kalbejau siandien su direktore telefonu, sake pas juos ten kruvos susirinkimu, todel neina nieko pagauti.
QUOTE(pupainga @ 2010 08 30, 11:22)
xmigliux, paskambink Astai. Lyg sakė, kad ji bus toliau mūsų auklėtoja. O patalpos tikrai keisis, juk jau bus ne lopšelinukai, o darželinukai 

nu va kalbejau su Asta, sake musu 5ta grupe (ten kur pro tas egles iejimas), auklyte bus Violeta, o kas kita aukletoja ne nezino, nes ateis nauja ir dirbs ji nuo rugsejo 4tos.
sveikos
rugsejo pirmoji ant nosies, gal mamos galetumet papsakoti apie lopselinuku aukletojas, pasidalinkit patirtim
kiek baugu man, nes mazylis mano nenuorama, labai judrus ir vietoje nenustygstantis..

rugsejo pirmoji ant nosies, gal mamos galetumet papsakoti apie lopselinuku aukletojas, pasidalinkit patirtim

QUOTE(ishiri @ 2010 08 30, 15:28)
sveikos
kiek baugu man, nes mazylis mano nenuorama, labai judrus ir vietoje nenustygstantis..

o kas jusu aukletojos? nes ten jau nebeaisku kas lopselinuku kas nebe.
tik ryt suzinosim, pirmas apsilankymas ir susipazinimas su aukletojom, grupe ir paciu darzeliu
ir laukiu ir bijau. jei nesinori rasyti viesai , galima per az

QUOTE(ishiri @ 2010 08 30, 15:34)
tik ryt suzinosim, pirmas apsilankymas ir susipazinimas su aukletojom, grupe ir paciu darzeliu
ir laukiu ir bijau. jei nesinori rasyti viesai , galima per az 

ner cia ka rasyt, visos aukletojos geros, kai zinosit kas aukletojos - parasykit, gal ka pakomentuosim

skambinau as ir astai ir rutai, bet buvo isjunkti tel. tai pamasciau kad matyt atostogauja ir tikrai nieko nepasakys, tai skambinau i darzeli, liepe skambint direktorei. nu zodziu finisas tame kad pasijutau jiems kaip piktzaizde ant geros vietos, nes trukdau dirbt su savo skambinejimais, nu ka bus kaip bus, bet jauciuosi tai sudinai.
QUOTE(xmigliux @ 2010 08 30, 16:42)
skambinau as ir astai ir rutai, bet buvo isjunkti tel. tai pamasciau kad matyt atostogauja ir tikrai nieko nepasakys, tai skambinau i darzeli, liepe skambint direktorei. nu zodziu finisas tame kad pasijutau jiems kaip piktzaizde ant geros vietos, nes trukdau dirbt su savo skambinejimais, nu ka bus kaip bus, bet jauciuosi tai sudinai.
ko jus panikuojat? gi ne siandien rugsejo pirmoji

Mes pradėsim lankyti Viščiukų grupę. Auklėtojos bus Rūta ir Giedrė. Gal galite ką pasakyti apie šias auklėtojas.
Rūtos dirba dvi, tai nesumaišykit.
Mūsų Rūta pernai išleido vaikus į mokyklą.
Ačiū
Rūtos dirba dvi, tai nesumaišykit.

Ačiū
[quote=maman8,2010 08 27, 12:37]
[quote=kroska19,2010 08 27, 12:04]
mes irgi žiogeliai
o jus jau lanket sios grupes lopsiuka? mes tai naujai ateinam. nezinau tik kaip cia bus su tualeto reikalais , nes mano mazasis nevisada pasipraso, as jam per pietu miega uzdedu ir nakti dar pampersa, bet cia sake nedes, o pakeis patalyne, jei kas nutiktu. nu ziuresim gal viskas bus gerai. kol kas tai labai nori eiti i darzeli, reik tikeltis pripras be streso. Gaila tik kad darzelis dirba iki 18h, butu daug patogiau jei dirbtu iki 19h
[/quote]
ne, mes lopsiuko nelankem, dabar eisim, sia savaite galvoju tik pavaiksciosim porai valandu, o kita jau bandysim miegoti:) del tualeto reikalu nebijau, man kaip tik keista, kai sake atsinesti pampersu, mes tai naudojam tik miegui, pietiniam ar naktiniam, nors realiai pietums as nededu, ir kai atsitinka mums "mazu nelaimiu", tai jau nekreipiu demesio, bet be pamperso geriau
.Del darbo laiko tai nestresuoju, as netoli dirbu, tai man realiai jokiu nepatogumu nekyla, dar musu vyresnele lanko si darzeli, tai paprastai 5 val kai ateidavom budavo like tik pora vaikuciu, kazkaip visus anksti issiveda...
[quote=kroska19,2010 08 27, 12:04]
mes irgi žiogeliai

o jus jau lanket sios grupes lopsiuka? mes tai naujai ateinam. nezinau tik kaip cia bus su tualeto reikalais , nes mano mazasis nevisada pasipraso, as jam per pietu miega uzdedu ir nakti dar pampersa, bet cia sake nedes, o pakeis patalyne, jei kas nutiktu. nu ziuresim gal viskas bus gerai. kol kas tai labai nori eiti i darzeli, reik tikeltis pripras be streso. Gaila tik kad darzelis dirba iki 18h, butu daug patogiau jei dirbtu iki 19h
[/quote]
ne, mes lopsiuko nelankem, dabar eisim, sia savaite galvoju tik pavaiksciosim porai valandu, o kita jau bandysim miegoti:) del tualeto reikalu nebijau, man kaip tik keista, kai sake atsinesti pampersu, mes tai naudojam tik miegui, pietiniam ar naktiniam, nors realiai pietums as nededu, ir kai atsitinka mums "mazu nelaimiu", tai jau nekreipiu demesio, bet be pamperso geriau

QUOTE(kroska19 @ 2010 09 02, 13:27)
Reikia laiko