QUOTE(rugiagele111 @ 2008 05 08, 01:03)
sveikos.man tai tie mazgeliai isoreje guzikai tipo ir niezti jau menesi.na buvo dinge bet vel atsirado.o ir pienlige pasigavus jau kuri laika turiu.
ir isvis kazkokia nesveika jauciuos kazkaip bedos uzpuole o cia dar tie hemorojinaii guzikai.ale ir atsirado idomiai.nu pabandem per ta skylute pasimylet su MB ir ta pati vakara guzikas atsirado
daugiau nebebandem! tai vat ir nezinau ar cia hemorojus ar kas skaitos.
sakau buvo dinge po keliu dienu ir dabar po menesio vel atsirado.ale ir paniezti dbr ziuriu...nzn ar cia kreiptis i gydytoja... nezinot ar yra kas ssuije su pienlige?neteko girdet? och kaip noreciau nebeturet bedu su anais galais...
tirsiuos skydliauke nes irgi itarimas kad beda...
zodziu kazka gyvenime keist reik...tik nezinau ka...gal padesit
isvis neviltis nes visa griuvanti jauciuosi... 

ir man tas pats.amzinai pienlige atsinaujindavo,tai as 2kartus i metus geriu viena tokia tablete.pavadinimo neatsimenu,bet vaistinej tikrai zino.kai ginekologe israse,kaina buvo 50litu uz viena tablete,bet yra pakaitalas,kuris kainuoja virs 20litu.man padedavo pusmeciui,o dabar,kai geriu kontraceptines tabletes ir visai jau 3 metai,kaip dingo..nes girdejau,kad tabletes kazkokiu tai budu padeda to isvengti..

ir su skydliauke turiu problemu-cisteles,tai kiekvienais metais reikia tirtis ar jos nesusadare i mazgelius

ir hemaroju sau pagaliau pripazinau