aš išgėriau iš ryto neuro 3 vieną kapsulę, tai biški migdo. aš tai visai nenoriu vaikščiot apsiblausus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 03 28, 12:29)
sveikos?
kaip šiandien jaučiasites?
aš išgėriau iš ryto neuro 3 vieną kapsulę, tai biški migdo. aš tai visai nenoriu vaikščiot apsiblausus. doh.gif

Pradžiai reikėjo bandyt nakčiai mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane vargina osteochondroze ir virsvoris doh.gif nebeylendu y rubus..gal arbatu liekninanciu pabandyt Balvociutes..o sprandas -tai nemoku apsakyt,kaip skauda..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 28, 12:51)
O mane vargina osteochondroze ir virsvoris  doh.gif  nebeylendu y  rubus..gal arbatu liekninanciu pabandyt Balvociutes..o sprandas -tai nemoku apsakyt,kaip skauda..

Mane viršsvoris irgi vargina... Ir į rūbus neįlendu. Kartais galvoju, jei būčiau kūda, tai gal ir vegetacinės problemos išsispręstų... Paskaitinėjau apie slimball lyg įdomu, bet po to atsisakiau minties. Be to, nenoriu dar tablečių.
O tau kamuoliukas nepadeda? Ar nebandai? Kraujotaką suaktyvintų ir skausmas pamažėtų. Sprandui šiaip labai fainas daiktas aš turguj pirkau masažuoklį, mediniai rutuliukai suverti, tai kai "pakočioju" nieko po to nebeskauda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 28 kovo 2008 - 12:57
Mano kamuoliuka vaikas susprogdino...
Atsakyti
Begėdis biggrin.gif
Atsakyti
Ten mergaite 4u.gif bet reiks kita nusipirkti..
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 28, 13:57)
Mane viršsvoris irgi vargina... Ir į rūbus neįlendu. Kartais galvoju, jei būčiau kūda, tai gal ir vegetacinės problemos išsispręstų...

aš ir taip dažnai manau, bet baisi tinginė paasidariusi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 28, 13:31)
Pradžiai reikėjo bandyt nakčiai  mirksiukas.gif

Parašyta 3 kartus per dieną, tai ir ikaliau biggrin.gif Bet jaučiu, kad kitą tik vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 03 28, 13:49)
aš ir taip dažnai manau, bet baisi tinginė paasidariusi doh.gif
Papildyta:
Parašyta 3 kartus per dieną, tai ir ikaliau biggrin.gif Bet jaučiu, kad kitą tik vakare g.gif

Kažin, o jei rimtai pabandžius atsikratyt (lyg tai būtų taip lengva doh.gif ) Bent jau kas liečia kraujagysles ir nervų užspaudimus tikrai pagerėtų. Gal pas mane kokia nors komplekso depresija, nors dabar nei komplekso nei depresijos nepripažįstu biggrin.gif Dzin man ant išvaizdos, tik šiaip nepatogumai, nei pasipuošt ir sunku tąsytis su papildomais biggrin.gif

Neuro nakčiai tai miegą labai pagerindavo. Būdavo kaitaliojasi tokie periodai kad arba padedu galvą ir nebėr, arba vartausi valandą dvi. Tai kai išgerdavau pusvalandį iki einant miegot, neliko tų vartymųsi. Ir kažkaip pailsėjus labiau jausdavausi.

Kai atsimenu "žolių" periodą, būdavo, neuro išgeriu, migdo dieną, tada geriu kavos, tada visa drebu, vėl geriu neuro... arba kokį nervoheelą čiulpdavau doh.gif
Atsakyti
o as kaip tik noriu svorio priaugti...patikekit svorio mazejimas,vegetaciniu problemu neisspres...vaikstau kaip skeletas...baisu ziureti...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 28, 14:10)
o as kaip tik noriu svorio priaugti...patikekit svorio mazejimas,vegetaciniu problemu neisspres...vaikstau kaip skeletas...baisu ziureti...

Tau gal atvirkščiai priaugimas pagerintų savijautą biggrin.gif
Atsakyti