Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: Tukas

QUOTE(Forgete @ 2008 12 18, 09:33)
Aciu aukletojom uz nuostabia Kaledu svente, labai grazus spektaliukas, Kaledu senis isviso nerealus, toks tikroviskas. Zodziu visa svente - nuostabi!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Man ir laaabai patiko. Ir vaikams patiko, akis išpūtę žiūrėjo bigsmile.gif
O šiandien dar įrašą žiūrėjo, tai irgi tik rodo visus thumbup.gif

QUOTE(kroska19 @ 2009 01 08, 08:38)
gal ir kartojuosi, bet noriu užrašyti dukrytes į Tuką. Prieš kiek laiko reikia tai padaryti? Norėčiau, kad eitų po metų.

Manau, kad kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat norėčiau pasidalinti mintimis apie ši darželį. Dukrelę pradėjau ten leisti nuo 3 metų. Labai pergyvenau, nes maniškė tokia mamyčiukė buvo. Nuo rugsėjo bus treti metai kaip lankysime ši darželį. Niekad nebuvo jokių problemų. Mergaitei visos auklėtojos: ir buvusios, ir esamos labai patinka. Ir apskritai susidariau įspūdį, kad visos auklėtojos labai "šiltos". Dabar laukiuosi antro vaikelio, tai jį būtinai irgi vesiu į šį darželį ir 3 metų tikrai nelauksiu, nes lopšelio auklėtojos tai kaip mamos.
Atsakyti
mes šiandien išėjom jau į daržiuką, pirma diena mums, labai gaila buvo žiūrėti, kaip vienas vaikutis šaukėsi mamos, mano gražuolytė tai net nepažiūrėjo į mane, pamatė, kad daug vaikų ir viskas, mamos nereikia smile.gif
Atsakyti
jo mano mazoji po siandien su baisiausiais klyksmais eina i darziuka. lopsiuka lanke kuo puikiausiai, iseit nenoredavo, o po vasaros kazkas pasikeite ir nebenori ten but. net paciai bliaut norisi kaip vaiko gaila, jei leistu su dukryte grupei pabuti gal apsiprastu, bet neleidzia ir viskas daryk ka nori. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės smile.gif

Mums dar tik 6mėnesiais, bet pažįstamos mamos sako, kad jau reikia užsirašyt į norimą darželį - lopšelį. Planuojam pradėt eiti nuo kito rudens (bus 1,5m), šiaip jis gimęs pavasarį ir į darbą planuoju gryžti, kai sūnui uskaks 2 metukai... Bet kaip suprantu pavasarį nieks neleidžia mažiukų (ta prasme nuo pavasario nepradeda leisti) 4u.gif Ar tikrai reikia užsirašyti prieš metus?
Ir dar klausimas... Ar galima rašytis į darželį, jei mes neprisiregistravę šitoje savivaldybėje? Gyvenam tai visiškai šalia lopšelio- darželio "Tukas", bet nuomojamės butą, tai ir nėra kur čia prisiregistruot... gal kas žino kaip būna tokiais atvejais?
Atsakyti
QUOTE(jolanta003 @ 2009 09 17, 09:02)
Sveikos Mamytės  smile.gif

Mums dar tik 6mėnesiais, bet pažįstamos mamos sako, kad jau reikia užsirašyt į norimą darželį - lopšelį. Planuojam pradėt eiti nuo kito rudens (bus 1,5m), šiaip jis gimęs pavasarį ir į darbą planuoju gryžti, kai sūnui uskaks 2 metukai... Bet kaip suprantu pavasarį nieks neleidžia mažiukų (ta prasme nuo pavasario nepradeda leisti)  4u.gif  Ar tikrai reikia užsirašyti prieš metus?
Ir dar klausimas... Ar galima rašytis į darželį, jei mes neprisiregistravę šitoje savivaldybėje? Gyvenam tai visiškai šalia lopšelio- darželio "Tukas", bet nuomojamės butą, tai ir nėra kur čia prisiregistruot... gal kas žino kaip būna tokiais atvejais?

gal jus pas direktore paklauskit ir jums viska paaiskins. As tokio amziaus ir leidau pernai i darziuka, iki siol nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

mano sūnelis lanko šį darželį nuo 2,5 metukų, buvom užsirašę, o kai atsilaisvino vieta ir priėmė. Jokių dovanėlių tikrai nereikėjo ir kiek žinau tai jos būtų netgi netoleruotinos.
Darželis labai patinka, negaliu pasakyti nieko blogo, auklėtojos labai rūpinasi, kad vaikučiai nesušiltų, nesušaltų, papasakoja ką nuveikė per dieną, kai nueinu pasiimti visų pirštinės ir batukai būna sudžiauti ant radijatoriaus kad išdžiųtų.
Tiek Birutė tiek Rūta tikrai geros auklėtojos, dabar mano mažiui jau 4,5 taigi per ta laika ir su kitom auklėtojom teko pabendrauti, tai vėlgi pasikartosiu - visos jos buvo puikios.
darželyje yra būrelių: šokiai, keramika, šachmatai
yra logopedas
kartais vyksta spektakliai (tiesa už juos mokama papildomai nuo 2 iki 5 Lt)
darželis veikia ir vasarą

tikrai rekomenduoju šį darželį thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(emeritaus @ 2010 03 02, 20:50)
Sveikos mamytės,

mano sūnelis lanko šį darželį nuo 2,5 metukų, buvom užsirašę, o kai atsilaisvino vieta ir priėmė. Jokių dovanėlių tikrai nereikėjo ir kiek žinau tai jos būtų netgi netoleruotinos.
Darželis labai patinka, negaliu pasakyti nieko blogo, auklėtojos labai rūpinasi, kad vaikučiai nesušiltų, nesušaltų, papasakoja ką nuveikė per dieną, kai nueinu pasiimti visų pirštinės ir batukai būna sudžiauti ant radijatoriaus kad išdžiųtų.
Tiek Birutė tiek Rūta tikrai geros auklėtojos, dabar mano mažiui jau 4,5 taigi per ta laika ir su kitom auklėtojom teko pabendrauti, tai vėlgi pasikartosiu - visos jos buvo puikios.
darželyje yra būrelių: šokiai, keramika, šachmatai
yra logopedas
kartais vyksta spektakliai (tiesa už juos mokama papildomai nuo 2 iki 5 Lt)
darželis veikia ir vasarą

tikrai rekomenduoju šį darželį thumbup.gif

kad sia vasara sake neveiks musu darzelis sad.gif
Atsakyti
Kol kas dar neaisku del vasaros atostogu kiek zinau... greiciausiai kad neveiks bent menesi.
bet mano mergina jau treti metai lanko tuka ir tai bus pirma vasara jei darzelis atostogasu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rassiuke @ 2010 03 02, 23:23)
Kol kas dar neaisku del vasaros atostogu kiek zinau... greiciausiai kad neveiks bent menesi.
bet mano mergina jau treti metai lanko tuka ir tai bus pirma vasara jei darzelis atostogasu  mirksiukas.gif

Naujausiais duomenimis "Tukas" nedirbs tik rugpjūčio mėn. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, labai reikia patarimo . kraustomės į naują butą landsbergio zemkalnio gatvej ir mums reikalingas darzelis, nuo rugsėjo. Kai žiūrėjau internete arčiausiai mūsų "Kregždutė", "Mažylis", "Tukas". Nežinau kurį pasirinkti, gal galit pasidalint patirtimi, kaip maistas darželiuose, auklėtojos, kokų yra būrelių, ar leidžia mamai pabūt iš pradžių kartu su vaiku darželyja, kol pripras . ačiu
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2010 06 20, 12:22)
sveikos, labai reikia patarimo  . kraustomės į naują butą landsbergio zemkalnio gatvej ir mums reikalingas darzelis, nuo rugsėjo. Kai žiūrėjau internete arčiausiai mūsų "Kregždutė", "Mažylis", "Tukas". Nežinau kurį pasirinkti, gal galit pasidalint patirtimi, kaip maistas darželiuose, auklėtojos, kokų yra būrelių, ar leidžia mamai pabūt iš pradžių kartu su vaiku darželyja, kol pripras . ačiu

Tukas tikrai geras darželis, bet klausimas, ar jau rugsėjį Jūsų vaikutį priims, nes ten eilės nemažos, nebent turite pirmumo teisę ax.gif . Maistas ten, lyginant su kitais darželiais, tikrai geras, yra šokių, šachmatų būreliai (gal ir dar kokių). Vaikui su mama pabūti darželyje nerekomenduojama - nes kiti vaikučiai, matydami, kad ir ne savo mamą, blogai jaučiasi, tad tokia praktika daugelyje darželių nepriimtina. Mano abi panelės priprato gana greit prie darželio, mažąją vedžiau dvejų metukų, pratinau apie pusantro mėnesių - labai paamažu, nuo pusvalanduko, ilginom laiką pamažu, ir tik po pusantro mėnesio liko miegoti, ir toks pratinimo procesas labai pasiteisino - daržiuką lanko tiesiog su didžiausiu džiaugsmu smile.gif
Atsakyti