Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Vaigilina @ 2008 03 27, 14:56)
Patikėkit,ko nenaudojau,kuo netepiau,ko nekišau....tai buvo tikras pinigų kišimas į ...Padėjo tik operaciją, kurią atliko išties puikus chirurgas,Kauno 2-oje ligoninėje.O gėdytis tikrai nėra ko, nes kiekvienas dirba savo darbą.Chirurgai prie to pripratę,tik va mums tai kažkokie kompleksai...kurių,patikiėkit,šiuo atvėju, kaip ir kiekvienu,kas liečia SVEIKATĄ, neturi,o ir negali būti.Aš savo noru guliausi po peiliu,nieko nevaroma,negąsdinama,nes žinau, kad bet koks delsimas,savęs apgaudinėjimas gali baigtis tikrao labai liūdnai,o net ir tragiškai.Tad aukščiau galvas ie pirmyn pas medikus!!!

o koks gydytoja operavo?Ir kas per operacija?
Atsakyti
Mane operavo chirurgas koloproktologas -Pranas Jonauskas, tai išties puikus,nuostabus gydytojas.(KAUNO 2-JE ligoninėje).Mano oreracija truko apie 1,5 val.,narkozė man buvo pilna,nes aš pati tokios norėjau,yra problemų su stuburu.Tad geriau jo neliesti.O šiaip "atjungia" nuo pusės.Pooperacinis laikotarpis tikrai nemalonus,ypač pirmas išsituštinimas.Pilnai sugyja maždaug per 3 mėnesius.Namuose dar ilgai reikia daryti kalio permanganato voneles,tepti tepalais,naudoti žvakutes.Bet kada žinai,kad tikrai gydaisi, kad tai užbaigs tą BĖDĄ ir gėdq,tikrai negaila pinigėlių vaistams.
Jei domina platesnė informacija,galite manęs klausti ir rašyti į e-mail, adresu
milina.kaunas@gmail.com
Atsakyti
Dar galiu pridėti,klaususiai moterėlei,kas operavo ir kokia tai buvo operacija, kad aš taip pat kolkas gyvenu Šilainiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigilina @ 2008 03 28, 23:03)
Dar galiu pridėti,klaususiai moterėlei,kas operavo ir kokia tai buvo operacija, kad aš taip pat kolkas gyvenu Šilainiuose mirksiukas.gif

Kad man tavo drasuma...... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na ta drąsa...kai yra bėda ja tenka spręsti, o aš jau toks žmogus,kad kiek galima stengiuosi tai atlikti kuo greičiau,nes laukimas,tas nervų tampymas...tikrai atima daug sveikatos.
Tad geriau (mano manymu) nieko nelaukti, nes galas būtų anksčiau ar vėliau vistiek buvęs tas pats.
Aš nesakau,kad taip jau visas bėdas susijusias su hemorojumi,gydyti reikia tik operaciniu būdu.Tikrai,jei tai dar jo tik pradžia,manau,kad tikrai galima išgydyti procedūromis,madikamentais.Bet man jau buvo 4 ar net didesnė stadija,nors operavęs chirurgas sakė, kad būna dar kur kas baisiau.Tačiau ir man jau kito varijanto jis nepasiųlė.Tad - teko...
O dabar esu patenkinta, nes tos bėdos nebeliko :super :super
Atsakyti
sveiki, aš taip pat vis dar vargstu ax.gif Gal kas lankėtės Z klinikoje? Norėčiau užsiregistruoti konsultacijai, bet vis dar nedrąsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigilina @ 2008 03 28, 21:03)

aciu uz info 4u.gif as net nezinau kokio pas mane lygio tas hemarojus .man du kartus (po trecio gimdymo)per metus buvo laaabai issokes mazgas doh.gif ,tai vis issigydydavau zvakutem ,tepalais ir apsiplovimais.o siaip tai daznai pakraujuoja ,itruksta tustinantis blush2.gif
O tu pas tareisi privaciai su operavusiu daktaru?

QUOTE(sniegeena @ 2008 04 02, 08:29)
  Gal kas lankėtės Z klinikoje?

negirdejau tokios schmoll.gif
Atsakyti
Aš pas savo šeimos gydytoją paprašiusi,pasiėmiau siuntimą konsultacijai į 2-ą ligoninę.Kai ten nuvaževau susiradau gydytoją-chirurgą,kuris mane apžiūrėjo ir paklausė ar tikrai noriu operuotis. Jei taip,tai sekančiu atvaževimu atsivežti jau siuntimą ne konsultacijai,o operacijai.Pirmiausiai pasiskambinau jam, jis paskyrė operacijos datą,tada poliklinikoj pasidariau kraujo tyrimą,širdies kardiogramą, ir paskirtąją dieną, nuvykau operuotis.Tai planinė operacija,tiksliau- stoji į eilę.

Papildyta:
Labai atsiprašau už gramatines klaidas. blush2.gif
Atsakyti
Aš tokios Z klinikos taip pat nesu girdėjusi.Gal ji kur nors kitur, bet ne Kaune. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 03 12, 13:27)
Na va,pakliuvau siandien pas Gyditoja Natalija Zaks.Sauni ir maloni gyditoja.Pasake kad tas hemarojidinis guzas issoko persitempus.Operuot nebutina,pasake pats rezorbuosis.Paskyre kraujagisles stiprinanciu vaistu ir zvakuciu.
Taip pat patare pasidaryti zarnyno rengena.Ar daretes kas nors?

Gal galėtum plačiau blush2.gif , kaip pas tą daktarę pakliuvai. Ar ten reikia siuntimo, ar ėjai privačiai? Nes privačiai, tai nemažos sumos gaunasi, kiek žiūrėjau unsure.gif .
Atsakyti
merginos, o kokį maistą valgot, kad viduriai nebūtų užkietėję? nes man ir taip sulėtėjusi medžiagų apykaita, t.y. tuštinuos laaaaaaabai retai doh.gif o jau kai reikalas pradeda "spirt", tai net bijau eit i tualeta, nes viduriai man nuolat uzkieteje buna, o dar tas hemarojus... pacios turbut suprantat kokie "malonumai" tada laukia tualete... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 04 05, 17:42)
merginos, o kokį maistą valgot, kad viduriai nebūtų užkietėję? nes man ir taip sulėtėjusi medžiagų apykaita, t.y. tuštinuos laaaaaaabai retai  doh.gif  o jau kai reikalas pradeda "spirt", tai net bijau eit i tualeta, nes viduriai man nuolat uzkieteje buna, o dar tas hemarojus... pacios turbut suprantat kokie "malonumai" tada laukia tualete...  verysad.gif

Gal per mazai skysciu vartojat 4u.gif valgykit daugiau vaisiu, gerkit vandeni, arbatas (per diena 1.5-2l) wink.gif gal labai sausa maista valgot.
Atsakyti