Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Aš apie juos esu ir girdėjusi bet vartojusi tai ne,ir man parūpo ar kuri naudojo 4u.gif Aš tai vakar hemorol žvakučių nusipirkau,bandysiu gydytis taip pat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 06, 11:01)
Sveikos  4u.gif

Tai kaip sekasi gydytis? Tylu kažkaip čia smile.gif Aš baigiau Mastu S,

...ir as jas naudoju....rodos lyg ir gerai buvo, o vakar vel iplesa krauju prapliupo....jau net ir nezinau ka daryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 06, 11:01)
Sveikos  4u.gif

Beje, ar kas nors mėginot gerti tokius vaistukus, nepamenu kaip vadinasi, bet jie skirti nuo venų išsiplėtimo, bet kartu tinka ir hemorojui gydyti?

as geriau 3men tuos vaistukus,jie yra zoliniai pavadinimas jei teisingai parasysiu CYCLO3FORTE 4u.gif Labai liuks ax.gif
Atsakyti
Hemaroju "gavau"po gimdymo.Ta karta padejo Posterisan forte zvakutes ir tepalas.Juos naudojau kartu.Viskas susitvarke.Pakraujuoja,kai uzkieteja viduriai.Labiausiai man padeda,kai ryte suvalgau kivi.Taciau jo valgyt daznai negaliu,nes maitinu leliu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 08 06, 17:55)
...ir as jas naudoju....rodos lyg ir gerai buvo, o vakar vel iplesa krauju prapliupo....jau net ir nezinau ka daryt... g.gif

Tikrai ne kas verysad.gif
QUOTE(jurčik @ 2007 08 06, 18:17)
as geriau 3men tuos vaistukus,jie yra zoliniai pavadinimas jei teisingai parasysiu CYCLO3FORTE 4u.gif Labai liuks ax.gif

O jie receptiniai?
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 06, 21:34)

O jie receptiniai?

nea schmoll.gif
Atsakyti
Aš tokiu delikačiu klausimu ax.gif Nežinau kas man darosi, bet kai pradėjau naudoti hemorol, praktiškai net nebevartoju žvakučių, nes iškart noriu tuštintis doh.gif Kol guliu, nieko, bet tik pradedu vaikščioti, viskas. Net nusišlapinti normaliai nebegaliu doh.gif Ir taip kaskart doh.gif Nebežinau, ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 07, 09:20)
Aš tokiu delikačiu klausimu  ax.gif Nežinau kas man darosi, bet kai pradėjau naudoti hemorol, praktiškai net nebevartoju žvakučių, nes iškart noriu tuštintis  doh.gif Kol guliu, nieko, bet tik pradedu vaikščioti, viskas. Net nusišlapinti normaliai nebegaliu  doh.gif Ir taip kaskart  doh.gif Nebežinau, ką daryti.

jas nakčiai reik dėtis.. Aš nakčiai naudojau tiktai... ir nebuvo tokių bėdų, prieš pat einant miegot įsidedi ir vsio..
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 08 07, 09:26)
jas nakčiai reik dėtis.. Aš nakčiai naudojau tiktai... ir nebuvo tokių bėdų, prieš pat einant miegot įsidedi ir vsio..

Aš jas 2 kartus per dieną vartoti bandžiau, bet.. doh.gif Dėsiuos prieš pat pat miegą, ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!!! uzjauciu visas kam su sia beda yra reikaliuku sad.gif man buvo taip kad visada buvo uzkieteja viduriai, ir viena vasara labai kraujuot pradejau, galvojau gal menesines prasidejo blush2.gif , veliau praejo, bet kita menesi vel kraujuodavau, uzsirasiau privaciai pasitikrinti, bet pasake kad 2 laispnio hemarojus ir kelios zaizdeles..padare is kart operasija blink.gif siaubas koks kausmas, net nemoku papasakot, 1men buvau kaip neigali...kosmaras...(viena moteris pasake kad dar karta istvertu 2 savo gimdymus ir daryta sirdies operacija nei sia hemarojaus operacija) ta diena kai padare operacija ir baigesi nuskausminamieji..tai alpau is skausmo, jokie vaistai nepadejo, isveze i ligonine..o ten jokios uzjuojautos cray.gif prileido kruvas vaistu ir varykis namo...susigadinau ir skrandi nuo tokio kiekio vaistu, net nebenoriu prisiminti to kosmaro, nes iki operacijos jokie vaistai nepadedavo.. tik laikinai...o po operacijos ir atkentejus ta kosmara as kitas zmogus thumbup.gif dabar jokiu uzkietejusiu viduriu..i tuoleta kokius 3 kart per diena.. bet svarbiausia tik atsikelus ryte STIKLINE VANDENS IS KRANO ant tuscio skarndzio thumbup.gif nezinau kaip bus po gimdymo nes dar nesu gimdzius..bet tikiuosi viskas bus gerai.. 4u.gif
ps. dar geras patarimas...merginos pasidarykit ryte kokteiliuka kivi su bananais sutrinkit... thumbup.gif ir skanu ir padeda..as nei dienos be bananu ax.gif
Atsakyti
Puma, bet tau labai keistai g.gif Esant 2 laipsniui - operacija, kiek žinau, ją daro esant tik 4 laipsnio ir kartais 3 laipsnio hemorojui g.gif Kas čia per gydytojas/ gydytoja tokia ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 09 rugpjūčio 2007 - 08:57
QUOTE(Lock @ 2007 08 09, 10:57)
Puma, bet tau labai keistai  g.gif Esant 2 laipsniui - operacija, kiek žinau, ją daro esant tik 4 laipsnio ir kartais 3 laipsnio hemorojui  g.gif Kas čia per gydytojas/ gydytoja tokia ?

na sake man antro laipsnio, ir yra dvi zaizdeles, bet kiek prisimenu ir zieda dejo ta reikalinga blush2.gif atejau tik pasitikrinti o padare visa operacija, kur kitus savaitei i ligonine del to guldo doh.gif manes net neklause...o dar ir pinigu kainavo normaliai:( as klaipediete tai dariausi medikanoj..sake labai geras daktaras, moteris kaip isprotejusios puola pas ji...nebeatsimenu pavardes...bet labai grazus buvo thumbup.gif todel nerealiai gedijaus doh.gif
Atsakyti