Įkraunama...
Įkraunama...

Visterija

user posted image

gavau sėklų. Lauksiu pavasario, tada sėsiu. Dar prieš tai ieškosiu info, gal jas reik kaip nors "pažadint".
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 02 04, 16:26)
user posted image

gavau sėklų. Lauksiu pavasario, tada sėsiu. Dar prieš tai ieškosiu info, gal jas reik kaip nors "pažadint".

Gal galima gauti ir daugiau siu seklyciu? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 02 04, 20:49)
Gal galima gauti ir daugiau siu seklyciu? thumbup.gif

taip, kad ir čia:
http://cgi.ebay.de/B...-...A1|240:1318
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 02 05, 18:00)

Tas ir yra durniausia ,kad nelabai perprantu tos siuntimosi sistemos g.gif
Atsakyti
o tu soiustis gali per kita zmogu as pvz juosteles parsisiunciau taip. viena sm forumiete pagelbejo, likaupatenkint
Atsakyti
Pasėjau šiand penkias visterijos sėklas. Kai išdigs, įmesiu foto.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 14, 20:50)
Pasėjau šiand  penkias visterijos sėklas. Kai išdigs, įmesiu foto.

Labukas ,kaip sekasi su siomis gelytemis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 13, 21:11)
Labukas ,kaip sekasi su siomis gelytemis? bigsmile.gif

la, čia ne gėlės, čia medeliai daugiamečiai. Žydi dieviškai gražiai.. 4 - 7 metais.
maniškės nesudygo. Gal prigirdžiau, kai mirkiau paskatinimui daigumo.. g.gif na dar turiu sėklų, tai vėl mėginsiu, tik šįkart sausiau daiginsiu.
Atsakyti
Visterija - vijoklinis augalas, žiedai tiesiog nuostabūs, bet man ir Stambiažiedė Ląstūnė verta dėmesio, žiemojanti lauke be papildomos priežiūros. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes,man mama padovanojo irgi visterija vijokline,bet nezinojau nieko apie ja dabar paskaiciau kad ziema uzdengt reik,o kuom uzdengt reik?ir maciau cia foto kaip medelis visterija kaip toki uzsiauginti is vijoklinio neitu pasidaryti turbut?
Atsakyti
Merginos, kaip jums sekasi auginti visterijas? Neatsispyrusi jų grožiui užsisakiau ir aš jų sėklų. Galgi pavyks užauginti ax.gif Tik sėklų gausiu gerokai daugiau nei man reikia, tai perteklines, jei būtų norinčių, galėčiau parduoti. Man atliks kokia 15 sėklų. Pirkau po 1,5Lt už sėklą, po tiek ir atiduočiau. Sėklos bus pas mane po poros savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 04 16, 14:09)
Merginos, kaip jums sekasi auginti visterijas? Neatsispyrusi jų grožiui užsisakiau ir aš jų sėklų. Galgi pavyks užauginti ax.gif Tik sėklų gausiu gerokai daugiau nei man reikia, tai perteklines, jei būtų norinčių, galėčiau parduoti. Man atliks kokia 15 sėklų. Pirkau po 1,5Lt už sėklą, po tiek ir atiduočiau. Sėklos bus pas mane po poros savaičių.

Labutis, o kokiam mieste seklytes gyvena g.gif
Atsakyti