Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: Tukas

QUOTE(batareika @ 2007 09 03, 16:04)
Nuo 3 metų priima Vaivorykštė. Geležinio Vilko g. 9. Tukas irgi priima. O daugiau aplink nelabai ir yra  doh.gif

o jei vaikui tik gruodzio 11 3metukai bus kazin ar priims, o jus nzn kur geriau ar vaivorykstej ar tukas
Aciu labai
Atsakyti
kur visos mamytes dingusios, gal kas gali patart 4u.gif
Atsakyti
Va čia ir yra didžiausia problema... Mano vaikai gimę pradžioj metų, o grupės komplektuojamos nuo rugsėjo. Nuo 3 metų priims tik tokiu atveju, jei atsilaisvins vieta. Na kuris nors vaikas nebelankys. Bet čia jau jokios garantijos nėra. Taigi arba leisi vaiką dar 3m nesulaukusį nuo rugsėjo, arba teks laukti kito rugsėjo 4u.gif Tau spręst.

Ikiuke, kaip sekasi Emilijai lopšelyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batareika: 07 rugsėjo 2007 - 14:16
ne mes tai jei priims tai vesim rugseji nesulauke 3metuku mum tada bus 2,9metuku.ir mum tai tinka, dar viena mamyte parase jog geras tas darzelis.tai eisim registruotis smile.gif
Atsakyti
labas matau niekas nieko cia neraso, siandien buvvau TUKAS darzelyje prasyma uzpildziau jog nuo beveik triju metuku priimtu uzsirasiau anksciau kad priimtu, tikiuosi taip ir bus. blush2.gif siaip maloni tokia ten mane prieme, kiek skaitinejaus tai atsiliepimai labai geri tai mum cia arti ir patogu o buvau ir sermuksnelyje , siaip grazu ten maloniai labai aptarnavo bet kazkodel tenai man nepatiko nzn kodel o dar atsiliepimus paskaiciau tai nusprendziau i tukas vest jei aisku priims
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2007 09 12, 20:18)
labas matau niekas nieko cia neraso, siandien buvvau TUKAS darzelyje prasyma uzpildziau jog nuo beveik triju metuku priimtu uzsirasiau anksciau kad priimtu, tikiuosi taip ir bus. blush2.gif siaip maloni tokia ten mane prieme, kiek skaitinejaus tai atsiliepimai labai geri tai mum cia arti ir patogu o buvau ir sermuksnelyje , siaip grazu ten maloniai labai aptarnavo bet kazkodel tenai man nepatiko nzn kodel o dar atsiliepimus paskaiciau tai nusprendziau i tukas vest jei aisku priims

Jau pradejom leisti ir antra savo dukryte i Tuka. As patenkinta. Aukletojos geros, valgyt gerai duoda. Yra bureliu. Pvz. molio, sokiu. Lopselinukams nera. Bet jie piesia, lipdo, zaidzia ir zinoma tobuleja mirksiukas.gif
Sako ir vaivorykste neblogas. Bet mes leidom del to, kad yra Tuke lopselinuku grupes. 4u.gif
Atsakyti
mes jau kelios dienos Tuke, kol kas jokiu problemu nera, grupej mazai vaikuciu, aukletojos atrodo mielos. tikiuosi, ir toliau taip eisis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2008 02 22, 13:28)
mes jau kelios dienos Tuke, kol kas jokiu problemu nera, grupej mazai vaikuciu, aukletojos atrodo mielos. tikiuosi, ir toliau taip eisis ax.gif

Labai idomu butu isgirsti daugiau yspudziu. Gal galit papasakot, ka vaikai veikia visa diena, koks mazdaug rezimas. Ar uzmiega vaikai svetimoje vietoje ?
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2007 09 07, 18:30)
ne mes tai jei priims tai vesim rugseji nesulauke 3metuku mum tada bus 2,9metuku.ir mum tai tinka, dar viena mamyte parase jog geras tas darzelis.tai eisim registruotis smile.gif

Sveika,as taip pat labai norejau leisti savo mergaite i vaivorykste,mums salia namu ir darzelis labai geras,bet mano dukrytei 3m. sueina gruodi,tai net i kalbas nesileidzia sake tik kitais metais,jaunesniu nepriemam,ir pinigus siuliau jokiu kalbu schmoll.gif ,tai dabar teks eiti i tuka kadangi ir ten buvom uzsirase pries metus,tai palankys vienus metus ten o kita rugseji pereisim i vaivorykste smile.gif
Atsakyti
Mums nors ir vaivorykste salia, bet mes jau antri metai einam i Tuka 4u.gif
Atsakyti
na mum tukas netoli ir mum jis patinka tai labai i ji norim smile.gif
o i viena irgi uzsirasem bet nepamenu tiksliai ar ten vaivorykste nesvarbu kad nebus 3 tai priima nes mes ir gruodi gime.tai smagu jei visos vesim kita rugseji savo maziukus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano draugė leidžia vaikučius į Tuką, tai labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti