QUOTE(trr @ 2008 07 14, 22:25)
peipaliojuosi po narkozės (po gimdymo gimdą valė)... tokia apsvaigusi apsvaigusi, daktras dar kažką tvarko "ten" (matyt siūna), aš tokia visa smagiai nusiteikusi anesteziologei sakau "kooookia aš apsvaigusi, gerai jums daktarams, nereikia nei gerti, visokių vaistukų turit, apsvaigsti kaip nuo ekstazy", o anesteziologė "ar jūs bandėt ekstazy?", o aš, taip sakant sąžiningai apsinešusi visą tiesą kloju "nea, tik žolės rūkiau"
QUOTE(Zhani @ 2008 07 15, 13:39)
peipaliojuosi po narkozės (po gimdymo gimdą valė)... tokia apsvaigusi apsvaigusi, daktras dar kažką tvarko "ten" (matyt siūna), aš tokia visa smagiai nusiteikusi anesteziologei sakau "kooookia aš apsvaigusi, gerai jums daktarams, nereikia nei gerti, visokių vaistukų turit, apsvaigsti kaip nuo ekstazy", o anesteziologė "ar jūs bandėt ekstazy?", o aš, taip sakant sąžiningai apsinešusi visą tiesą kloju "nea, tik žolės rūkiau"

KAi gimdžiau pirmą, tai vyras iš gimdyklos į tualetą nešiojo. Aš sakau: kaku noriu, akušerė sako: tu gimdai. O aš vistiek savo. Nuneša vyras į tualetą, akušerė iš paskos, aš pasėdžiu, pasėdžiu - ir vėl gimdyklon. Nepamenu 3 ar 4 kartus ekskursija į tualetą buvo. O grįštant, akušerė vis burba: juk sakau, kad gimdai. Paskutinį kartą tiesiai ant stalo.... ir sūnelis, o ne...
oi merginos negaliu
ot vitamino C prisigaminau ir vis dar gaminuosi
Labai puiki tema!
Tiek prisijuokiau...
Tiek prisijuokiau...
QUOTE(trr @ 2008 07 14, 20:25)
aš vienoj temoj jau pasakojau, bet sakė ir čia tiks
jau po vaiko gimimo nežinau ar aš taip stanginausi ar ten jau iš inercijos viskas ėjo, bet placenta man tiesiog iššovė, jaučiau kaip staigiai ji kliurktelėjo ir pamačiau kaip gydytojas ją pagavo - kaip koks vartininkas, pilvu pagavęs kamuolį, ir iš netikėtumo net pats aiktelėjo
tuo metu pamenu tai visus patalpoje prajuokino (svarbiausia mane pačia
). gerai, kad jo greita reakcija, o tai ir būč nušovus. 
jau po vaiko gimimo nežinau ar aš taip stanginausi ar ten jau iš inercijos viskas ėjo, bet placenta man tiesiog iššovė, jaučiau kaip staigiai ji kliurktelėjo ir pamačiau kaip gydytojas ją pagavo - kaip koks vartininkas, pilvu pagavęs kamuolį, ir iš netikėtumo net pats aiktelėjo
Super tema
visom pazystamom nesciosioms rekomendavau!!!!
Laukiam naujų juokingų istorijų...
*Buvau susiruosusi papietauti iki vaziuojant i GN, bet staigiai saremiai pradejo kartotis kas 5 min., todel nebelaukiau ir nepietavus isvaziavau... O gimdykloj, kai kaklelis buvo atsidares jau 6,5 ar daugiau cm, sakau akuserei: "valgyt noriu! Kokia pica visai tiktu..."
Veliau, kai saremiai dar sustiprejo ir padaznejo pamirsau apie alki...
* Stumu stumu, daktaras sako: "o, mafijozas gimsta!" Sakau: "kodel taip sakot?"
-Tai kad plikas!!!
Po kiek laiko: "vis delto sviesus, o ne plikas..." 
Papildyta:
As irgi galvojau, kad pagimdzius i palata pati nueisiu, nes saremiu metu labai daug vaiksciojau, kad greiciau viskas butu...
* Stumu stumu, daktaras sako: "o, mafijozas gimsta!" Sakau: "kodel taip sakot?"
-Tai kad plikas!!!
Papildyta:
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 27, 14:15)
mano gimdymas buvo neilgas ir sklandus
labai kokių juokų nebuvo
tik prisimenu kai gimė sūnelis, buvau tokia išvargus kad pamiršau jog po vaiko gimimo turi ateit laikas ir placentai plius dar tai pirmas gimdymas
buvo tik kelios minutės kaip gimė vaikutis ir į gimdyklą įbėga kita akušerė klausdama personalo "mergaitės, ar gimdykla tuoj bus laisva?", o aš taip mandagiai jau beveik ruošdamasi atsikelti sakau "tai jau viskas, mums reikia eiti..". įsivaizdavau kad pašoksiu ir jau be sunkaus pilvo nuplazdėsiu. mano akušerė kad užriko "kur tu eisi???"
gimdykloj praleidau dar kelias valandas kol siuvo ir pan. 
labai kokių juokų nebuvo
tik prisimenu kai gimė sūnelis, buvau tokia išvargus kad pamiršau jog po vaiko gimimo turi ateit laikas ir placentai plius dar tai pirmas gimdymas
buvo tik kelios minutės kaip gimė vaikutis ir į gimdyklą įbėga kita akušerė klausdama personalo "mergaitės, ar gimdykla tuoj bus laisva?", o aš taip mandagiai jau beveik ruošdamasi atsikelti sakau "tai jau viskas, mums reikia eiti..". įsivaizdavau kad pašoksiu ir jau be sunkaus pilvo nuplazdėsiu. mano akušerė kad užriko "kur tu eisi???"
QUOTE(Zhani @ 2008 07 15, 11:39)