QUOTE (trola @ 2004 02 13, 10:23) |
as ir toj pacioj ligoninej gimdziau, bet niks tokiu proceduru nepasiule ![]() ![]() |
Gal dėl to, kad su gydytoju buvau susitarusi, tai visą servisą po gimdymo pasiūlė: ir dėl hemorojaus, ir, kai speneliai sutrūkinėjo, ir tarpvietės siūles kažkokiu aparatu greičiau gydė. Žinau, kad viskas kažkuriame viršutiniame aukšte.
Dėl šių procedūrų net ligoninėj ilgiau pabuvau (4 d.). Ir aptarnavo ten kažkokia labai maloni pusamžė moteriškė

siaip man po gimdymo net tokie 3 guzai islinde buvo, pupeles dydzio. Nepadejo, nei tepalas, nei zvakutes. Padejo nepatikesit - medus, patepdavau ant binto ir priklijuodavau (na medus prilipdavo
), o siaip yra vaistai detralex ,sako jei jie nepadeda, tada jau pas gydytoja butinai reik

Man irgi "pazystami" hemorojiniai guzai (tiesa, be iplysimu), atsirade po gimdymo. Ne paeiti negalejau. Kraupus jausmas.
Man padejo dazni apiplovimai saltu dusu ir tepalas nuo venu issipletimo.

Na, pas mane net 3 ar 4 men, po gimdymo ta prob. buvo, maniau pasikarsiu
, galvoju viespatie gimdyti lengviau buvo, tai man paprastos zvakes nepadejo, tai per TV laida pamaciau kitokias, jei noresi pavadinima pasakysiu, tai jos yra su lidokainu, o lidokainas gerai nuskaumina, tu siaip darai klaida kad zvakiu nenaudoji, zinau kad skauda, bet pamazu, prades gereti
dar geriau Duphalaka, kad viduriai neuzkietetu, valgiau visokius sveikuoliu pusrycius, kukuruzinius dripsnius, burokelius, na zodziu maistas turi buti, ligoniu
, bet kad kitaip niekaip...dar pagerk kokiu FIgura 1 ar 2 arbata, jos liuosina vidurius...
Sekmes...

dar geriau Duphalaka, kad viduriai neuzkietetu, valgiau visokius sveikuoliu pusrycius, kukuruzinius dripsnius, burokelius, na zodziu maistas turi buti, ligoniu

Sekmes...
Aciu merginos uz palaikyma ir patarimus
bandau dabar ir tepala ir zvakes. bet vis dar trukineja, tik gal jau nebetiek.
Eva, jei gali parasyk man tu zvakuciu pavadinima, nes as jau savo baigineju ir pirksiu naujas. Aciu

Eva, jei gali parasyk man tu zvakuciu pavadinima, nes as jau savo baigineju ir pirksiu naujas. Aciu
manpoantro vaikleio gimimo buvo irgi ši problema,gal 2 mėn.kankinausi, gydytoja išrašė Duphalac ir MAstu S, per savaitę galir susitvarkė......o ligtolir slyvas valgiau ir daržoves netbloga būdavo nuo tos žolės ir nieko.........
Man padėjo vaikiškas aliejukas-tisiog patepdavau išeinamąją angą, bet čia matyt tik pradžioje, nes tos adatos ir kraujas man nepažystami

O aš maniau, kad man vienai tokia baisi lamtis teko susidurt su šia "bėda".
Pirmą vaikelį kai gimdžiau, iškart buvau "apdovanota" už pastangas. Su antruoju maniau, kad nieko panašaus neįvyko, bet važiuojant namo pasireiškė. Esu skaičiusi, kad tie mazgeliai gali išlįst net keletas dienų po gimdymo. Būsena namo grįžus buvo siaubinga - didelis noras verkt ir skausmas kartu sumišę. Jokie tepalai anei žvakutės nepadėjo, o vizitą pas gydytoją, kaip ir daugelis jūsų, atidėliojau net penkias dienas. Bet bemiegės naktys ir, kai jau galėjau slinkt tik prilaikoma, padarė savo. Nustūmiau gilyn gėdos jausmą ir pasiekaiu gydytoją (tarp kitko tai buvo vyras). Kažkiek tuos mazgelius sustūmė gilyn ir liepė naudot (niekada nebūčiau patikėjus) VIŠNEVSKIO tepalą. Geriau jaustis pradėjau jau tą patį vakarą.
Pabandykit būtinai. aiškus jis nėra labai malonus, bet tai išeitis. Juo reikia aptepti vatos ar binto skaitę ir apgaubti tuos mazgelius. Per dieną pakeisti kokius 2~3 kartus ir sveikti.
Pirmą vaikelį kai gimdžiau, iškart buvau "apdovanota" už pastangas. Su antruoju maniau, kad nieko panašaus neįvyko, bet važiuojant namo pasireiškė. Esu skaičiusi, kad tie mazgeliai gali išlįst net keletas dienų po gimdymo. Būsena namo grįžus buvo siaubinga - didelis noras verkt ir skausmas kartu sumišę. Jokie tepalai anei žvakutės nepadėjo, o vizitą pas gydytoją, kaip ir daugelis jūsų, atidėliojau net penkias dienas. Bet bemiegės naktys ir, kai jau galėjau slinkt tik prilaikoma, padarė savo. Nustūmiau gilyn gėdos jausmą ir pasiekaiu gydytoją (tarp kitko tai buvo vyras). Kažkiek tuos mazgelius sustūmė gilyn ir liepė naudot (niekada nebūčiau patikėjus) VIŠNEVSKIO tepalą. Geriau jaustis pradėjau jau tą patį vakarą.
Pabandykit būtinai. aiškus jis nėra labai malonus, bet tai išeitis. Juo reikia aptepti vatos ar binto skaitę ir apgaubti tuos mazgelius. Per dieną pakeisti kokius 2~3 kartus ir sveikti.
Man ir po gimdymo buvo sis " malonumas "
as naudojau šaltalankių aliejų - tiesiog su pirštu ten tepdavau ir praėjo , nors buvo vidurių užkietėjimas , su krauju tuštinaus , bet išsigydžiau

Man irgi budavo isanges itrukimai. As kazkaip zvakuciu nesiryzau naudoti, per daug skausmingai atrodo. Isisgydziau su duphalac (ji galima vartoti ir maitinant), kai praejo viduriu uzkietejimas, sugijo ir itrukimai. O dabar labai zuriu ka valgau, bent jau kas antra diena stengiuosi valgyti jogurta su zarnyno bakterijom, kuo maziau bulkos ir pries kiekviena valgyma isgeriu stikline vandens, kad kamsciu nesusidarytu

QUOTE (Jurgita Steponaviciene @ 2004 10 24, 11:29) |
Sveikute, buvau susidurusi su ta pacia problema ![]() ![]() ![]() Jei dar kamuoja ta problema - rasyk man, gal galesiu padeti... Jurgita ![]() |
As taip pat sias zvakutes naudojau, nes turejau ta "dziaugsma" po gimdymo. Labai padejo.