Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 07, 20:39)
Na nezinau, man kazkaip baisu prasidet su ta chemija, kai jau pradesi, tai ilgam. Tuo labiau nejauciu depresijos. O su nervais visa gyvenima nebuvo tvarkos.. Manau reik i joga ar baseina.. I baseina vienai nuobodu..Tai gal joga mastau...
Auqjoqx ar tu is Klaipedos? Gal zinai kur gera joga? smile.gif Lygtais vaikshtai??? Ar man pasivaideno?  g.gif

As irgi lankiau joga, poveikis super, ypac fizinis ir terapinis.Tik man nelabai gerai su nervais pasidare, kai mokino medituoti,tai nutraukiau verysad.gif
Bet zadu eiti vel,tik kai reikes medituoti ,nedarysiu to is visos sirdies schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olive: 07 balandžio 2008 - 19:02
QUOTE(husmor @ 2008 04 07, 17:00)
Mes tai pradziai keliems menesiams, po to bus matyt, mes ten ilgai nebunam, nuvaziuojam ,padirbam-ir atgal wink.gif
man ten vienais metais buvo labai didelis tevynes ilgesys..o parvaziavau namo ir ligos pasibaige smile.gif

Na va man panasiai.. Susirgau, ten tik blogejo, o namo grizau ir geriau..Ten jautiesi nesaugus. Visi keikia musu medicina, bet ten dar blogiau.. Bet jus kaip suprantu bent ne viena, su sheima.. Tai dar puse velnio smile.gif
Atsakyti
nu dar neduosiu antibiotiku...ziuresiu kaip bus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 04 07, 17:02)
As irgi lankiau joga, poveikis super, ypac fizinis  ir terapinis.Tik man nelabai gerai su nervais pasidare, kai mokino medituoti,tai nutraukiau  verysad.gif
Bet zadu eiti vel,tik kai reikes medituoti ,nedarysiu to is visos sirdies  schmoll.gif

O kaip nervus paveike?? Sako ramina...
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 07, 21:14)
O kaip nervus paveike?? Sako ramina...

As negarantuoju,kad man nuo meditacijos "stogas pavaziavo",tiesiog as tik itariu,nes blogai pasijutau kai mus mokino medituoti.Po to, jogos knygoje perskaiciau cituoju: "Kiekvienas is musu atskirai galime pakilti tik iki tokio samones lygmens,kiek atspari yra musu nervu sistema.Jeigu pakelsime vibracijas per greitai,pernelyg staiga ir smarkiai,tekanti srove gali sugriauti visa organizma ir nervu sistema."Ten rasoma ir daugiau...
Siaip mano trenere labai stipri joge,mus labai spauzdavo...ne visos tokios,mano mama vaiksto i joga tai ten tik asanas atlieka,o mums ir teorija kisdavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olive: 07 balandžio 2008 - 19:34
Nu reik atsargiai su joga reishkias ..ir nebuciau pagalvojus..
Beja..Norejau paklausti. Kai yra skausmai del stuburo, nervinio pobudzio, plintantys i kryzkauli ir koja, ar tiks Diclofenakas? Nezinau ka gert... Gydytoja pasake mankstintis, bet kad skauda..
Atsakyti
kirmeliau,o tu buvai pas rimta masazista?ar manualista?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 07, 18:54)
kirmeliau,o tu buvai pas rimta masazista?ar manualista?

Ne... Reik pirma rast rimta..smile.gif Bet man nieks ir nepasiule. O ka ash zinau. Nebezinau ko griebtis. Atrodo, kad niekada tai nesibaigs.
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 07, 21:35)
Beja..Norejau paklausti. Kai yra skausmai del stuburo, nervinio pobudzio, plintantys i kryzkauli ir koja, ar tiks Diclofenakas? Nezinau ka gert... Gydytoja pasake mankstintis, bet kad skauda..

Tiks, toks skausmas plintantis i koja yra disko isvarza.Sviestas stuburas?
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 07, 22:35)

Pas mano vyra problemos su stuburu,ten jam nerva uzspaudzia.Tai gydytoja siulo tuo metu diclaka ,diclofenaka arba olfen.Jei visai blogai tai net leidziames.
O siaip pastoviai turi vaiksciot pas manualista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olive: 07 balandžio 2008 - 21:34
QUOTE(oda @ 2008 04 07, 19:11)
Tiks, toks skausmas plintantis i koja yra disko isvarza.Sviestas stuburas?

Sviestas. Osteochondroze. Nera ishvarzos..
Papildyta:
QUOTE(olive @ 2008 04 07, 19:31)
Pas mano vyra problemos su stuburu,ten jam nerva uzspaudzia.Tai gydytoja siulo tuo metu diclaka ,diclofenaka arba olfen.Jei visai blogai tai net leidziames.
O siaip pastoviai turi vaiksciot pas manualista.

Aha zinau. Tik daba rreik surast gera..Pas beleka baisu, dar blogiau padarys.. Nu ieshkosiu:) Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 07, 19:39)
Na nezinau, man kazkaip baisu prasidet su ta chemija, kai jau pradesi, tai ilgam. Tuo labiau nejauciu depresijos. O su nervais visa gyvenima nebuvo tvarkos.. Manau reik i joga ar baseina.. I baseina vienai nuobodu..Tai gal joga mastau...
Auqjoqx ar tu is Klaipedos? Gal zinai kur gera joga? smile.gif Lygtais vaikshtai??? Ar man pasivaideno?  g.gif

Taip as vaikstau i joga. Gera jogai tai as net nezinau kaip cia pasakyti, ziurin ko tu nori. As tau i az jei nori galiu papaskoti kad neuzkisti temos kur lankau ir pan. Klaipedoje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(olive @ 2008 04 07, 20:02)
As irgi lankiau joga, poveikis super, ypac fizinis  ir terapinis.Tik man nelabai gerai su nervais pasidare, kai mokino medituoti,tai nutraukiau  verysad.gif
Bet zadu eiti vel,tik kai reikes medituoti ,nedarysiu to is visos sirdies  schmoll.gif

Tas ne kas turi praeiti. O kai jau isie viskas is visos sirdies tada ir pajusi kas yra kas. as kol kas nemoku medituoti tai negaliu nieko pasakyti. Nes iki meditacijos dar reikia daug pasiruosimo, cia ne siaip sau kad is karo o ba ir medituoji. Na bent jau man teip neina ir as neskubu
Atsakyti