Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

vargsele jurlin.matyt tavo silpniausia vieta skrandis....uz tai per ji ir kerta.....viskas bus gerai..laikykis...kaip kitos laikotes merginos? g.gif as siaip sau,puse velnio[tfu,tfu,tfu] nusispjaunu.vakar labai vakare jauciausi kaip kokiam laive....supciausi....
Atsakyti

valgyt neina, viskas stringa gerklej ir skrandi raizo verysad.gif
[/quote]
as skrandininke, tai dabar geriu ryte ir nakciai moliugu seklu aliejaus ant tuscio skrandzio. tai tie diegliai tikrai sumazejo
Atsakyti
[quote=augjogx,2008 04 08, 15:44]
valgyt neina, viskas stringa gerklej ir skrandi raizo verysad.gif
[/quote]
as skrandininke, tai dabar geriu ryte ir nakciai moliugu seklu aliejaus ant tuscio skrandzio. tai tie diegliai tikrai sumazejo
[/quote]

labas 4u.gif
nors man tai nelabai labas verysad.gif skrandis taip pat doh.gif skauda. man tai taip lyg degina, lyg čiulpia , kaip alkis būtų g.gif vėl uždegimas jaučiu koks. Nors pastebėjau kai pasinervinu paūmėja, ir dar rudenį bei pavasarį doh.gif rudenį žarna ryjau tai tik rūkščių daug rado ir refliuksą.
o kur tą aliejų randi? perki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 08 balandžio 2008 - 18:46
Mano mamai va taip,jei tik susinervina- is kart skrandy skauda verysad.gif
Atsakyti
Merginos,gal zinosit,bet vistiek parasysiu,kad labai gerai skrandziui pries valgi truputi bulviu sulciu isspaustu.Man tai jau nuo vieno gurksnelio kaip su ranka nuima ir rugsti ir skausma.Mano senelis su bulviu sultim opa issigyde thumbup.gif
Tik tingisi spaustis,bet kai spaudziu morkas tai bulve pabaigoje butinai issispaudziu...
Pabandykit pamatysit super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 04 08, 20:26)
Merginos,gal zinosit,bet vistiek parasysiu,kad labai gerai skrandziui pries valgi truputi bulviu sulciu isspaustu.Man tai jau nuo vieno gurksnelio kaip su ranka nuima ir rugsti ir skausma.Mano senelis su bulviu sultim opa issigyde  thumbup.gif
Tik tingisi spaustis,bet kai spaudziu morkas tai bulve pabaigoje butinai issispaudziu...
Pabandykit pamatysit super  thumbup.gif

Tiesiog žalią vulvę?
ir viskas?
Reiks pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 04 08, 21:36)
Tiesiog žalią vulvę?
ir viskas?
Reiks pabandyt g.gif

Aha , ir as sita girdejau, kad bulviu sultys gydo skrandzio zaizdas.Man ir skaudedavo skrandi, degindavo, bet dabar nebe, viskas susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 04 08, 22:36)
Tiesiog žalią vulvę?
ir viskas?
Reiks pabandyt g.gif

Taip zalia bulve,daug nereikia tiesiog kelis gurksnius 15min pries kiekviena valgi.
Ir per rusus buvo laida su tuo Malachovu,apie bulviu sultis kaip zaizdas uzgydo.
Ir mane pacia nustebino poveikis,tik,kad tingisi sulciaspaude trauktis del keliu bulviu blush2.gif kai uzsivedu tai spaudziu,kai pamirstu tai menesiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 04 08, 22:16)
Taip zalia bulve,daug nereikia tiesiog kelis gurksnius 15min pries kiekviena valgi.
Ir per rusus buvo laida su tuo Malachovu,apie bulviu sultis kaip zaizdas uzgydo.
Ir mane pacia nustebino poveikis,tik,kad tingisi sulciaspaude trauktis del keliu bulviu  blush2.gif  kai uzsivedu tai spaudziu,kai pamirstu tai menesiais  ax.gif

o tiesiog suvalgyti neuztektu rolleyes.gif
Atsakyti
o kur tą aliejų randi? perki?
[/quote]
pas mane tai yra skrandzio sieneles erozija ar kaip ten , nu kaip nubrozdinta kad butu. O alieju as perku maximoj ar iki yra ju kainauoja apie 20 lt
Atsakyti
Oi,mergaites, kaip stresas veikia mane..visa nakty stubura skaudejo.. o ir skaiciau,kad isvarzom labai nervai kenkia ( beje kaip ir viskam kitam ).. islekiu as jau siandien. Visoms geros sveikatytes, gero bendravimo cia 4u.gif iki..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 04 09, 10:21)
Oi,mergaites, kaip stresas veikia mane..visa nakty stubura skaudejo.. o ir skaiciau,kad isvarzom labai nervai kenkia ( beje kaip ir viskam kitam ).. islekiu as jau siandien. Visoms geros sveikatytes, gero bendravimo cia  4u.gif  iki..

Geros tau kelionės 4u.gif
Atsakyti