QUOTE(liti @ 2009 12 22, 23:57)
sveikos mamytės,
prisijungiu prie Jūsų. mano mažiukei tik metukai ir 3 mėnesiai. visai dar mažiukė, o tokia bėda užgriuvo:( jau beveik 3 mėnesius laikosi 37 - 37 4 temperatura, naktimis mergyte stipriai prakaituoja. po keliu savaiciu tokiu simptomu kreipėmės į mūsų vaikų gydytoją, padarė kraujo, šlapimo tyrimus - viskas buvo super, tai gydytoja nusprendė, kad tai gali būti nuo dantukų

na mes lyg nurimom, po kelų savaičių vėl pakartojom tyrimus - vėl viskas buvo gerai, gydytoja net pyktelėjo, ko dėl tokų nesąmonių nerimaujam, pasak jos, tokia temperatūra yra normalu vaikui, bet aš vis tiek neatstojau, nes man tai neatrodė labai normalu. dėl šventos ramybės gydytoja paskyrė mantu tyrimą ir...rankutė paraudo

beveik kraustausi iš proto, keliausim į TBD, nieko gero nesitikiu, nes ta temperatūra ir naktinis prakaitavimas yra tuberkuliozės požymiai...o baisiausia tai, kad dukrytės skrandukas labai silpnas, labai nedaug produktų galim valgyti, nes daug kam alergiška ir dar turim gastroezofaginio refliukso ligą (žodžiu, kaip ji galės vaistus gerti neįsivaizduoju...net po pusės šaukštelio hemaopatinės minkstūros ji 3 dienas nieko valgyti negalėjo...). nežinau ką daryti reikės...gal kam panašiai buvo?
sveika,
tavo mergytei tikriausiai dar tebera povakcinine reakcija, kuri issilaiko iki 3 metu po skiepo. o toka temperatura ir naktinis prakaitavima gali buti daugelo ligu simptomai aba neligos simptomai (vitminu trukumas, sausas siltas oras name, dantukai, ir t.t.)
mano vaikinas irgi labai jautrus, bet stai geria vaistukus jau 4 menesus ir nei karto jokios reakcijos nebuvo. Ne kiek nenusilpo, apetitas sakyciau netgi pagerejo. Zvalus, aktyvus vaikas. Pradedu galvot, kad jam tikrai tos bakterijos jau buvo pradejusios organizma nuodyt, nes dabar tikrai vaikas geriau atrodo negu pries gydyma