Baisiai myliu visterijas , bet maniau, kad Lietuvoj joms saltoka turetu buti , bet va prisiskaiciau, kad ziema gerai apkloscius visai neblogai auga . Gal kas auginate, o gal kas ir flianciuka koki turit?
Visterija maciau Maximos bazes kiemelyje(Vilniuje)prekiavo gero sprindzio dydzio.Kainavo 10.90LtKaina verta sios kainos,nes seklas siunciantis is uzsienio-papildomos lesos ir problemos.Tuo labiau nezinia kiek pavyks sudaigint ir po kurio laiko jos pasieks ta "sprindzio auksti".
Jei gera sėkla, Wisteria greitai išdygsta. Praėjusį pavasarį daiginausi, tai jau į vasaros pabaigą persodinau į lauką apytiksliai 30 cm. ūglį. O ir šią žiemą neblogai peržiemavojo. Galvojau, jog neišgyvens, nes pamiršau pridengti nuo šalčių. Tačiau mano nuostabai, jaunas ūglis atlaikė visus šalčius.
Nutyko tema apie visterija... O pas mane jau dvi auga is sekliukiu, gera drauge sudaigino ir man padovanojo. Svaigstam nuo jos grozio, ziuresim, kas isaugs. Stai kokia ji:
Jeigu tu nepraradai visko, reiškia nepraradai nieko!
Numečiau 23 kg. Stabilizacija nuo 2008-12-08. Ūgis 178
dievinu visterijas, bet vis nesiryztu pasisodint. kolkas tik kaupiu informacija apie ju auginima, nes kiek zinau- musu klimato salygos joms ne prie sirdies. keletas foto pasigrozejimui: o cia jau "aukstasis pilotazas":