Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: Tukas

Sveikutes, gal kas žinot ar įmanoma patekti į darželį eilės tvarka, ar reikia eiti su dovanėlėmis pas direktorę?
Atsakyti
QUOTE(1409 @ 2008 05 19, 12:56)
Sveikutes, gal kas žinot ar įmanoma patekti į darželį eilės tvarka, ar reikia eiti su dovanėlėmis pas direktorę?

na jei teisingai supratau tai nereikia nes kiek daug su kuo kalbejau neima nieko?nzn gal kam yra pavuke bet mes eileje jau busim trys metai tai nemanau kad ismestu pries tiek laiko uzsirasiusius
Atsakyti
QUOTE(1409 @ 2008 05 19, 11:56)

Mano ziniom - nieko neima. O patekti- reikia parasyt prasyma ir eiles tvarka. Yra pirmenybe, jei sesuo ar brolis lanko ta darzeli ir dar kazkokios salygos, daba neprisimenu blush2.gif

QUOTE(Renatukas @ 2008 05 19, 12:00)
na jei teisingai supratau tai nereikia nes kiek daug su kuo kalbejau neima nieko?nzn gal kam yra pavuke bet mes eileje jau busim trys metai tai nemanau kad ismestu pries tiek laiko uzsirasiusius

na siaip girdejau reikia uzsirasyt pries metus, ne anksciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2008 05 19, 13:42)
Mano ziniom - nieko neima. O patekti-  reikia parasyt prasyma ir eiles tvarka. Yra pirmenybe, jei sesuo ar brolis lanko ta darzeli ir dar kazkokios salygos, daba neprisimenu blush2.gif
na siaip girdejau reikia uzsirasyt pries metus, ne anksciau g.gif

na mes nuejom kai buvo 2men ir parasem prasyma tad liepe pasiskambint pries rugseji del viso pikto.bet priims manom
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2008 05 19, 12:57)
na mes nuejom kai buvo 2men ir parasem prasyma tad liepe pasiskambint pries rugseji del viso pikto.bet priims manom

Na jusu vietoj as dabar pasiskambinciau, kad nebutu staigmenu. O tai kiek jums dabar metuku jau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2008 05 19, 14:12)
Na jusu vietoj as dabar pasiskambinciau, kad nebutu staigmenu. O tai kiek jums dabar metuku jau?  4u.gif

1,5m o eisim kita rudeni
nemanau kad bus staigmenu
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2008 05 19, 13:27)
1,5m o eisim kita rudeni

Na tikekimes. Sekmes jums lankant darziuka. 4u.gif Gal per metus kazkas pasikeite darzely.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2008 05 19, 13:27)
1,5m o eisim kita rudeni

blink.gifįdomiai čia. Tai jūs eiti žadat tik 2009m rudenį ir dar abejojat ar pateksit g.gif ? Aš užrašiau vaikus gal vasario mėnesį ir man žadėjo, kad jau rudenį galėsim eiti. Tai įtariu gali būti mums staigmenų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 06 12, 22:16)
blink.gifįdomiai čia. Tai jūs eiti žadat tik 2009m rudenį ir dar abejojat ar pateksit g.gif ? Aš užrašiau vaikus gal vasario mėnesį ir man žadėjo, kad jau rudenį galėsim eiti. Tai įtariu gali būti mums staigmenų unsure.gif

na taip uzsirasem i lopseli pries gerus metus siam rudeniui, sake kad be jokiu bedu priims.o sian paskambinau ir sau saltai taip pareiske kad nepatekom, tai ir dekis daba kur nori. direktore atostogauja bus tik rugpjucio 18. nu tai aisiu ziuresiu ka jie ten man pasiulys. o sake kad mes vieni is pirmuju uzsiregistrave tai tikrai turetume patekt, melagiai. visgi mielos mamytes neskit kisius.
Atsakyti
QUOTE(xmigliux @ 2008 07 21, 09:56)
na taip uzsirasem i lopseli pries gerus metus siam rudeniui, sake kad be jokiu bedu priims.o sian paskambinau ir sau saltai taip pareiske kad nepatekom, tai ir dekis daba kur nori. direktore atostogauja bus tik rugpjucio 18. nu tai aisiu ziuresiu ka jie ten man pasiulys. o sake kad mes vieni is pirmuju uzsiregistrave tai tikrai turetume patekt, melagiai. visgi mielos mamytes neskit kisius.

direktore atostogauja? g.gif penktadieni pas ja buvu, tai buvo darbe, o atostogavo tai lyg anksciau jau ji... beje i darziuka be jokiu kysiu patekom uzsirase preis metus beveik
Atsakyti
QUOTE(rassiuke @ 2008 07 21, 13:00)
direktore atostogauja?  g.gif penktadieni pas ja buvu, tai buvo darbe, o atostogavo tai lyg anksciau jau ji... beje i darziuka be jokiu kysiu patekom uzsirase preis metus beveik

tai da ir apgaudineja. nu nieko nueisiu as i ta darzeli paziesiu.s`iaip mes neturim pirmumo teisiu, esam visiskai normali seima. jei buciau vienisa mama tureciau pirmuma, tai gal man isiskirt.
Atsakyti
QUOTE(xmigliux @ 2008 07 22, 10:47)
tai da ir apgaudineja. nu nieko nueisiu as i ta darzeli paziesiu.s`iaip mes neturim pirmumo teisiu, esam visiskai normali seima. jei buciau vienisa mama tureciau pirmuma, tai gal man isiskirt.

nebutina but vienisa mama kad gaut pirmuma. Musu tetis studentas todel turim pirmuma ir nuo rudenio bandysim eit i metinuku grupe. Direktore labai maloni moteris pasirode, jokiu namioku apie kysius thumbup.gif
Atsakyti