vargsele jurlin.matyt tavo silpniausia vieta skrandis....uz tai per ji ir kerta.....viskas bus gerai..laikykis...kaip kitos laikotes merginos?
as siaip sau,puse velnio[tfu,tfu,tfu] nusispjaunu.vakar labai vakare jauciausi kaip kokiam laive....supciausi....

valgyt neina, viskas stringa gerklej ir skrandi raizo

[/quote]
as skrandininke, tai dabar geriu ryte ir nakciai moliugu seklu aliejaus ant tuscio skrandzio. tai tie diegliai tikrai sumazejo
[quote=augjogx,2008 04 08, 15:44]
[/quote]
as skrandininke, tai dabar geriu ryte ir nakciai moliugu seklu aliejaus ant tuscio skrandzio. tai tie diegliai tikrai sumazejo
[/quote]
labas
nors man tai nelabai labas
skrandis taip pat
skauda. man tai taip lyg degina, lyg čiulpia , kaip alkis būtų
vėl uždegimas jaučiu koks. Nors pastebėjau kai pasinervinu paūmėja, ir dar rudenį bei pavasarį
rudenį žarna ryjau tai tik rūkščių daug rado ir refliuksą.
o kur tą aliejų randi? perki?

[/quote]
[/quote]
labas

nors man tai nelabai labas

Mano mamai va taip,jei tik susinervina- is kart skrandy skauda

Merginos,gal zinosit,bet vistiek parasysiu,kad labai gerai skrandziui pries valgi truputi bulviu sulciu isspaustu.Man tai jau nuo vieno gurksnelio kaip su ranka nuima ir rugsti ir skausma.Mano senelis su bulviu sultim opa issigyde
Tik tingisi spaustis,bet kai spaudziu morkas tai bulve pabaigoje butinai issispaudziu...
Pabandykit pamatysit super

Tik tingisi spaustis,bet kai spaudziu morkas tai bulve pabaigoje butinai issispaudziu...

QUOTE(olive @ 2008 04 08, 20:26)
Merginos,gal zinosit,bet vistiek parasysiu,kad labai gerai skrandziui pries valgi truputi bulviu sulciu isspaustu.Man tai jau nuo vieno gurksnelio kaip su ranka nuima ir rugsti ir skausma.Mano senelis su bulviu sultim opa issigyde

Tiesiog žalią vulvę?
ir viskas?
Reiks pabandyt

QUOTE(trude @ 2008 04 08, 21:36)
Aha , ir as sita girdejau, kad bulviu sultys gydo skrandzio zaizdas.Man ir skaudedavo skrandi, degindavo, bet dabar nebe, viskas susitvarke.
QUOTE(trude @ 2008 04 08, 22:36)
Taip zalia bulve,daug nereikia tiesiog kelis gurksnius 15min pries kiekviena valgi.
Ir per rusus buvo laida su tuo Malachovu,apie bulviu sultis kaip zaizdas uzgydo.
Ir mane pacia nustebino poveikis,tik,kad tingisi sulciaspaude trauktis del keliu bulviu

QUOTE(olive @ 2008 04 08, 22:16)
Taip zalia bulve,daug nereikia tiesiog kelis gurksnius 15min pries kiekviena valgi.
Ir per rusus buvo laida su tuo Malachovu,apie bulviu sultis kaip zaizdas uzgydo.
Ir mane pacia nustebino poveikis,tik,kad tingisi sulciaspaude trauktis del keliu bulviu
kai uzsivedu tai spaudziu,kai pamirstu tai menesiais 

o tiesiog suvalgyti neuztektu

[/quote]
pas mane tai yra skrandzio sieneles erozija ar kaip ten , nu kaip nubrozdinta kad butu. O alieju as perku maximoj ar iki yra ju kainauoja apie 20 lt
[/quote]
pas mane tai yra skrandzio sieneles erozija ar kaip ten , nu kaip nubrozdinta kad butu. O alieju as perku maximoj ar iki yra ju kainauoja apie 20 lt
Oi,mergaites, kaip stresas veikia mane..visa nakty stubura skaudejo.. o ir skaiciau,kad isvarzom labai nervai kenkia ( beje kaip ir viskam kitam ).. islekiu as jau siandien. Visoms geros sveikatytes, gero bendravimo cia
iki..

QUOTE(husmor @ 2008 04 09, 10:21)
Oi,mergaites, kaip stresas veikia mane..visa nakty stubura skaudejo.. o ir skaiciau,kad isvarzom labai nervai kenkia ( beje kaip ir viskam kitam ).. islekiu as jau siandien. Visoms geros sveikatytes, gero bendravimo cia
iki..

Geros tau kelionės