sveikutes.as sissiplesiu, nes gimdziau jau 2 kartus, o ir papasakoti turiu ka. tik ar tai labai juokinga - skonio reikalas
pirmas gimdymas. 38 sav ir 3 dienos
21val vakaro. vakarienei lenkiskos desreles su bulviu kose.
03val ryto. suka pilva

noriu i tualeta bet nieko neiseina, ir taip kelis kartus.
05val ryto sugalvoju paskaiciuoti kas kiek laiko man ta pilva suka. pasirodo kas 6 min
06 val ryto. skambinu mamai, klausiu ka daryti? sako vaziuok i ligonine
06val ryto. zadinu MB. sakau varom gimdyt, lb jau skauda. sako issikviesk greitaja kad nuo skausmo vaistu suleistu
06:10 ryto. atsikelia MB visas piktas, pusryciauja. na, pamaniau, jam juk ligoninej valgyt neduos, tegul pavalgo...
06:25 MB sugalvoja pasidaryti antra puodeli kavos!!! na, man truko kantrybe - sakau nematai kad gimdau, davai vaziuojam i ligonine, o tai pats gimdyma priimsi.

(mums iki ligonines 1 val kelio, o 08:38 jau supau savo mazyli

)
antras gimdymas.40 sav ir 4 dienos.
21 val vakaro. einu i vonia, nes lb pavargau per diena ir noriu praustis.
22 val einu miegot, ko tai nesimiega
23 val pradeda pilva skaudenti, nejaugi jau?
24 val zadinu MB sakau vaziuojam , turbut jau

o jis sako, arba kviesk greitaja, arba lauk iki ryto ir vaziuok su autobusu
24val paskambinau mamai, sakau vaziuok su vyresneliu pabuk, vaziuojam jam broli pirkti. sako kaip? vidury nakties nei viena parde nedirba

uzsimiegojusi buvo biski
02 val jau buvom ligoninej
03:30 val atsidarymas 7 cm, nuleidzia vandenis. vaikstau dantis sukandus, akusere po kiek laiko sako po vandenu nuleidimo gali skausmas pastipreti - sakau jau pastebejau
03:45 val nebegalejau vaiksciot, priguliau. akuserei sakau nebegaliu, gimdau. sako negali buti, bet pakviesiu daktare, man gi nesunku (kokia gerute

)
03:50 val daktare: o Dieve, gimdom, lipk ant "samalioto". sakau negaliu, vaikas lenda, laikau uzspaudus

sako palaukim biski. na palaukem, biski praejo, tai uzlipau ant "samalioto"
04:00 val jau supau antra sunu. (pirmajam buvo 1m ir 2men)
nezinau cia juokinga ar ne, bet kai gime sunus tik spejau pamatyti laaabai didelius kiausiukus, tai klausiau ar jam viskas gerai, ir paskui kai ligoninej 3d gulejom, kasdien vis kita vaiku daktare vizituodavo ir vis prasydavau po pampersu paziureti, ar tikrai taip turi but, sakau mano berniuko metuku laiko kiausiukai mazesni

tai visos daktares juokesi, sako jus dar dideliu nematet
stai taip