Įkraunama...
Įkraunama...

Visterija

Baisiai myliu visterijas wub.gif , bet maniau, kad Lietuvoj joms saltoka turetu buti unsure.gif , bet va prisiskaiciau, kad ziema gerai apkloscius visai neblogai auga rolleyes.gif . Gal kas auginate, o gal kas ir flianciuka koki turit? mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas cia per gele? Kaip ji atrodo?
Atsakyti
Apie visterija galima cia rasti Visterija
Atsakyti
Visterija maciau Maximos bazes kiemelyje(Vilniuje)prekiavo gero sprindzio dydzio.Kainavo 10.90LtKaina verta sios kainos,nes seklas siunciantis is uzsienio-papildomos lesos ir problemos.Tuo labiau nezinia kiek pavyks sudaigint ir po kurio laiko jos pasieks ta "sprindzio auksti".
Atsakyti
Regila, kurios Maximos, Akropolyje? Nulekiau, apziurejau, bet neradau verysad.gif cray.gif cry.gif
Atsakyti
As turejau mintyje ta Maximos baze,kur uz Gariunu.
Atsakyti
Regila, dekui 4u.gif , pabandysiu susikraut vaikus ir nulekt biggrin.gif
Atsakyti
Jei gera sėkla, Wisteria greitai išdygsta. Praėjusį pavasarį daiginausi, tai jau į vasaros pabaigą persodinau į lauką apytiksliai 30 cm. ūglį. O ir šią žiemą neblogai peržiemavojo. Galvojau, jog neišgyvens, nes pamiršau pridengti nuo šalčių. Tačiau mano nuostabai, jaunas ūglis atlaikė visus šalčius.
Atsakyti
Visterija smile.gif - Vokietijoj nuo jų grožio vos nenugriuvau, nuo to laiko mane jos ir pakerėjo. Jei tik noresit skaityt, tai trumpas straipsnis apie jas cool.gif


 i 
Pataisyta

gal kiek ir per daug informacijos, bet tikiuosi patiks ax.gif :
Atsakyti
Nutyko tema apie visterija...
O pas mane jau dvi auga is sekliukiu, gera drauge sudaigino ir man padovanojo. Svaigstam nuo jos grozio, ziuresim, kas isaugs.
Stai kokia ji:
Atsakyti
O kur galima gauti jų sėklyčių? Norėčiau tokį grožį padovanoti tėvams, namui papuošti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuDi-77: 28 liepos 2006 - 12:09
dievinu visterijas, bet vis nesiryztu pasisodint. kolkas tik kaupiu informacija apie ju auginima, nes kiek zinau- musu klimato salygos joms ne prie sirdies.
keletas foto pasigrozejimui:
user posted image
o cia jau "aukstasis pilotazas":
user posted image
user posted image
Atsakyti